Sanistunter - Zoetermeer Omdömen 44

3,5

Coppeliaschouw 8, 2726 JA Zoetermeer, Zuid-Holland, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top team en mooie spullen. Wij hebben een badkamer en toilet laten ontwerpen bij sanistunter zoetermeer. Goed advies gekregen, en zelfs levering een week eerder kunnen krijgen dan in eerste insta... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben door dit bedrijf onze badkamer en toiletruimte laten renoveren, dit is tot volle tevredenheid gebeurd. Er waren wat problemen met de levering maar dat is prima opgelost. De ontvangst was all... Se mer

Företagsinformation

1. Försäljare av badrumsartiklar

Informationen kommer från olika externa källor

Sanistunter, dompel je onder in luxe Sanistunter heeft luxe showrooms, waarin droombadkamers tot leven komen. In onze grote showrooms treft u diverse badkameropstellingen in de laatste trends en designs. Onze ervaren sanitairspecialisten staan altijd voor u klaar om u de laatste ontwikkelingen op sanitair en tegelgebied te laten zien! Onze sanitairspecialisten staan, uiteraard geheel vrijblijvend, voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen er voor dat u de sfeer en uitstraling die u zoekt voor uw nieuwe badkamer te verwezenlijken. Middels ons geavanceerde 3d-tekenprogramma komt uw droombadkamer vervolgens tot leven. Sanistunter streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Naast gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, staan wij voor een ongekend hoog servicelevel en uitstekende garantievoorwaarden.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wanneer krijgen we nou eindelijk onze badkamer?!

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Het hele traject is rommelig verlopen en tot op heden is de badkamer nog steeds niet opgeleverd wat in November 2025 al zou zijn. Ze hebben meerdere onderaannemers naar ons gestuurd en de laatste is wederom zonder afronding van het werk gestopt. Daarnaast zijn afspraken en beloftes herhaaldelijk niet nagekomen, wat het vertrouwen volledig heeft weggenomen.

Voorbeelden van de problemen:
- Badkamer niet afgemaakt
- Werkzaamheden abrupt gestopt
- Continu afspraken niet nakomen
- Sunshower niet aangesloten op de aardlek..
- Fout aangelegde elektra
- ⁠3 lekkages van de wc
- ⁠Slecht kit- en voegwerk

Al met al geen professionele uitvoering en geen betrouwbare partij. Absoluut geen aanrader

13 april 2026

Erg tevreden

We hadden enorme lekkage problemen in het toilet. Deze is nu prachtig gerenoveerd. In de winkel zijn we super fijn geholpen. Ze namen de tijd en hebben echt goed naar onze wensen geluisterd. Alles was geregeld en verliep heel snel en soepel. De aannemer die ook via de winkel kwam is erg professioneel. Alles zit er super strak in. Ze hebben oog voor detail. Echt een aanrader als je zorgeloos en voor een eerlijke prijs je toilet/ badkamer wil laten doen.

3 mars 2026

Beste Kim,

Wat fijn om te horen dat de renovatie zo goed is verlopen bij Sanistunter Zoetermeer. Mooi dat alles netjes en professioneel is uitgevoerd. Bedankt voor de mooie woorden!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Order niet compleet, niet op tijd en niet leverbaar

In mijn eerdere review kwam al naar voren dat er problemen waren omtrent de leverkosten van de door ons bestelde badkamer. Na veel gedoe en pogingen tot contact van onze kant, hoefden we deze toch niet te betalen.
Een dag later kwam er een mail dat er een en ander niet leverbaar is; een week voor de afgesproken leverdatum. Tegels uit de productie, andere tegels te laat, net als de kranen en meubels. De hele badkamer zo ongeveer dus.
Wij hebben zo'n 2 maanden geleden de opdracht gegeven de spullen te bestellen, maar dit is dus pas van de week gedaan.
Wij hebben beiden een week vrij genomen om de badkamer te doen, maar zonder badkamerspullen gaat dat natuurlijk niet.
Ik dus maar weer bellen. Krijg ik een heel verhaal over leveranciers en die laten dat allemaal een week voor de leverdatum afweten, dus kunnen hun niks aan doen. Maar, als we even langs willen komen een paar dagen later, kunnen we alternatieven bekijken en tegels uitzoeken die maar een paar dagen levertijd hebben.
We zijn zeer benieuwd hoe ze dit nu weer willen gaan rechtbreien, maar een lang verhaal kort: alleen maar problemen met deze zaak. Denk je even leuk een nieuwe badkamer uit te zoeken...

