Leuke actie van de Yankee Candle Large Jars. 2 + 2 gratis. Dat gebeurt niet zo vaak, dus daar moest ik bij zijn. Twee keer een bestelling geplaatst en beide pakketten zijn in goede staat ontvangen.... Se mer
Företaget har svarat
Perfecte kaarsen en snelle levering! Wel aan de prijs, maar de aanbiedingen in de gaten houden helpt wel een beetje!
Drie kaarsen besteld, waarvan 1 helaas het geweld van DHL niet heeft overleefd. Vrijdagavond een mail gestuurd naar Scentcircle en zaterdagochtend al een bericht terug dat er een nieuwe kaars wordt to... Se mer
Företaget har svarat
Hele fijne service zowel in store als online! In de winkel top geholpen met het uitzoeken van een fijne geur voor in huis. De volgende dag terug gekomen om ook nog een andere geur te kopen, helaas ni... Se mer
Företaget har svarat
Scent Circle is een officieel verkooppunt van Yankee Candle, WoodWick, Millefiori Milano en Chesapeake Bay Candle.
Oudestraat 7, 9401EG, Assen, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle levering mag niet klagen. Wer op de hoogte gehouden van mijn producten .
Moet eerlijk zeggen heb heerlijke geuren uitgekozen en die kaarsen verspreiden een heerlijk geur door mijn heel huis. Ik wordt gewoon blij van . Ik bestel zeker weer.

Helemaal goed!
Redelijk snel geleverd, goed verpakt.
Blij met de artikelen.

Svar från Scent Circle
Super snelle levering en snelle reactie op mijn twijfels . Heel blij mee..

Svar från Scent Circle
Netjes afgeleverd, de hele bestelling in 1x. Heerlijke geuren, dus etensluchten zijn zo weg uit huis

Svar från Scent Circle
Alles verloopt goed, en als er iets niet helemaal goed gaat wordt het keurig opgelost.

Svar från Scent Circle
Al meerdere keren besteld bij Scent Circle, erg tevreden! Vragen worden altijd netjes en snel beantwoord, ze verkopen heerlijke geurkaarsen en je bestelling is altijd snel in huis!

Svar från Scent Circle
Tot mijn grote verrassing kreeg ik een grote geurstokjesparfum ipv een kleine die ik besteld had. Erg attent!
Heel tevreden alles is goed en heel aangekomen wat ik ook wel eens anders mee heb gemaakt!
Dank je wel voor de goede service!
Na 10 dagen nog steeds mijn bestelling niet geleverd gekregen. Als reactie zegt men dit oponthoud zeer vervelend te vinden

Svar från Scent Circle
Pakketje was bij DHL vertraagd maar Scent Circle heeft netjes navraag gedaan. De bestelling kwam snel daarna.
Helaas was er iets misgegaan met de bestelling, maar dit werd direct en naar volle tevredenheid opgelost.
Snelle bezorging, flyer met tips meegestuurd, prima ingepakt, zeer tevreden.
Mooie kaarsen goede kwaliteit voor een goede prijs.
Zeer tevreden miste een kaars die er door bezorger uit was gehaald. Ze hebben het probleem goed aangepakt. Heb nieuwe kaars gekregen en zelf een extra kaars erbij voor het ongemak. Ga zeker weer bij ze bestellen.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.