🇹🇷 Türkiye'nin önde gelen Schengen vize randevu bildirim platformlarından biri. Schengen ülkeleri ve Amerika için oluşan vize randevu uygunluklarına ilişkin bildirim hizmeti sunar. Platformumuz, VFS, iDATA, BLS, USA ve Kosmos gibi aracı kurumlar üzerinden yayımlanan randevu uygunluklarına ilişkin bilgileri kullanıcılarıyla paylaşmayı ve uygun tarihlerden haberdar olmalarını sağlamayı amaçlar.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Çok başarılı bir uygulama kesinlikle…
Çok başarılı bir uygulama kesinlikle doğru çalışıyor teşekkürler

Teşekkür ederim
Teşekkür ederim, uzun zamandır, twitter'dan takip ediyorum sizi çok güzel işler yapıyorsunuz

Svar från Schengen: Vize Randevu Bildirimleri
2024 yılında Erasmus’a gitmek için…
2024 yılında Erasmus’a gitmek için Letonyadan aylarca randevu aradım kovaladım.Öyle bir duruma geldi ki Ankara'da ikamet etmeme rağmen randevu bulamadığım için Bursa’dan almak zorunda kaldım.Orada işi bilmeyen V*S çalışanlarıyla uğraştım-çünkü hep kısa dönem çalıştıkları için uzun dönem randevularda tecrübeleri yokmuş,kendileri öyle söyledi-.2026 için İtalya’dan yaz okulu kabulü aldım.Yine sürekli bakmama rağmen randevular bittiği için alamadım.Bu süreçte twitterdan hesabınızı takip edip,bildirimlerinizi açarak sayenizde 2-3 hafta içinde İtalya için Ankaradan randevu alabildim🙌🏻Eğer alamasaydım danışmanlık şirketlerine sırf randevu için 300-400€ civarında bayılacaktım.Gerçekten o kadar minnettarım ki çok teşekkür ediyorum 🙏🏻Sizin gibi halkı düşünen insanlara daha çok ihtiyacımız var.

Svar från Schengen: Vize Randevu Bildirimleri
Türkiyede vaad ettiği şeyi yapan çok az…
Türkiyede vaad ettiği şeyi yapan çok az sayfa var. Tekerine taş değmesin