19 januari 2026

Sanistunter Zoetermeer.

Sanistunter Zoetermeer.

Allereerst, wat een warm welkom en wat staat het team paraat voor iedere klant die binnenkomt!

Ik ben geholpen door Randy. Het is mooi om te zien, hoe je geadviseerd wordt in het 3D ontwerp van de badkamer.

Deze zaak is echt een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een badkamer!

Sanistunter Zoetermeer advieseerd en denkt graag mee met de klant ook denken ze aan het budget!

Randy en het hele team,
bedank voor jullie inzet en advies!!!!

Remco

30 augusti 2025

Beste Remco,

Wat een mooie woorden, dank je wel! Geweldig om te horen dat je je zo welkom voelde en dat het advies en het 3D-ontwerp zo goed zijn bevallen. Veel plezier straks met de nieuwe badkamer!

Top service in Zoetermeer door Stephanie

Wij zijn erg fijn geholpen door Stephanie in Zoetermeer. Hele enthousiaste meid die goed met ons mee heeft gedacht naar onze wensen in de badkamer en ook alle tijd voor ons nam waardoor we nu onze droombadkamer hebben. Zeker een aanrader!

15 maj 2025

Beste Remco,

Wat een mooie woorden! Dank voor het delen van jullie ervaring. Geweldig om te horen dat Stephanie jullie zo goed heeft geholpen en dat jullie nu kunnen genieten van jullie droombadkamer. Veel plezier ermee!

Slechte service - nooit meer Sanistunter

Sanistunter leverde mij een douchekraan die niet paste, terwijl ik vooraf video’s en tekeningen van mijn badkamer had gegeven. Ze vroegen bij de douchedeur wél om maten, maar bij de kraan niet. Toen het misging, schoven ze de schuld naar mij en kwamen met een lapmiddel (S-koppelingen) in plaats van een echte oplossing.

Onprofessioneel, geen verantwoordelijkheid, alleen frustratie. Ik raad Sanistunter absoluut af.

25 maj 2025

Beste klant,

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. We nemen uw ervaring zeer serieus en denken graag met u mee over een passende oplossing.

Zou u ons uw ordernummer en een korte toelichting willen mailen via ervaring@sanistunter.com

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vriendelijk en goed advies!

Wat een vriendelijke, behulpzame mensen!
Prima advies en een geweldig resultaat. Van begin tot einde in hele korte tijd.

21 juli 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de snelheid én het advies. Daar doen we het voor. Bedankt voor je vertrouwen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professioneel en niet opdringerig door proces geloodst

We zijn heel goed geholpen door Stephanie bij de Sanistunter in Zoetermeer. We wisten zelf nog niet zo goed waar we moesten beginnen, maar zij luisterde echt goed naar wat we wilden en dacht met ons mee. Ze heeft een mooie tekening gemaakt van hoe onze nieuwe badkamer eruit zou kunnen zien, helemaal passend bij onze ideeën. Ze gaf tips waar we zelf niet aan hadden gedacht!

Wat we vooral prettig vonden, is dat ze ons rustig en duidelijk door het hele proces heen hielp. Ze was professioneel en totaal niet opdringerig, en dat vonden we juist heel fijn. Echt een verademing. Zo konden we op ons gemak keuzes maken.

Kortom, een fijne ervaring en zeker een aanrader voor wie een (nieuwe) badkamer wil.

5 april 2025

Beste Carola,

Wat een mooie en uitgebreide ervaring, dankjewel voor het delen! Fijn om te horen dat jullie zo goed zijn begeleid en dat er echt is meegedacht op een rustige en professionele manier. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe badkamer en dank voor de warme aanbeveling!

