Företaget har svarat
Het was fijn om met sanisale een nieuwe badkamer in te richten. In het gesprek kwamen nieuwe ideeën zodat we een nog betere indeling hebben gekregen. Alles ging volgens afspraak. Bij de levering... Se mer
Företaget har svarat
Ekkersrijt/Son onze badkamer uitgekozen, fijn geholpen door Stijn, hij was ons eerste aanspreekpunt. Na levering badkamer, bleek spiegelkast niet de juiste te zijn. Door juist handelen, redelijk snel... Se mer
Företaget har svarat
hoi, we hebben badkamers tegels gekocht,( eindhoven ) tijdens inleveren ging mis waren paar kapotte tegels. maar, we zijn snel geholpen. en ook goede contact met ons,dat was ook fijn ..🙂 we z... Se mer
Företaget har svarat
Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.
Skrivet av företaget

Ekkersrijt 4030 A, 5692 DA, Son & Breugel, Noord-Brabant, Nederländerna
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Een nieuwe badkamer laten plaatsen door Sanisale Eindhoven. Dit zou 2.5 weken duren, maar dankzij Martin duurde dit 4.5 dagen! Deze man heeft passie voor zijn werk, werkt precies, en snel! Stijn verstaat zijn vak; hij is vriendelijk, altijd bereikbaar, en kundig. Aannemer Maarten is ook een topper, en zorgt dat alles in goede banen wordt geleid, en checkt echt alles goed voordat het opgeleverd wordt. Mocht ik in de toekomst een defect zien, dan wordt dit netjes opgelost.
Belangrijk om te weten; Sanisale is een franchise bedrijf, dus elk filiaal heeft eigen beoordelingen. Sanisale Eindhoven is zeer goed beoordeeld, begrijpelijk, omdat hier mensen werken met passie. Mijn volgende project is een nieuw toilet, welke ik weer laat uitvoeren door Sanisale Eindhoven!

Svar från Sanisale.com - Eindhoven
Toen de kinderen het huis uit waren, was het hoognodig tijd de badkamer te vervangen.
Maar hoe en wat!!!
Na een aantal badkamerzaken gehad te hebben was het of veel te duur of te weinig advies.
Totdat ik bij Sanisale bij Jessie aan tafel kwam te zitten.
Zij luisterde, gaf advies en durfde ook haar mening te geven zonder zich op te dringen. Jessie liet verschillende opties zien. Hierdoor konden we een goede keuze maken. Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer mede door Jessie.
Jessie!! jij gaat nog veel mensen gelukkig maken!
Hartelijk dank!
Rob & Karin

Svar från Sanisale.com - Eindhoven
Zeer fijne ervaring gehad met de service. Tijdens het uitzoeken maar ook de naservice is zeer goed. De issues die wij ondervonden werden gelijk opgepakt en/of vervangen. Ook nadat ik onze badkamer en toilet klaar en gemonteerd had. Wij zijn ook ontzettend blij met het eindresultaat en de vriendelijk en goede service, in ons geval was dat Jetty van vestiging eindhoven.

Svar från Sanisale.com - Eindhoven
Na enkele badkamers zaken te hebben bezichtigd zijn we zijn we via een afspraak binnen gestapt bij Sanisale.
Wederom geen verwachting wel wisten we wat we wilden in onze badkamer.
Tijdens het maken van de badkamer tekening
Werd er volop mee gedacht.
Maar ook je eigen inbreng werd goed naar geluisterd.
Bij zo’n grote badkamer zaak is het altijd afwachten of de service goed is.
Die is uitstekend!
Als je vragen hebt of er is toch iets niet goed met jouw bestelde spullen kun je ook bij Sanisale terecht.
Dat vonden we erg prettig!
Dan Jetty en Sanisale wij zouden julllie adviseren bij anderen

Svar från Sanisale.com - Eindhoven
Dank je wel Stijn van Sanisale Ekkersrijt voor de last minute hulp hij het kopen van mijn super mooie badkamer ben er helemaal verliefd op. Je bent een topper!!

Svar från Sanisale.com - Eindhoven
Anderhalf jaar na aankopen van nieuwe badkamer begint er wat aanslag op de deur te komen. Van Sanisale heel snel een mail met schoonmaakadvies ontvangen en zelfs een gratis flesje om nieuwe nano coating aan te brengen. Hele nette service

Svar från Sanisale.com - Eindhoven
Eerder een douchekabine gekocht bij Sanisale, welke tot op heden altijd goed heeft gefunctioneerd. Recent was een onderdeel helaas kapot gegaan, waarna ik contact zocht.
Sanisale volgde al snel op met suggesties en hulp om dit probleem op te lossen, erg fijn! Na wat heen-en-weer en inclusie van de leverancier kon het onderdeel worden vervangen.
Erg tevreden over zowel de klantenservice dus! Met name Jetty, hartelijk bedankt!

