In oktober heb ik mijn badkamer laten verbouwen en ik ben zeer tevreden met aannemer Joey van Kremer montage. Hij is Professioneel, oplossings gericht, meedenkend en de samenwerking was heel erg fij... Se mer
Företaget har svarat
Sanistunter, dompel je onder in luxe Sanistunter heeft luxe showrooms, waarin droombadkamers tot leven komen. In onze grote showrooms treft u diverse badkameropstellingen in de laatste trends en designs. Onze ervaren sanitairspecialisten staan altijd voor u klaar om u de laatste ontwikkelingen op sanitair en tegelgebied te laten zien! Onze sanitairspecialisten staan, uiteraard geheel vrijblijvend, voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen er voor dat u de sfeer en uitstraling die u zoekt voor uw nieuwe badkamer te verwezenlijken. Middels ons geavanceerde 3d-tekenprogramma komt uw droombadkamer vervolgens tot leven. Sanistunter streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Naast gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, staan wij voor een ongekend hoog servicelevel en uitstekende garantievoorwaarden.
Edisonweg 15, 1446TM, Purmerend, Noord-Holland, Nederländerna
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
In oktober heb ik mijn badkamer laten verbouwen en ik ben zeer tevreden met aannemer Joey van Kremer montage. Hij is Professioneel, oplossings gericht, meedenkend en de samenwerking was heel erg fijn.
Zeer tevreden met de resultaat van mijn badkamer en geen moment spijt dat ik via Sanistunter mijn badkamer gekocht hebt

Svar från Sanistunter - Purmerend
Vriendelijk geholpen en niet lang gewacht op de badkamer. Mooie en goede kwaliteit badkamermeubel en kast. Kraan en doucheset mooie kleur, eerst verkeerde kleur maar binnen een paar dagen was het geregeld. Goede service

Svar från Sanistunter - Purmerend
De badkamer is meer dan goed opgeleverd dankjewel er voor, alles netjes achtergelaten groetjes van de familie van Dijk.

Svar från Sanistunter - Purmerend
Wij zijn ontzettend blij met de levering en montage van onze badkamer en wc door Sanistunter Purmerend. Vanaf het eerste contact was ons gevoel al heel goed vanwege de openheid, vriendelijkheid en eerlijkheid waarmee je te woord gestaan wordt.
Wat ook uniek is, is de optie om je tegels verstek te laten zagen (dit kunnen maar heel weinig tegelzetters). Het vakmanschap waarmee dat gedaan is, is echt ongelofelijk! Dit toont de precisie en aandacht voor detail waar Sanistunter Purmerend voor staat. Daarnaast was de service werkelijk uitmuntend. Er werd goed meegedacht, eventuele uitdagingen werden direct en keurig opgelost. Het team is altijd bereid om met geduld en expertise te helpen en blijft ook vriendelijk.
De oplossingsgerichtheid van Sanistunter is echt een groot pluspunt. Geen enkel probleem blijft liggen, en alles wordt netjes en professioneel afgehandeld. Het resultaat is een prachtige badkamer en wc, precies zoals we het voor ogen hadden.
Wij kunnen Sanistunter dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar topkwaliteit, vakmanschap en uitstekende service!
Nogmaals bedankt voor jullie geweldige werk!

Svar från Sanistunter - Purmerend
Ik ben uitstekend geadviseerd door Faegh van Sanisunter Purmerend en minstens net zo goed was de instalatie door RLK multiservice. Zij werkten snel en keurig en zijn uitermate prettige mensen.