Heel erg blij

Onze badkamer die we bij Sanistunter in Zoetermeer hebben gekocht is zojuist opgeleverd. We zijn erg tevreden over hoe alles gelopen is en hoe we zijn geholpen. Bij Sanistunter zijn we geholpen door Murat die echt de tijd voor ons nam en ons van deskundig advies voorzag. Hij liet ons alles zien en na het maken van een mooi ontwerp hebben we de knoop doorgehakt en alles besteld en ook de aannemer besproken. Gedurende het hele proces hebben we ook regelmatig contact gehad met andere medewerkers van Sanistunter die altijd bereid waren om te helpen en alles werd keurig op tijd geleverd.

En toen kwam Appie de aannemer om de verbouwing te doen en wat hebben we een geluk gehad met hem en zijn medewerker Ahmed. Appie is niet alleen een vakkundige harde werker maar hij denkt mee, heeft goede ideeën, weet voor alles een oplossing en is een heel prettig persoon. Hij werkte vaak tot in de avond en kwam ook nog op zaterdagen. Het was een moeilijke klus omdat ook alle leidingen (elektra, water, afvoer) opnieuw aangelegd moesten worden. Maar het resultaat is dat we nu een fantastische mooie badkamer hebben waar we ongelooflijk blij mee zijn. Hulde aan Appie !!!

14 april 2025

Beste Han,

Wat een prachtige en uitgebreide review. Geweldig om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen. Geniet van jullie nieuwe badkamer!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vandaag naar Sanistunter Zoetermeer…

Vandaag naar Sanistunter Zoetermeer geweest om een badkamer samen te stellen. Ik ben geholpen door Murat en Bylear. In gesprek mijn budget aangegeven en daar hebben ze echt de tijd voor genomen om een mooie badkamer samen te stellen, uitgebreid gezocht en vergeleken qua prijs en kwaliteit maar ook rekening houdend met mijn wensen. Niet opdringerig maar wel adviserend waarbij je jezelf de afweging kan maken. Ik heb mijn handtekening gezet, 3 D tekening ontvangen en eind Mei gaat de Happening gebeuren.
Ik kan dit bedrijf zeker adviseren, gastvrij maar weten ook waar ze het over hebben en geven in mijn beleving een eerlijk advies rekening houden met je budget. Ik ben positief.

4 april 2025

Beste Ron,

Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat Murat en Bylear je zo goed en geduldig hebben geholpen bij het samenstellen van je badkamer. Succes met de voorbereiding en eind mei wordt vast en zeker een prachtig moment!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Eerlijk gezegd een dubio gevalletje..

Eerlijk gezegd een dubio gevalletje... Maar achteraf bezien raad ik mensen dit bedrijf niet aan. Via rechtsbijstand ben ik nu bezig een reactie en deels een vergoeding te krijgen maar ook op aangetekende stukken wordt (vooralsnog) niet gereageerd maar ik heb ze tot 30-03 gegeven dus wacht nog even af.

Personeel in de winkel is vriendelijk, helpt je goed bij je keuze maar - zo bleek - niet altijd gespecialiseerd om goede tekeningen te maken of advies te geven. Zo werd een te grote glaswand geadviseerd die door de aannemer werd afgewezen nadat deze de boel kwam installeren en moest dus omgeruild worden. Alleen dat omruilen heeft al een tijd geduurd en er werd uiteindelijk wel een juiste geleverd (ware het dat er 2 stuks geleverd (waarvan 1 wederom een foute maat en in een beschadigde verpakking - die heb ik natuurlijk geweigerd) maar de eerder foutief geleverde werd niet mee retour genomen... Die heeft 2 weken voor de deur gestaan tot ik het zat was en toen gedreigd deze buiten te zetten. Toen was het met 2 dagen opgehaald.

Verder werd een onderkastje voor een fonteintje in de toiletruimte geadviseerd om een afvoerpijp weg te werken omdat de pijp niet in de muur zou kunnen worden weg gewerkt. De aannemer heeft deze echter toch in de muur weg gewerkt dus het kastje werd overbodig. Sanistunters reactie: " wij nemen geen spullen retour, dat staat ook op de offerte" .

