Gisteren mijn nieuwe salon aan huis bezorgd ,waren zeer vriendelijk.Ik ben heel blij met mijn aankoop en indien deze salon doet wat hoort en zolang mee gaat als de vorige van seats en sofas blijf ik o... Se mer
Företaget har svarat
Vriendelijk behulpzaam personeel die het beste met jou voor hebben qua keuze, prijs en kwaliteit
Företaget har svarat
Topservice! Op zondag 19 oktober werden we zéér goed geholpen door Mathias. Hij zocht alles uit waar we vragen over hadden en berekende verschillende maten/prijzen voor ons! We werden dan ook uitstek... Se mer
Företaget har svarat
Uiterst vriendelijk en zeer professioneel behandeld in de winkel te Genk !! Er werd GEEN druk uitgeoefend zoals het in het verleden wel eens was. Men kon rustig een kijkje nemen. Dus dit is 100% v... Se mer
Företaget har svarat
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren. Seats and Sofas est votre spécialiste des sièges. Grâce à la formule Giant Take Away, il est possible de livrer directement du stock des canapés, des canapés d'angle, des canapés lounges et des fauteuils à un prix avantageux. Notre collection est continuellement adaptée aux dernières tendances et est disponible dans une multitude de revêtements et de couleurs. Nous sommes très intéressés par vos avis et ouverts à vos réclamations, afin de pouvoir nous améliorer constamment.
Hasseltweg 76, 3600, Genk, Limburg België, Belgien
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Nous sommes entrés, avons choisis et la vendeuse a fait ce qu’il fallait pour la commande . Super aimable et super accueillant. 👍😀

Svar från Seats and Sofas - Genk
vriendelijk onthaal en heel vriendelijk bediend
ik hoop dat de levering ook zo zal verlopen
groetjes allemaal
Hubert K

Svar från Seats and Sofas - Genk
Koop daar nooit een bank de service is zeer slecht en het personeel zit gewoon met hun knieën opgetrokken aan de balie met vape zeggen gewoon ik heb het niet verkocht niet mijn probleem

Svar från Seats and Sofas - Genk
Ik heb op 10 oktober 2025 bij Seats and Sofas in Genk een zetel besteld. Tijdens het verkoopgesprek heb ik duidelijk aangegeven dat ik eerst thuis wilde meten of de zetel zou passen. Toch werd ik sterk onder druk gezet om meteen te tekenen, met het argument dat de korting enkel die dag geldig was wegens de opening van een nieuwe winkel in Duitsland.
Na thuiskomst bleek dat de zetel te groot is voor mijn woonkamer. Ik heb onmiddellijk contact opgenomen met de winkel, maar mij werd gezegd dat ik enkel kon annuleren als ik 30% van het aankoopbedrag (€810) betaalde. Volgens het contract heb ik echter nog tijd om de kleur en combinatie te kiezen tot 17 oktober, wat betekent dat de zetel nog niet eens besteld kan zijn.
Ik voel mij misleid door de manier waarop de verkoop is verlopen en heb daarom een aangetekende brief gestuurd, Test Aankoop gecontacteerd en een klacht ingediend bij de Consumentenombudsdienst. Ik vind het jammer dat een bedrijf dat zoveel verkoopt zulke oneerlijke druk gebruikt om klanten te laten tekenen. Hopelijk komt er alsnog een eerlijke oplossing, want op deze manier verlies je als klant al snel het vertrouwen.

Svar från Seats and Sofas - Genk
Zeer vriendelijke personeel heel goede uitleg en een zee van tijd om het ook uit te testen en te kiezen! Nu nog hopen op een snelle levering en alles is perfect! Dank u wel

Svar från Seats and Sofas - Genk
Wij hebben een vriendelijke verkoper gehad met heel goeie informatie over onze aankoop ,wij hopen dat de levering en afhandelling later ook zo vlot zal verlopen . Wij, kijken er alvast naar uit . Met groetjes van Frieda en Roger

Svar från Seats and Sofas - Genk
Leverings prijs aan huis en oude zetel meenemen klopt niet. Bij mij 30 euro meer Al meerdere klachten toegekomen bij leverancier waarmee ze werken. Best zelf in de winkel meteen bellen. Prijs/kwaliteit zetels wel ok.

Svar från Seats and Sofas - Genk
Super vriendelijke mensen, hebben alle vragen op een respectvolle manier beantwoord. Ons gerust gesteld met verschillende stoffen van zetels. Mee gekeken wat het beste is voor ons.

Svar från Seats and Sofas - Genk
Heel goed ontvangen, goede uitleg
dringen niets op ,personeel beschikbaar als men ze roept en zeer vriendelijk

Svar från Seats and Sofas - Genk
Wij hebben een zeer goede uitleg gekregen en waren allen zeer vriendelijk.Wij zijn heel tevreden naar buiten gegaan en raden iedereen aan om eens een kijkje te gaan nemen.

Svar från Seats and Sofas - Genk
Wij zijn zeer tevreden over de uitleg die we gekregen hebben voor onze aankoop. De gast die ons uitleg gegeven heeft deed dit perfect.

Svar från Seats and Sofas - Genk
goede ontvangst goede uitleg en zeer vriendelijk

Svar från Seats and Sofas - Genk
Ze geven misleidende reclame. Wayne vanaf €1299. Eens daar wordt je alsnog overhaalde om een duurdere exemplaar te kopen.(€3252). 10 wkn moeten wachten. Leveringskosten zijn er véél te duur, dus maar zelf gaan halen. Eens thuis zelf uitladen en installeren. En licht is het niet. Wat een service! Thuis bleek onderkant gescheurd. Aan plastiek en karton niets te zien, dus moet bij hun bij het inpakken gebeurd zijn. Mail en foto's gestuurd. Antwoord; wij moeten met dat deel van zetel terug naar de winkel. Voor de datum dat zij zeggen (over 2 wkn!) Wéér loskoppelen, inladen en naar daar??? Dat deel daarlaten?? En erna nog eens terug gaan halen? Terwijl wij thuis met halve zetel zitten?? Wat een service!! Ipv dat ze aan huis komen. Nooit zien ze ons daar terug en ik raad iedereen aan om jullie salon elders te kopen MET service. Voor goedkoop moet je er niet zijn!! En kwaliteit ook niet blijkbaar!

Svar från Seats and Sofas - Genk
Het is een nette winkel, het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Maar de prijzen mappen vind ik niet zo duidelijk om te zien wat de prijs is van een zetel. Maar ik ben goed geholpen en heb mijn zetel gekozen.

Svar från Seats and Sofas - Genk
Bedankt Seat en sofa, voor de hulp en de goede afhandeling voor de aankoop van onze hoekbank,
Vooral Mathias met zijn geduld

Svar från Seats and Sofas - Genk
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.