Svar från Sanisale.com - Eindhoven
Bij aanschaf van een nieuwe badkamer zou fijn geholpen door Jetty. Toen er achteraf bleek dat bestelde tegels niet leverbaar waren ben ik ontzettend goed geholpen door Jesse. Samen zijn zij een geweldig team en voelde ik me serieus genomen en ben ik dankzij hun heel tevreden weer naar huis gegaan. Ik verheug me op het resultaat als het klaar is. Aan Jetty en Jesse gaat het niet liggen

Svar från Sanisale.com - Eindhoven
Deze week is mijn badkamer door sanisale gerenoveerd. Ik kan melden dat wij zeer tevreden zijn met het proces van begin tot eind. De informatievoorziening, offerte, planning en realisatie is prima verlopen. Ik had van een andere partij een offerte voor materiaal en een offerte van een aannemer, twee partijen dus. Bij sanisale had ik 1 verantwoordelijke en dus 1 aanspreekpunt. En ze waren niet duurder dan mijn andere offertes. Ik lees hier positieve reviews van anderen, waarbij Stijn vaak wordt vermeld. Stijn was ook mijn contactpersoon en ik kan het beamen: top service. Hij komt ook regelmatig zelf kijken of alles goed loopt. Bij zo'n grote renovatie gaat er af en toe wat mis of het loopt uit, maar Stijn reageert snel en zorgt dat het geregeld / gerepareerd wordt. Klein minpuntje is dat de aannemer vaak te optimistisch plant, maar hij vindt kwaliteit belangrijker dan planning halen. Hij en zijn team zijn heel vriendelijk en het zijn harde werkers. Al met al 5 sterren waard!

Svar från Sanisale.com - Eindhoven
Op 26 juli zijn we spontaan langsgegaan bij Sanisale in Eindhoven om wat inspiratie op te doen voor een complete badkamerrenovatie. We werden super fijn geholpen door Jetty, een verkoopadviseur met niet alleen een grote glimlach maar ook een flinke dosis professionaliteit. Ze plande meteen een afspraak voor ons in op 30 juli.
Tijdens die afspraak heeft Jetty echt de tijd genomen om samen met ons van A tot Z alles door te nemen. Ze dacht met ons mee over budget, ontwerp en materialen en kwam met hele fijne en praktische oplossingen.
Aan iedereen die dit leest: echt een aanrader!
Jetty, ontzettend bedankt voor je hulp en je warme, meelevende houding.
Sanisale is wat ons betreft dé plek als je je badkamer grondig wil aanpakken.

Svar från Sanisale.com - Eindhoven
Na een aantal winkels bezocht te hebben bij Sanisale uitgekomen. Heel aangenaam ontvangen en uitstekende hulp en advies gekregen over de indeling en kleursamenstelling van de badkamer die precies aansloten op mijn wensen!

Svar från Sanisale.com - Eindhoven
Goede service, fijne sfeer en leuk personeel!
Er was nog een issue waarvoor ik gemaild had en ook hierin werd zonder enkel geklaag of gesteun in meegedacht en opgelost.
Raad ze zeker aan!

Svar från Sanisale.com - Eindhoven
Alles ging volgens afspraak. Bij de levering was helaas een kast beschadigd maar binnen twee weken was dit opgelost zonder gedoe.
Ook de aanbevolen monteurs van Bouwgeheel zijn goed bevallen. Wij zijn er ontzettend blij mee!

Svar från Sanisale.com - Eindhoven
In onze zoektocht naar een badkamer zijn we bij Sanisale echt fantastisch geholpen door Jetty. Ten eerste heeft ze creatieve oplossingen bedacht voor onze kleine badkamer, iets wat andere bedrijven nog niet gelukt was. Ze is super vriendelijk, kan goed aanvoelen wat bij mensen past, en we waren verbaasd om in 1 afspraak alles te hebben uitgekozen. Echt een super medewerkster!
Ten tweede heeft ze ons heel goed geholpen met een beschadigd bad dat geleverd was. Direct heeft ze de leveranciers gebeld, en gezorgd dat er een nieuw bad kwam op tijd.
Een absolute aanrader. Jetty heeft ons heel fijn geholpen in het Nederlands en Engels, bedankt Jetty!