Op de offerte staat " speciaal voor u bestelde goederen worden niet retour genomen" (of worden van die strekking) maar wat versta je onder " speciaal voor u besteld"? Dit is namelijk een standaardkastje dat je gewoon kunt herverkopen (ongeopende verpakking).

Hoe dan ook... In de winkel werd aangegeven dat er normaliter geen retouren worden genomen maar gezien alle eerdere problemen (ik heb namelijk nog niet eens geschreven over de zeer moeilijke communicatie tussen ons en Sanistunter en de door hen geleverde aannemer en de moeilijke communicatie tussen Sanistunter en deze aannemer) zou men proberen om uit coulance (!) de goederen terug te nemen en het verschil in prijs van de 2 glaswanden (de een is namelijk een stuk kleiner) terug te betalen. Met 5 werkdagen zou ik wat horen...

U begrijpt het... ik zit nog altijd te wachten...

Over de aannemer: zeer vriendelijke man en vriendelijk personeel. Werkt goed door en levert uiteindelijk goed af. Daarover niets dan lof. Maar in communicatie schort het behoorlijk (heb ik hem ook zelf verteld). Maar qua werk en mentaliteit zou ik deze aannemer wel inhuren (maar met betere afspraken).

Deze klacht gaat dus met name om het stuk communicatie, beloftes en afhandeling na oplevering.

Wel zijn ze enorm snel met het innen van nog openstaande bedragen. Alles was steeds op tijd betaald zoals afgesproken. De laatste termijn zou zijn nadat de aannemer klaar was. Nou... letterlijk 30 minuten nadat de aannemer klaar was ging de telefoon wanneer ik kwam betalen!!! Degene die ik toen aan de lijn had heeft dat wel moeten ontgelden want dat ging me toch echt even te ver, te meer omdat er nog enkele kleine restpuntjes waren.

En dan als klap op de voorpijl binnen enkele weken al een defect aan een van de toiletten (water blijft soms lopen). Kan altijd gebeuren, zul je me nooit over horen. Maar helaas... ook hier (nog altijd) geen enkele reactie vanuit Sanistunter.

Al met al.... mijn advies: kies maar beter een ander bedrijf.

22 februari 2025

Beste Evert,

Vervelend om te horen dat u dit op deze manier heeft ervaren.
Graag nodigen wij u uit in onze showroom voor een persoonlijk gesprek, zodat wij gezamenlijk tot een passende oplossing kunnen komen.

Graag ontvangen wij van u een aantal beschikbare datums, zodat wij op korte termijn een afspraak kunnen inplannen. We vernemen graag.

Groet,
Team Sanistunter Zoetermeer

Badkamer besteld inclusief installatie

Badkamer besteld inclusief installatie, zeer onaangename aannemer die ons niet fijn bejegende, waar we zelfs een beetje bang voor waren in ons eigen huis. Na installatie bleek er veel mis. zowel vanuit Sanistunter, verkeerde badmeubels maar ook qua aannemer. Men beloofde alles op te zullen lossen. Lang verhaal kort meerdere niet nagekomen tel. afspraken en meerdere aannemers verder is uiteindelijk het grootste deel maar niet alles verbeterd. We waren niet tevreden en er is een officieel rapport opgemaakt door een bedrijf wat via rechtsbijstand is ingehuurd. Beide partijen wij en Sanistunter hebben zich bereid verklaard om akkoord te gaan met de uitkomst van dat onderzoek. Wij hebben naar aanleiding van dat rapport recht op teruggave van een deel van de kosten echter Sanistunter geeft niet thuis. Nu na 22 maanden is dit nog steeds niet opgelost! Geen zaken mee doen dus........Deze melding gaat dus specifiek over het niet rageren op de uitkomst van het onderzoek van mei 2025.

1 maj 2024

Beste heer/mevrouw Beekman,

Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent.

We nemen uw ervaring graag serieus en willen dit graag samen oplossen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer en een korte toelichting te mailen naar ervaringen@sanistunter.com?

