Hadden een setje schroeven besteld voor te teseten vanwege gunstige prijs.....wat een drama: schroeven passen niet (te strak) waardoor er steeds flink ijzervijlsel los komt en de draad vertoont ook ij... Se mer
Det här tycker kunderna
Uitstekende webshop voor schroeven en allerlei soorten accessoires. En ook nog eens scherp geprijsd! Diverse keren hier al besteld. Onlangs was er wat mis gegaan bij de bestelling maar ook dit wa... Se mer
Keurig op tijd geleverd, opvolging van mijn bestelling was zeer eenvoudig. Goede kwaliteit.
SchroevenXL had me per ongeluk de verkeerde slagpluggen geleverd, maar reageerde razendsnel toen ik dit meldde. De juiste werden meteen nagestuurd, en ik mocht de foutieve gewoon houden. Topservice —... Se mer
Keurig op tijd geleverd
Heb voor fractie van de prijs …
Heb voor fractie vqn de prijs goeee slagschroeven beateld,binnen dag in huis
Extra lange boren
Extra lange boren besteld, snel en goed geleverd. Keurig op de hoogte gehouden van het leverings proces.
Schroeven zijn snel geleverd
Schroeven zijn snel geleverd. Er zat verschillende merken in één zending, dit was vooraf niet duidelijk.
uitstekend
Reklamationsfall sehr schnell und…
Reklamationsfall sehr schnell und unkompliziert bearbeitet. danke!
Leider hat der Versand mit Hermes nicht…
Leider hat der Versand mit Hermes nicht funktioniert und das Paket kam bis heute nicht an. Der Zustelldienst kann scheinbar die Adresse nicht finden, obwohl diese korrekt ist.
Snel goed/ juiste schroeven EN bezorger…
Snel goed/ juiste schroeven EN bezorger denkt in oplossingen had de zending goed “verstopt” TOP.
Nette prijs
Nette prijs, goed assortiment, overzichtelijke website
Gute Qualität zum fairen Preis
Schnelle Lieferung, Gute Qualität, guter Preis
Netjes
Goede schroeven voor een mooie prijs. Hier blijft ik bestellen in de toekomst!
Bestelling snel en in goede orde…
Bestelling snel en in goede orde ontvangen.
De schroeven heb ik nog niet kunnen beproeven op hun kwaliteit, maar ik ga er van uit dat het goe is.
Umfangreiches Sortiment
Umfangreiches Sortiment. Sehr schnelle Lieferung
Nette en snelle reactie
Prima kwaliteit schroeven en vlot…
Prima kwaliteit schroeven en vlot geleverd. Aanrader!!
Voor 17:30 besteld morgen in huis is onzin
Schroeven besteld die ik nodig heb voor een project. Ik had expres gekozen voor een doos van 500 schroeven i.p.v 200 omdat deze de volgende dag geleverd konden worden en ik ze op korte termijn nodig had. Puntje bij paaltje zijn we zeven dagen verder, nog steeds niks vernomen. Ik telefonisch contact gezocht, werd mij verteld dat ze de volgende dag geleverd zouden worden door de leverancier en dat ze hem dezelfde dag zouden versturen. Volgende dag weer niks ontvangen. Opnieuw gebeld, zelfde verhaal, zou morgen binnen komen en dan verstuurd worden. Hier was ik het niet mee eens. In gesprek gegaan over een oplossing, enige wat ze mij konden bieden is twee doosjes van 200 schroeven voor de prijs van 500 Schroeven. Ik ben niet akkoord gegaan dat ik voor hetzelfde bedrag 100 schroeven minder zou krijgen omdat hun voorraad niet klopt. Ze nemen geen verandwoordelijkheid voor hun eigen vooraad en schuilen zich achter het "ommacht door de leverancier" Geld terug gevraagd en nooit meer hier bestellen.
Die Schrauben sind TOP
Die Schrauben habe ich zum Teil schon verarbeitet und kann eine sehr gute Qualität bescheinigen.
Die Lieferzeit ist absolut in Ordnung.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.