Företaget har svarat
Jeg har brugt Sarah mange gange og altid med et godt resultat. Sarah har overblik over kroppen og i min tid har jeg været kommet ind med et problem, som faktisk ikke var problemet, men det udsprang... Se mer
Företaget har svarat
Har fået behandling hos Sarah nogle gange nu. Super sød og rigtig god behandling. Havde rigtig ondt i lænden, fik nogle øvelser , massage , og en laser behandling, nu har jeg stort set ingen s... Se mer
Företaget har svarat
Sarah er en behagelig person, som er god at snakke med. Hun er professionel og kompetent. Hun kan godt ‘tage ved’ når man beder om det. God oplevelse ✅🙂
Företaget har svarat
Hos Sarah får du altid en professionel behandling. Der tilbydes fysioterapi, massage, gravidmassage, firmaaftaler, Fysio Flow træning, hjemmebehandlng, Medi Yoga, Cupping, Shockbølge behandling og laser.
Sahlvej 1, 9220 , Aalborg Ø, Danmark
Ud over god og professionel behandling bliver man mødt med godt humør og positivt livssyn
Sarah er bare virkelig kompetent og dygtig. Hun brænder tydeligt for sit arbejde og jeg oplevede at blive hjulpet rigtig godt. Jeg kunne aldrig have gennemført Ladies mud race uden hendes behandling af min menisk skade.
Stor anbefaling herfra.

Svar från Sarahs Træning & Fysioterapi
Har fået behandling hos Sarah nogle gange nu.
Super sød og rigtig god behandling.
Havde rigtig ondt i lænden, fik nogle øvelser , massage , og en laser behandling, nu har jeg stort set ingen smerter tilbage.
Mange tak 😊

Svar från Sarahs Træning & Fysioterapi
Jeg har brugt Sarah mange gange og altid med et godt resultat.
Sarah har overblik over kroppen og i min tid har jeg været kommet ind med et problem, som faktisk ikke var problemet, men det udsprang fra noget andet og det giver tryghed at vide at uanset hvad jeg er dukket op med så er det blevet løst.
Jeg vil til enhver tid anbefale Sarahs Træning og Fysioterapi, til dem jeg møder på min vej og som har brug for at tage sig selv og sit problem seriøst

Svar från Sarahs Træning & Fysioterapi
Hvis man vil have god service, høj faglighed og et trygt forløb, så er det Sarah man skal vælge!! Havde bestilt cupping, grundet smerter i lænd og ryg. Kom derfra lettet, uden smerter og i bedre humør. Ikke sidste gang jeg kommer :)

Svar från Sarahs Træning & Fysioterapi
Rigtig dygtig fys, professionel tilgang til en. God behandling, hvor hun absolut ikke går på kompromis med kvaliteten og effektiviteten af behandlingen.
Dejlig atmosfærer at være i og et behageligt rum at træde ind i - hun får mine varmeste anbefalinger

Svar från Sarahs Træning & Fysioterapi
Jeg startede hos Sarah fordi jeg havde ondt i ryg og skuldre og samtidigt trængte til at mærke min krop slappe af. Jeg følte mig tryg helt fra start. Du kan være privat da der kun er Sarah i hendes hjemmeklinik, det betyder meget for mig. Sarah behandler ikke kun den “ting” du kommer med, hun spørger også ind og interesserer sig for det hele menneske. Jeg vil til hver en tid anbefale Sarah.

Svar från Sarahs Træning & Fysioterapi
På et tidspunkt havde jeg så mange smerter i min arm, at jeg ikke kunne være nogen steder og var sygemeldt. Sarah fandt plas i sin kalender til, at jeg kunne få intensiv behandling.
Tak for det Sarah !

Svar från Sarahs Træning & Fysioterapi
Fantastik at blive behandlet hos Sarah, Sarah ved hvad hun laver og gør et fantastisk stykke arbejde. Syntes mange kliniker er pengegriske, men det er ikke tilfældet her, hvis der er noget Sarah mener kræver anden behandling henviser hun til det

Svar från Sarahs Træning & Fysioterapi
Jeg har været i forløb hos Sarah for mine skulder-, albue- og knæ problemer, og jeg er meget tilfreds. Sarah var utrolig lyttende, grundig i sin undersøgelse og forklarede tingene på en måde, der gav mening. Øvelserne har virkelig gjort en forskel, og jeg er nu smertefri. Kan varmt anbefales!"

Svar från Sarahs Træning & Fysioterapi
En frisk glad frisk kvinde der kan hjælpe med mange ting både øverelser og gode behandlinger.. God og flexsimple sted og komme..
Altid hyggeligt og for en kanon god snak med samtidigt..

Svar från Sarahs Træning & Fysioterapi
Mine varmeste anbefalinger til Sarah! Hun er utrolig venlig og smilende, og man føler sig tryg med det samme – allerede når man ligger på massagebænken. Hun har virkelig gode hænder og er meget dygtig til det, hun laver. Massagen var rigtig skøn og hjalp også på min stress. Derudover er prisen rigtig god. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg kommer – jeg vil helt sikkert booke en tid hos hende igen, ingen tvivl om det. Meget let at kommunikere med hende :-)

Svar från Sarahs Træning & Fysioterapi
Sarah er en rigtig god Fysioteripøvt gik med kraftig hold i nakken og mange smerter og bestilte via min pentionkasse og fik tid ved sarah og efter et par gange var smerter væk jeg kan varmt anbefale hende

Svar från Sarahs Træning & Fysioterapi
Jeg havde haft skulder problemer i en længere periode. Efter en enkelt behandling ved Sarah kunne jeg mærke stor forskel. Absolut mine bedste anbefalinger herfra.

Svar från Sarahs Træning & Fysioterapi
Mega god og personlig service hos Sarah og mega fleksibel på tiderne hvilket var et plus for mig. Super sød og altid i godt humør. Kæmpe anbefaling herfra😊

Svar från Sarahs Træning & Fysioterapi
Har brugt Sarah i flere år en gang om måneden .
Hun er altid smilende og imødekommende hjælper gerne når den gamle krop knager og er øm 🥰kan helt klart anbefale hende 👍👍

Svar från Sarahs Træning & Fysioterapi
Har været mere end tilfreds hos dig, altid godt humør 😁 Det var jeg også før du startede selvstændigt 😁

Svar från Sarahs Træning & Fysioterapi
Mine varmeste anbefalninger til Sarah. Sarah har behandlet mig for både hoftesmerter og hælspore med stor faglig dygtighed og engagement. Man føler sig i trygge hænder fra første konsultation, og Sarah er rigtig god til at tilpasse behandlingen individuelt.
Samtidig er hun utrolig imødekommende og skaber en behagelig og afslappet atmosfære, hvor der både er plads til den seriøse samtale og et godt grin. Det gør hele forløbet både trygt og positivt.
Samtidig anbefaler jeg træning med Sarah som instruktør - på holdene er der altid god energi og højt humør.

Svar från Sarahs Træning & Fysioterapi
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.