Svar från Sanistunter - Purmerend
In augustus 2023 werden wij door Joshua allervriendelijkst (met een kopje koffie/cappuccino) ontvangen in de mooie showroom van Sanistunter Purmerend. Het ging om een afspraak i.v.m. de verbouwing van mijn badkamer. Er werd alle tijd voor ons uitgetrokken en na afloop hadden wij een scherpgeprijste offerte voor ons liggen die ik dan ook getekend heb. In april 2024 is de verbouwing, na wat misverstanden qua communicatie (maar die werden keurig opgelost), uiteindelijk van start gegaan. De verbouwing werd uitgevoerd door Erik en ik mag wel zeggen dat hij een vakman is. Een harde werker én iemand die meedenkt hoe de badkamer er uiteindelijk uit komt te zien. Ik ben dan ook erg tevreden met het resultaat hoewel de badkamer nog niet helemaal af is (kitten en verven plafond). Dit wordt, als het goed is, straks meegenomen met de verbouwing van mijn toilet die ik dus ook weer door Sanistunter laat uitvoeren. Ik wil dan ook Atmar bedanken voor het opstellen van de offerte en zijn geboden service van de afgelopen maanden. In maart 2025 hoop ik dat zowel mijn badkamer als mijn toilet opgeleverd gaan worden en ik heb daar alle vertrouwen in !

Svar från Sanistunter - Purmerend
Aanrader XXL Stefan en zijn vrouw bieden uitmuntende service en zijn zeer behulpzaam, ook na aankoop. Wij hebben de gehele inrichting en tegels aangeschaft voor onze badkamer renovatie.
Niet onbelangrijk zeer concurrerende lage prijzen voor kwalitatieve uitstekende hoogwaardige producten.

Svar från Sanistunter - Purmerend
Er wordt geluisterd en uitgevoerd. Geven tips bij wat waar en hoe past. Maken een mooie 3d tekening en alles past op z'n plek. Prijs kwaliteit en service allemaal top. En als afsluiting het vertrouwen in Sanistunter hadden wij zonder twijfel.

Fijne ervaring bij SaniStunter Purmerend,
Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen door Faegh,!
Gehele badkamer incl tegels met zijn hulp en goede advies uitgezocht.
Neemt de tijd voor je,
zelfs al wil je achteraf toch wat wijzigen is dit geen probleem.
Overig personeel ook zeer vriendelijk !
Ik raad ze zeker aan !

Svar från Sanistunter - Purmerend
Deze maand de badkamer laten doen. Sanistunter Purmerend en hun aannemer Koekoek hebben mooi werk geleverd. Meedenkend en problemen werden meteen de zelfde dag opgepakt en opgelost. Goede communicatie en afspraken werden nagekomen. Zeker een aanrader.

Svar från Sanistunter - Purmerend
Na veel sanitair zaken bezocht te hebben zijn we hier geslaagd. Super mooie showroom, vriendelijk personeel en vooral kennis van zaken.
Dankjewel Sanistunter Purmerend voor de ervaring!

Svar från Sanistunter - Purmerend
In oktober vorig jaar onze badkamer hier gekocht en al maanden wil ik deze review schrijven. Ik vond het een verademing, mensen die met je meedenken en rekening houden met je budget. Bij een verbouwing houd je altijd rekening met verkeerde leveringen, maar dat werd hier zo fijn en klantvriendelijk opgelost. Geen moeite met het aanbieden van excuses, dat maakt al 99% goed. Een aantal keer bellen voor vragen vanuit de klusjesmannen, niks was een probleem. Sanistunter Purmerend, van mij krijgen jullie 5 sterren.

Svar från Sanistunter - Purmerend
We hebben een badkamer gekocht bij Sanistunter Purmerend en zijn goed vriendelijk en behulpzaam geholpen bij het uitzoeken van de spullen en vakbekwaam geadviseerd wordt echt met je meegedacht tijdens het samenstellen van de badkamer echt een goede ervaring.

Svar från Sanistunter - Purmerend
Hele lieve mensen, zeer behulpzaam, door dat ze snel wilde schakelen en meedenken kon ik het gewenste artikel snel ophalen. ik ben het personeel in Purmerend zeer dankbaar voor de goede service.

Svar från Sanistunter - Purmerend
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.