Scandinavian Safe AB är ett familjeföretag som drivs av tre syskon. Bolaget startades 2001 och är tillverkare av säkerhetsskåp till privatpersoner, företag och myndigheter. Vi hjälper dagligen våra kunder att välja rätt skåp efter just deras behov och arbetar alltid efter att ge våra kunder bästa tänkbara service!
Regulatorvägen 19, 141 49, Huddinge, Sverige
snabb återkoppling om vad som är beställt och trevligt attityd. gillar mycket.
Hade vägarna förbi Stockholm där dom har sitt lager. Eftersom jag bor i Skåne tänkte jag att det skulle vara bra att slippa skicka skåpet så jag frågade helt enkelt om jag kunde komma och hämta det, en lördag. Det var inga problem. Väldigt nöjd med skåpet SP11 Mini och service!

Svar från Scandinavian Safe AB
Superbra service och kundtjänst! Installatörerna var proffsiga och snabba!

Svar från Scandinavian Safe AB
Kontaktade flera leverantörer för att köpa ett skåp. Endast Scandinavian Safe som tog sig tid att hjälpa mig att hitta rätt skåp. Fick otroligt bra hjälp av dom.
Stort tack för hjälpen.
/ Tommy

Svar från Scandinavian Safe AB
Beställde ett vapenskåp som tyvärr blev skadat av transportbolaget. Mailade kundtjänst och fick svar inom en timma och fick olika alternativ hur dom bäst kunde lösa det för mig och en lösning var på plats redan samma dag.
Grymt bra service!

Service 10 poäng
Levenas 10 poäng
Bemötande 10 poäng
Snabbhet 10 poäng
Allt annat 10 poäng

Kundfokus i kubik!
Beställde ett vapenskåp från Scandinavian Safe.
Fick ett fantastiskt fint bemötande från både försäljaren och leveranspersonalen. Inbärning och instruktion överträffade med råge högt ställda förväntningar.

Svar från Scandinavian Safe AB
Allt gick snabbt och smidigt med köpet och blev kontaktad direkt efter med frågan om leverans/hämtning. De ordnade även så att jag kunde hämta skåpet utanför öppettider. Superbra och trevlig service från Evelina!

Svar från Scandinavian Safe AB
Kanonbra service och hjälpsamma.
Fick hem skåpet snabbare än jag räknat med.

Svar från Scandinavian Safe AB
Trevlig och problemlösande inställning. Personlig lösning på leveransproblem. Skåpet gediget och funktionellt.

Svar från Scandinavian Safe AB
Utan tvekan ett 5-stjärnigt betyg till detta företag. Ska ni köpa säkerhetsskåp eller liknande - titta inte någon annanstans. En fantastisk kundservice som hjälper till snabbt och effektivt - precis som man önskar som kund. Mina allra varmaste rekommendationer!

Svar från Scandinavian Safe AB
Levererat en riktigt bra kundservice. Allt i från rådgivning till leverans. Kan inget annat än varmt rekommendera Scandinavian Safe efter min upplevelse av deras kundkänsla. Jag köpte ett SP88 med lite extra tillbehör.

Svar från Scandinavian Safe AB
Mycket professionell och trevlig service i alla steg, från hemsida via sonderande samtal på telefon eller mejl till bemötande vid leveransen. Jag köpte ett SP75 Green Vapenskåp SSF3492
:-)
Snabb hjälp!
Behövde en omställningsnyckel för ett äldre skåp med kodlås som inte längre säljs. Kontaktade företaget och fick snabbt svar att de kunde ordna fram en sådan nyckel. Levererades snabbt efter beställning och hela tiden ett trevligt bemötande.

Svar från Scandinavian Safe AB
Helt och hållet fantastisk kundservice! Jag fick problem med mitt nylevererade skåp, som var en kombination av fabrikationsfel och klantighet från min sida som gjorde problemet värre än det hade behövt vara. Jag skrev till kundservice på en fredagskväll, och de tog sig tid att återkomma till mig på söndagen. Eftersom jag delvis var vållande så hade jag väntat mig att i värsta fall behöva betala för ett helt nytt skåp. Scandinavian Safe löste problemet, och mer därtill, utan kostnad för mig.

Svar från Scandinavian Safe AB
Bra showroom/butik där man enkelt kunde väljs produkt. Trevlig service där de hjälpte till att lasta i bilen.

Svar från Scandinavian Safe AB
Är så nöjd med mitt skåp! Äntligen någon som gör lite härliga vapenskåp. Men det bästa var nästan servicen, så otroligt proffsig, personlig och snabb.
Scandinavian Safe får MVG plus av mig, rolig instagram också!