Sansurium Omdömen

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Sansurium bringer leg, læring og bevægelse sammen – med sanselige produkter, der stimulerer børns motorik, nysgerrighed og sanseglæde.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

18 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vores søn kan godt have svært ved at…

Vores søn kan godt have svært ved at komme lidt ned i gear og har så vi så nogle sanse stænger med forskellige mønster som man kan forme og krølle som man vil, og vores søn nyder og lege med dem om aften når han skal ned i tempo, desværre var der en der gik hul på og ved en hurtig mail får vi den fantastiske service at de sender et nyt sæt og melder ind for dette var ikke standarten og ønskes forbedring så det ikke skal ske igen, det kalder vi godt nok en super service langt mere end forventet, så 5 stjerne for de gode produkter og vil gerne give yderlig 5 for servicen 👏🏻

15 juli 2026

Svar från Sansurium

Tusind tak for den fine anmeldelse! Den sætter jeg stor pris på 💛

Kæmpe anbefaling

Vi kan KUN anbefale de fantastiske produkter fra Sansurium! God kvalitet. Perfekt sanselegetøj for både store og små med uendelig mange anvendelsesmuligheder!
Derudover får man en super god service - og hurtig levering!

8 maj 2026

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling!
Mine to små piger på 1 og 3 år elsker de her skønne sanse måtter.
Det er fast inventar på pigernes værelse nu.

4 maj 2026

Svar från Sansurium

Tusind tak for den fine anmeldelse! Det gør mig så glad at høre, at dine piger elsker sansemåtterne 😍
Sophie fra Sansurium🌈

Virkelig et godt produkt

Vi elsker allerede sansemåtterne herhjemme.
Lige siden de blev pakket ud, er der blevet bygget baner og leget på en sansende måde.
De fastholder leg i længere tid og inviterer hele tiden til bevægelse, samtaler og leg på nye måder.
Og så er de flotte, nemme at håndtere ift. oprydning og rengøring 🧡❤️🩷💙💚💛

16 februari 2026

Svar från Sansurium

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Jeg bliver så glad for at høre om jeres fantastiske oplevelser med sansemåtterne 😍🙏
Sophie fra Sansurium 🌈

God og nem handel

God og nem handel, børnene er glade for måtterne og leger med dem dagligt. Alt i alt god oplevelse og service

9 februari 2026

Svar från Sansurium

Tak for din skønne anmeldelse! 🙌
Hvor er det dejligt at høre, at børnene er glade for måtterne og leger med dem hver dag – det er præcis dét, jeg håber at skabe 💛
Tusind tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!
Sophie fra Sansurium 🌈

Rigtig gode produkter

Rigtig gode produkter og kundeservice! Skrev vedr. et udsolgt produkt og endte med at have produktet i hænderne et par dage efter. Både børn og voksne er glade :)

4 februari 2026

Giga anbefaling til Sansurium😍

Kæmpe kæmpe anbefaling til disse sanse plader! 😍 Så gode, så smukke og mega hurtig levering 🙏🏻 Jeg har købt de første 4 plader og vil rigtig gerne have de sidste 4.
Kan virkelig anbefale at købe hos Sansurium, det er super god hjælp og vejledning ift. hvilke som passer bedst til ens barn.

22 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget tilfreds med mit køb

Vi er super glade for sansemåtterne og bruger dem bl.a. til at lege Jorden er giftig og træne farvegenkendelse. Virkelig god kvalitet – skridsikre, nemme at gøre rene og flotte farver.

10 november 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.