Svar från Sanisale.com - Eindhoven
We chose this bathroom shop due to its high online ratings and the availability of a specific wavy tile pattern we liked. Unfortunately, our experience didn’t reflect the ratings.
The staff lacked product knowledge and was unable to support us without frequent help from her colleagues, leading to long delays. We had to restart the process with a manager, which wasted time. The recommended installers did a poor job — the tiling was uneven and had to be redone. While the shop did provide replacement tiles quickly, the issue should have been avoided.
A later visit to buy a matching toilet was also disappointing. Despite having an appointment, we received little assistance and were asked to return another time. Again, the manager had to step in. The manager did help us to resolve a few issues and also contacted us proactively.
By the way: The staff could hardly speak English, so my husband had to translate for me. It also felt like she wasn’t willing to serve expat customers. This is definitely not a shop for expats.
After leaving a 1-star review, the shop contacted us multiple times asking us to change it, raising concerns about the reliability of their online rating. Based on our experience, we cannot recommend this shop.
Waarom deze review
Omdat deze medewerkster dit meer dan verdient. Ze neemt alle tijd voor jou en je plannen voor verbouwen.......
Ze is supervriendelijk, meedenkend en heel geduldig.In mijn geval begon ik na mijn eerste bezoek aan sanisale in Eindhoven toch te twijfelen aan mijn keuze en heb ik opnieuw een afspraak bij haar gemaakt. Weer net zo lief, aandachtig meedenkend en behulpzaam. Heb een totaal andere vloer en tegelwanden gekozen dan mijn eerste optie maar denk dat het heel mooi word. Dankzij Jetty
Wat een topmedewerker ! Nogmaals heel erg bedankt.

Svar från Sanisale.com - Eindhoven
We hebben met Jetty een afspraak gehad in de showroom voor het uitzoeken van een badkamer. Er werd een tekening gemaakt en een tweede bezoek ingepland. Na ons tweede bezoek werd alles bevestigd en besteld. Alles werd op de afgesproken dag geleverd. Tijdens de installatie werkzaamheden waren er nog een paar kleine dingetjes op te lossen. Even bellen en mailen en Jetty heeft er voor gezorgd dat het opgelost werd.
Bedankt voor de goede service Jetty!

Svar från Sanisale.com - Eindhoven
Vandaag een afspraak met Jessie om spullen uit te zoeken voor een nieuwe badkamer en beneden een nieuw toilet. Wat een leuke en enthousiaste vrouw is dit Vol energie (Terwijl er ook een griepje aan zat te komen) wij hadden zelf al een soort van plan gemaakt hoe de indeling zou worden. Maar door de expertise van Jessie waren wij al gauw van gedachten veranderd. Wij hadden gekozen voor een dure oplossing voor een hoek inloopdouche met twee glazen wanden en een soort van flipdoor die 180 graden open kon. Maar dat zat Jessie niet lekker en heeft een mooie oplossing gevonden door een vaste wand met deur te plaatsen en een vaste wand op de kop van de inloopdouche. De tekeningen die ze op de computer toverde maakt de keus om tot aanschaf over te gaan makkelijker. Als wij iets anders wilde dan was dat zo geregeld. En de totaalprijs voor alle spullen viel ons erg mee. Het moet allemaal nog geleverd gaan worden maar tot zover zijn wij dik tevreden over het meedenken en de goede adviezen.
Gr Eugene en Yvonne

Svar från Sanisale.com - Eindhoven
We wilden onze douche in de badkamer vernieuwen en hadden daarvoor overzetpanelen uitgezocht. Sanisale bleek die te leveren, dus een afspraak gemaakt op 14 juli 2024. We werden geholpen door medewerker M. Douchevloer, deur en panelen uitgezocht en een aanbetaling gedaan. Vanwege levertijd en vakantie een installatieafspraak gemaakt voor 30-9 met het installatiebedrijf waar Sanisale mee samenwerkt.
In augustus bleek de offerte toch niet kloppen en compleet. Dus opnieuw naar Son. Daar een andere douchevloer en afwerkprofielen uitgezocht en de uitvoering van de douchedeur bepaald. Stijn heeft ons daarbij goed geholpen. Installatie nog steeds op 30-9 gepland. Alles betaald, zoals dat in de voorwaarden staat.
Dichter na die datum toe, is de installateur enkele malen komen kijken en meten. Rond half september bleek dat de douchedeur niet klaar was. Sanisale beloofde ons een coulancebedrag van € 150,- voor de overlast. Die nieuwe deur zou 2 weken later pas geleverd worden. Een noodoplossing gemaakt met een douchegordijn en de installateur heeft de vloer en de panelen vakkundig en perfect gemonteerd.
Enkele weken later wordt de douchedeur geleverd. Helaas te breed. De installateur is professioneel en neemt de nieuwe deur voor zijn rekening omdat hij de verkeerde maten heeft doorgegeven.
Inmiddels heb ik 4-5 keer moeten bellen waar de toegezegde €150,- blijft en uiteindelijk is die overgemaakt.
Op 5 november is de nieuwe deur geleverd en maken we een nieuwe afspraak om deze te monteren.
Dat zou de installateur op 13-11 komen doen, maar belde hij (weer) af. Nu weer wachten op een nieuwe afspraak.
Conclusie: Stijn is een gouden kerel bij Sanisale. De installateur werkt netjes, vakkundig en professioneel. Alleen is het maken en opvolgen van afspraken met hem een aandachtspunt. Sanisale houdt zich strikt aan de betalingsvoorwaarden als je iets koopt. Dat mag, maar dan zou ik als klant dat ook terug verwachten en niet 4-5 keer moeten hoeven bellen voor een terugbetaling.

Svar från Sanisale.com - Eindhoven
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.