Tunnare silvertråd i senaste…
Tunnare silvertråd i senaste öronkrokar, har inte exakt datum men jag märker en klar skillnad eftersom jag sedanlång tid beställt från Sargenta
Webshop med allt för guldsmide, silversmide och smyckestillverkning. Silvertråd, silverplåt, verktyg och maskiner.
Beställde Stentrumlare och polermedel som privatperson. Uppmärksammade inte att priserna är exkl moms då alltid moms varit inkl på alla mina tidigare beställningar online. Inklusive moms blev det 1000 kr dyrare. När jag hämtade ut paketet med postförskott fick jag betala ytterligare 460 kr, detta är tydligen kostnad för frakt och beroende på vikt. Det blev mycket dyrare än jag hade räknat med. Priserna kunde även stå inkl moms.
Gjorde en mindre testbeställning, fungerade bra och gick snabbt. Leveransen väl sorterad och förpackad. Brett utbud, men varierande kvalitet på den detaljerade storleksinformationen på de olika artiklarna vilket är det enda som drar ner betyget något. All annan information tyckte jag var tydlig och bra, även för moms, frakt osv. Kommer definitivt att beställa igen.
Väldigt otydlig fraktinformation på hemsidan och dåliga villkor. Gick inte att utläsa vad brevfrakt skulle kosta innan man står i slutet av beställningen. Väl där står det att de kommer använda postförskott och minsta summa var 95 kronor. 95 kronor UTÖVER det varorna kostade (vilket var c:a 100 kronor). Ingen möjlighet att välja bort detta. Jag skulle föredra att betala i förskott via hemsidan och sedan få en rimlig fraktkostnad.
På hemsidan visas priserna utan moms; det hade varit bra att få välja att se med moms. Dessutom måste man skapa ett konto för att ens kunna lägga saker i kundkorgen, så då har man redan investerat tid och energi och är mer motiverad att fullfölja. Det är många små detaljer som gör att när man i slutet ser det faktiska priset har man redan investerat mycket tid och energi och därför är mer motiverad att bara klicka på beställ.
Själva kvalitén på sakerna kan jag ännu inte säga mycket om. De ser ut som på bilderna, känns bra och jag ska se hur de håller/åldras. Det är kundservicen och villkoren jag har problem med.
Det förefaller som sidan vänder sig huvudsakligen till företag, men som privatperson är jag glad att jag gjorde en liten provbeställning och inte klickade hem allt jag ville ha. Mitt råd till företaget är att förtydliga informationen på hemsidan, framför allt gällande prissättning och frakt, och att införa andra betalningsalternativ (förutsett att ni är intresserade av denna kundgrupp, sidan kanske fungerar fantastiskt för företag). Mitt råd till andra privatpersoner som överväger att beställa en mindre mängd varor härifrån är att räkna ut det faktiska priset innan du siktar in dig på nånting. Priserna ser bättre ut än de blir i slutändan.
Den plastade metalltråden för smycken höll väldigt dåligt. Antingen brast den plötsligt, utan påverkan, eller så tvinnades den upp och gick av.