Företaget har svarat
Ik ben zeer professioneel geholpen door een zeer deskundige medewerker legt alles zeer goed uit
Had batterijen besteld,maar niet gehad en dus even gebeld en alles opgelost,dus tevreden klant
Goede voorlichting; Snelle hulp bij storing gehoortoestel Heel prettige dienstverlening van de medewerker Goede follow-up
Företaget har svarat
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Skrivet av företaget

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Klooster Leuterstraat 22A, 3961AZ, Wijk Bij Duurstede, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het was een goede ervaring omdat ik alle tijd kreeg om uit te zoeken wat voor mij de beste hoortoestellen zijn.
Bij Schoonenberg HoorSupport gaat alles op afspraak en dat werkt heel prettig.
De audicien was vriendelijk en dacht goed mee. Ook gaf hij goede uitleg en tips. Het was ook fijn dat ik altijd dezelfde audicien had.

Svar från Schoonenberg HoorSupport - Wijk Bij Duurstede Klooster Leuterstraat
Ik ben netjes en geduldig geholpen, er werd teminste tijd voor mij genomen met al mijn vragen en instellingen.
Fantastisch geholpen door P.P. Plum. Duidelijke informatie en herhaal(afspraken) voor het beste resultaat. Alles snel geregeld en de gehoorapparaten zijn perfect, er gaat een nieuwe wereld open. Vriendelijke service en je kan altijd terugkomen.
Heel goede professionele intake en vervolg begeleiding in het aanpassen van een gehoor toestel.

Svar från Schoonenberg HoorSupport - Wijk Bij Duurstede Klooster Leuterstraat
hij man goed de tijd om alles uit te leggen.
hij was heel geduldig

Svar från Schoonenberg HoorSupport - Wijk Bij Duurstede Klooster Leuterstraat
goede vakkundige uitleg ze nemen de tijd en een uitgebreid advies
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Gevolgd door een prima advies. De audicien was erg vakbekwaam en vriendelijk
Het bleek dat uw medewerkster (mevrouw Marjolein) goed op de hoogte was van de gehoorproblematiek en
professioneel overkwam.
Dit leverde mij goede adviezen op.
Ik werd begrijpelijk geholpen na vragen kreeg ik een duidelijk antwoord.
Ik heb weliswaar goede ervaringen met de geleverde oortjes met oplaadbare batterijen: draag ze elke dag en probeer diverse situaties uit. Maar vinden van de juiste filmpjes over maandelijkse vervanging van domes en filters kostten me meer tijd.

Svar från Schoonenberg HoorSupport - Wijk Bij Duurstede Klooster Leuterstraat
Heel goed geadviseerd en begeleid. In een woord super!

Svar från Schoonenberg HoorSupport - Wijk Bij Duurstede Klooster Leuterstraat
Bij Schoonenberg in Wijk bij Duurstede voelde ik mij (om in het jargon te blijven) echt gehoord. Prima en zeer vakkundig geholpen aan een Phonak Infinio die boven verwachting mijn hoorproblemen oplost.
Alle lof voor Marjolijn waarbij ik me direct thuis voelde

Zeer duidelijke uitleg en fijn contact met de Heer Plum te Wijk bij Duurstede
Medewerkers nemen alle tijd om mij zo goed mogelijk van dienst te zijn. Of je nu komt om een kleinigheid of omdat je een afspraak hebt.
Prettig ontvangs duidelijke uitleg voor dat ik over ging op gehoorapparaten.
al met al zeer tevreden.

Svar från Schoonenberg HoorSupport - Wijk Bij Duurstede Klooster Leuterstraat
waren zeer behulpzaam stonden steeds klaar als iets niet goed was
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.