Alvast hartelijk dank!

Vakwerk

Deze week is onze nieuwe badkamer afgeleverd die we bij Sanistunter Zoetermeer hebben gekocht.
Wij zijn uitermate tevreden over het gehele proces vanaf de oriëntatie tot en met de oplevering. Bij het ontwerp zijn we meer dan uitstekend geholpen door Stephanie en Bylear. Met zeer waardevolle tips. Nadat de handtekening was gezet ging alles in een stroomversnelling. Zeer snelle levering en aanvang van de bouw. Verstoringen (beschadiging aan wastafel) werden adequaat verholpen. En Appie heeft zich 'in het zweet' gewerkt om alles in tweeënhalve week voor elkaar te krijgen. Dacht goed mee met de opbouw van de badkamer. Met de veel gehoorde quote; 'komt allemaal goed', heeft hij een mooi stukje vakwerk afgeleverd. U begrijpt het wel; wij zijn zeer tevreden met Sanistunter.

6 december 2024

Beste Henk,

Wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn!

Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring en wij wensen jullie uiteraard veel plezier van jullie nieuwe badkamer. Deze complimenten zullen we zeker doorgeven!

Wat begon als een 3D tekening

Wat begon als een 3D tekening werd uiteindelijk wat we niet hadden durven dromen, we zijn compleet afgeweken van de 3D tekening die we in de eerste instantie hadden gemaakt en dat is grotendeels te danken aan een TOP van een aannemer Lorenzo en zijn team. De man heeft daadwerkelijk van begin tot einde onze verbouwing tot in de puntjes geregeld en keihard en heel secuur gewerkt met een inzicht waar je u tegen zegt. Het is uiteindelijk niet alleen bij de badkamer gebleven omdat deze man werkelijk geen uitdaging uit de weg gaat. Enige "kritiek met een knipoog" wij werden gek van zijn telefoon die om de 2 minuut over ging, voor de rest Lorenzo for president! Wij willen daarom sanistunter bedanken voor de service en voor het voorstellen van Lorenzo

Groetjes, Eerin en Ano

13 november 2024

Beste Eerin en Ano,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe badkamer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed geholpen in de winkel en blij met…

Goed geholpen in de winkel en blij met het eindresultaat.

11 november 2024

Beste Kim,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe badkamer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel blij met hun team hele familie is…

Heel blij met hun team hele familie is goed geholpen

2 november 2024

Beste,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier gewenst van de nieuwe badkamer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Oprecht een van de beste en…

Oprecht een van de beste en professionele bedrijf werd heel goed geholpen

3 november 2024

Beste,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe badkamer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top team en mooie spullen.

Top team en mooie spullen.
Wij hebben een badkamer en toilet laten ontwerpen bij sanistunter zoetermeer.
Goed advies gekregen, en zelfs levering een week eerder kunnen krijgen dan in eerste instantie afgesproken.
Er was een (blijkbaar) beschadiging op het meubel, dit is door hun ontdekt omdat alles gecontroleerd wordt voordat het naar de klant gaat.

Kortom, lieve mensen, goed team en ook al gaat het niet altijd perfect, gelijk een juiste oplossing

2 november 2024

Beste Yvette,

nieuwe badkamer en wc

Een nieuwe badkamer en wc gekocht bij Sanistunter. Heel fijn geholpen in de winkel, mooie 3D tekening ontworpen en de kids kregen lekker een ijsje! De nette montage is te danken aan het top team van Lorenzo.

21 september 2024

Beste Leonie,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier gewenst van de nieuwe badkamer en toiletruimte!

Zeer tevreden

Bij binnenkomst werd ik meteen gezien en vriendelijk begroet.
Ondanks dat ik geen afspraak had, werd er meegedacht om dezelfde dag nog terug te komen. Bij terugkomst werd ik zeer vriendelijk geholpen. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en er werd uitstekend met mij meegedacht. De service naar mij als klant was top! Ik heb dan ook naar alle tevredenheid een badkamer gekocht! Hier zou ik een volgende keer terugkomen!

17 augusti 2024

Beste Jerome,

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.