Toppie in alles meedenkend en heel behulpzaam Niks was teveel wat uit eindelijk na verschillende dingen uitgeprobeerd te hebben resulteerde tot de goede pijnloze keuze die ik nu heb Zeer tevreden
Företaget har svarat
In mijn situatie met een bijna doof rechter oor is voor de cross oplossing gekozen. Dat microfoontje in dat oor geeft het geluid in mijn linker oor een maakt voor mij de linker wereld veel beter hoor... Se mer
Denkt goed met de klant mee. Heel tevreden over de het hele traject voor het aanpassen van de gehoorapparaten
Företaget har svarat
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Skrivet av företaget

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Arendshof 84, 4901LH, Oosterhout, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
4,5 maand bezig geweest voor een hoorapparaat bij Schoonenberg. Na 3x een nieuwe werkte het nog steeds niet. Het lag volgens de adviseur aan mijn te smalle gehoorgang en het niet goed inkrijgen van de apparaten. Uiteindelijk naar een andere Hoorspecialist en in 1x geslaagd. Een perfect passend apparaat en voor 2000 euro! minder. Vanaf dag 1 heel veel plezier van en zo blij dat ik weer kan horen terwijl jullie het niet voor elkaar kregen. Onbegrijpelijk:-(

Svar från Schoonenberg HoorSupport - Oosterhout Arendshof
Ik kwam voor het gratis uitproberen van een nieuw specifiek apparaat uit Denemarken dacht ik. Helaas wordt dit niet vergoed door de verzekering, dat stond er niet bij in de grote advertentie in de krant, dus op eigen kosten is 4.000 euro heel veel geld!!
Het is dus een eenvoudig geworden met goede service!

Svar från Schoonenberg HoorSupport - Oosterhout Arendshof
In mijn situatie met een bijna doof rechter oor is voor de cross oplossing gekozen. Dat microfoontje in dat oor geeft het geluid in mijn linker oor een maakt voor mij de linker wereld veel beter hoorbaar.
Ook het advies voor een draadloze TV aansluiting voor geluid in het linker goede oor deed wonderen.

Snel en zeer behulpzaam.
Goede voorlichting over alle facetten die van belang zijn

Zeer vriendelijk geholpen
Goede uitleg
Meegaand met mijn probleem

Svar från Schoonenberg HoorSupport - Oosterhout Arendshof
Zeer vriendelijke en kundige dame. Afspraak was keurig op tijd

Svar från Schoonenberg HoorSupport - Oosterhout Arendshof
Vriendelijk en deskundig geholpen, meestal goede informatie. Wel vervelend dat de locatie door zieke medewerkers vaak dicht is geweest en nog is. Daardoor niet altijd makkelijk bereikbaar

Svar från Schoonenberg HoorSupport - Oosterhout Arendshof
Toppie in alles meedenkend en heel behulpzaam
Zeer tevreden

Svar från Schoonenberg HoorSupport - Oosterhout Arendshof
Prima geïnformeerd, over de nieuwe modellen, maar ook goed en vakkundig getest.
duidelijke professionele uitleg. Ondanks de professionele houding audicien toch ruimte voor humor/gezelligheid
Hebben hun uiterste best gedaan om mij aan de juiste hoortoestellen
helpen. Ben er heel erg tevreden mee.

Svar från Schoonenberg HoorSupport - Oosterhout Arendshof
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.