Cand am facut scoala de tarot,nu mia placut ca,nu am avut vreun video cum a fost conturat cel de lenormand cu practica..a fost CA si cand as fi cumparat o carte si as fi citit-o sa o descifrez singura... Se mer
Cursuri fantastice! am doar cuvinte la superlativ despre ce inseamna Scoala de stiinte spirituale pentru mine. Barbara este un adevarat profesionist, stie sa se conecteze cu fiecare om in parte pentru... Se mer
Commande facile, envoi rapide et soigné. Cet oracle (Révélations) est original et magnifique. Reste à faire connaissance avec lui pour découvrir ses messages et sa puissance. Je découvrirai aussi l... Se mer
Atingerea starii de bine se obtine doar prin transformarea propriului sine. Astrologie, numerologie, tarot, oracol, geometrie sacra, programa transformationale, dezvoltare personala, self-awarness.
Intrarea Muzelor 2A, 077135, Mogosoaia, USA
- +40723019705
- contact@scoaladestiintespirituale.ro
- scoaladestiintespirituale.ro
Best investment ever!
Barbara's communication style and teaching methods are commendable! I'm deeply grateful for everything that I've learned in the past year and for the sense of purpose that her courses have brought me! Thank you, thank you, thank you!
Abecedarul pentru cuniasteeCunoașterea Universului și a influenței sale asupra omului!
Abecedarul pentru cunoașterea omului sub toate aspectele sale.
Great learning paths
Great learning paths with information presented both professionally and friendly while easy to absorb.
Give yourself the gift of connection
The magic that lies within me it so beautiful and with these courses I was able to get in touch with it and I’m grateful
Thank you
Rapiditate
Comanda a venit rapid și sunt impresionată de valoarea informațiilor. Recomand!
Rivelations sono speciali
Le carte sono meravigliose e hanno una bellissima energia. Si nota la cura in tutto dalla creazione delle carte al confezionamento delle stesse. Sono molto molto soddisfatta. Grazie
Conștientizare
Conștientizare. Descoperire de sine. Introspecție. Revelații.
Îți dai seama că drumul pentru tine ți se dezvăluie încă cu primul pas! ❤️
Great service
The stuff all together, amazing people, helpful people. Everything is so quick.
Azienda molto seria e attenta e prodotto bellissimo
Azienda molto seria e attenta. Risposte via mail precise e puntuali, spedizione (cara) in pochissimi giorni, imballaggio perfetto. Il prodotto è bellissimo e curatissimo: disegni molto belli, evocativi, intensi e con riferimenti studiati alla psicologia junghiana (sono psicoterapeuta). Nulla di improvvisato, sono veramente delle carte stupende.
Las cartas son preciosas y vibrant
Las cartas son preciosas y vibrant. Gracias por poner en materia 🙏
O carte minunat de bine scrisă.
Sunt încântată de răspunsul rapid și…
Sunt încântată de răspunsul rapid și eficient primit Mulțumesc cu recunoștință!
Je ne répondrai qu'à cette question car…
Je ne répondrai qu'à cette question car je ne comprends pas l'anglais.
Je suis déçu par ce magnifique jeu car le film sur les cartes se décolle. Il est donc extrêmement fragile.
Je vais tenter de plastifier chaque carte pour pouvoir l'utiliser.
Je vous conseille de trouver une solution à ce problème car ce jeu peut avoir un très bel avenir.
Livrare rapida
Livrare rapida. Calitatea cartii este foarte buna , atat fizica, hartie, culori, forma scrisului, cat si informational.
Recomand cu incredrere
Revelations and Transgenerational astrology
It's fascinating, very real, it brings out the hidden truth from your subconscious. Thank you from the bottom of my heart to this "wonderful woman" - Barbara Bacauanu ♥️