Schutting Direct Omdömen

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

8 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Schutting is compleet beschadigd en niet juist

Schutting is compleet beschadigd, te laat geplaatst en overal gaten, onder druk de factuur betaald en zijn nu half jaar verder en zit nog met de ellende die door schutting Direct is aangebracht.

Reactie van eigenaar zijn niet juist, gemaakt en nergens op gebaseerd, mailen reageren ze niet

12 augusti 2026

Svar från Schutting Direct

Uw voorstelling van zaken is onjuist en wij wijzen de beschuldiging dat u “onder druk” zou hebben betaald nadrukkelijk van de hand.

Tijdens de eerste afspraak kon de montage niet worden uitgevoerd omdat de situatie op locatie niet voldeed aan de voorwaarden om de werkzaamheden uit te voeren. U gaf vervolgens zelf aan dat u niet wilde dat de volledige dag verloren zou gaan en stond erop dat de materialen bij u werden achtergelaten.

Wij hebben hiermee ingestemd, maar daarbij duidelijk aangegeven dat het achterlaten van de materialen voor uw eigen risico was en dat de geleverde materialen betaald dienden te worden. Van betaling onder druk is dan ook geen sprake geweest.

Sindsdien worden door u ernstige beschuldigingen geuit, waaronder beweringen over bedreiging en zelfs gijzeling. Wij herkennen ons op geen enkele wijze in deze aantijgingen en betwisten deze uitdrukkelijk.

Daarnaast constateren wij dat vergelijkbare beschuldigingen inmiddels via meerdere personen uit uw omgeving worden verspreid en in reviews worden geplaatst. Wij hebben deze gang van zaken, inclusief de betreffende uitingen en reviews, inmiddels voorgelegd aan onze rechtsbijstandsverzekering vanwege het mogelijk smadelijke en lasterlijke karakter hiervan.

Wij zullen daarom niet langer via openbare reviews inhoudelijk met u in discussie gaan. Verdere aantoonbaar onjuiste of schadelijke uitingen zullen worden gedocumenteerd en, waar nodig, meegenomen in het verdere juridische traject.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dramatisch.

Ik heb bij een van jullie klanten een schutting mogen aanschouwen die door jullie ingehuurde zzp’ers geplaatst is. Dit omdat ik zelf ook zoekende ben. Bij het bekijken van de schutting springen de tranen in mijn ogen. Helaas niet omdat het er mooi uitziet. Maar omdat het bijzonder slecht geplaatst is. Palen die 10cm in hoogte verschillen, schutting-delen die verkeerd om, zijn geplaatst en/of verkeerd afgezaagd. Een drama dus.

1 augusti 2026

Beste H.J. Bos,

Wij herkennen u niet als klant van Schutting Direct. Uit uw review blijkt bovendien dat u geen opdrachtgever bent geweest, maar uw mening baseert op informatie van een derde.

Het betreffende project is onderwerp van een langdurig geschil. Nadat wij herhaaldelijk werden geconfronteerd met ernstige en ongegronde beschuldigingen, hebben wij besloten de werkzaamheden niet verder voort te zetten. Sindsdien verschijnen met regelmaat negatieve uitingen van personen die geen klant van Schutting Direct zijn en geen eigen ervaring hebben met onze dienstverlening.

Uw review bevat meerdere feitelijke onjuistheden en geeft geen volledig of objectief beeld van de situatie. Om die reden zien wij geen aanleiding om hier via een openbare review verder inhoudelijk op in te gaan.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn super blij met onze schutting

We zijn erg tevreden over het plaatsen van onze schutting. Alles verliep professioneel en volgens afspraak. Er werd netjes gewerkt, goed meegedacht over de afwerking en het eindresultaat ziet er strak en stevig uit. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en alles werd netjes achtergelaten. Zeker een aanrader voor wie een kwalitatieve schutting wil laten plaatsen!

15 maj 2026

Svar från Schutting Direct

Hartelijk dan voor uw review, we hopen dat u langdurig plezier heeft van uw nieuwe schutting

Mooie nieuwe schutting

De monteurs waren op de afgesproken tijd aangekomen en de communicatie vanaf de aanvraag tot de gezette schutting was top! Wij zijn zo blij met onze nieuwe schutting dat wij iedereen deze bedrijf aanraden!
Top werk geleverd , bedankt mannen van schutting direct

16 maj 2026

Svar från Schutting Direct

Dank voor uw review, we wensen u veel plezier van uw nieuwe schutting!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag is er een mooie schutting…

Vandaag is er een mooie schutting gezet, heel blij mee. Respect voor deze kanjers een tuin achteraf vol met stenen en andere obstakels het was afzien voor ze. Maar ze deden het gewoon, nogmaals dankjewel voor de mooie schutting👍

8 maj 2026

Svar från Schutting Direct

Dank voor uw review, we wensen u veel plezier van uw nieuwe schutting, het was even buffelen maar het resultaat mag er zijn.

Erg tevreden

Erg tevreden met de service ze denken met je mee zeker een aanrader voor iedereen die goede en een betrouwbare vakmensen zoekt voor hun nieuwe schutting

6 maj 2026

Svar från Schutting Direct

Bedankt voor de mooie review Martin, Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service en aanpak. Veel plezier gewenst met de nieuwe schutting en bedankt voor het vertrouwen in Schutting Direct

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer goede ervaring met dit bedrijf

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Ze zijn scherp met hun prijzen, ze denken mee en de service is gewoon top.

Wil je een mooie schutting dan is schutting direct zeker een aanrader!

4 maj 2026

Svar från Schutting Direct

Bedankt voor de mooie woorden Patrick, Leuk om te horen dat jullie tevreden zijn over zowel de service als het eindresultaat. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe schutting en bedanken jullie voor het vertrouwen in Schutting Direct

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.