Jeg har fått et annet produkt enn det som står på deres nett siden. Oppdatering! Takk for dere har sjekket det med leverandøren. Den jakke vi har fått er ikke den vi ønsker, så jeg vil gjerne... Se mer
Företaget har svarat
Jakken som jeg bestillte hadde en veldig rar lukt. Litt sånn innestengt sigarettlukt. Til og med 4-åringen som skulle ha den sa at den luktet rart. Litt kjedelig å måtte vaske en ytterjakke med en gan... Se mer
Står på nettsiden at man skal få varene raskt. La inn en bestilling 2.mars, nå to uker etterpå er den fortsatt under behandling. Kontaktet nettbutikken uten svar. Kunne gjerne ha fått beskjed ved... Se mer
Företaget har svarat
God hjelp i forhold til retur. Hadde vert fint om det var retur lapp i pakken, slik det blir lettere og sende tilbake. Retur skjema kan enn printe ut. Men man må selv kjøpe retur på posten og betale... Se mer
Företaget har svarat
Velkommen til vår nettbutikk for barneklær! Vi er en liten, familiepreget nisjebutikk med bare 1,5 ansatte – og nettopp derfor legger vi ekstra stolthet i hver eneste bestilling vi sender ut. Hos oss finner du et stort og nøye utvalgt sortiment av barneklær, babyklær, barnesko og ungdomsklær – plagg vi selv elsker og trygt kan anbefale videre. Vi oppdaterer stadig utvalget, og du vil alltid finne gode tilbud og tusenvis av varer på salg. Siden 2010 har vi sendt ut rundt 1000 ordre hver måned til kunder over hele landet, og vi jobber hver dag for å gi deg en trygg, hyggelig og personlig handleopplevelse. Når du handler hos oss, støtter du en liten butikk med stort engasjement 💛 Vi gleder oss til å pakke din bestilling!
Røerveien 193, rød låvebygning, 1459, Nesodden, Norge
Har besvarat 82 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Sam&Sofie barneklær
Alltid veldig fornøyd etter å ha handlet her! Godt utvalg med mye fint til barn og i god kvalitet. Veldig fornøyd med bestillingen min og rask leveringtid 😊

Svar från Sam&Sofie barneklær
Rask og god kundeservice! Fikk feil farge på luen, sendte de en henvendelse på siden deres og fikk svar samme kveld. De sendte riktig farge på luen og tok den første luen i retur. alt dette innen en uke. Imponert over rask og god kundeservice!
Fikk feil str på vare. Sendt mail, ringt og sendt SMS flere ganger. Kun fått svar di gangene jeg har ringt med lovnad at di skal sende ny jakke i rett str med engang og returlapp sånn at eg kan sende den jakken jeg fikk i feil str tilbake. Nå er det gått 1,5 mnd og jeg har fortsatt ikke fått ny jakke. Kommer nok aldri til å bestille herfra igjen.
Fikk det jeg bestilte og varene kom raskt. Veldig fornøyd❤️

Svar från Sam&Sofie barneklær
Stort og flott utvalg av barnetøy. Superrask ordrebehandling! Bestilte sent i går kveld, og allerede i dag er ordren min sendt 😊 Jeg har handlet hos Sam og Sofie flere ganger og er alltid fornøyd med kundeservicen.

Svar från Sam&Sofie barneklær
Styr unna. De svarer ikke på epost. Måtte kontakte via sms, men svarer ikke aktivt der. Jeg sendte retur, men de hentet ikke den, Fulgte nøyaktig instruksjon til retur. Jeg kommer til å kontakte Forbrukerrådet og Klarna som jeg betalte med. Har aldri opplevd noe liknende.

Svar från Sam&Sofie barneklær
Anbefaler absolutt ikke! Har bestilt tre varer. Den ene kom ødelagt, med et godt synlig hull i, deler av det andre av feil størrelse (fordi det var siste på laget fikk jeg vite senere!!!). Ingen ting som ble pakket. De har sett hva de har sendt, men forsøkte uansett. Veldig dårlig erfaring! P.S. Bildene har jeg sendt som vedlegg med det første brevet, rart at S&S ikke har sett det. Jeg heter Sanna, ikke hyggelig å blande navnene på sine kunder på denne måten! Men takk et så raskt og «godt forklarende» svar på anmeldelse! ;) Anbefaler absolutt ikke!

Svar från Sam&Sofie barneklær
Jeg har ikle fått varene, og heller ikke svar på min e post hvor jeg har etterlyst info. Vennligst gi meg en tilbakemelding på hvor varene er, evt skal ha blitt levert?
Mvh Silvestra

Svar från Sam&Sofie barneklær
Varen var som forventet og ble levert hjem raskt.

Svar från Sam&Sofie barneklær
Forrige gang jeg bestilte, gikk bestillingen inn 2 ganger. Det ble ordnet opp i umiddelbart, og fikk svar på henvendelsen min med det samme. Flott service. Har bestilt kattnakken- dresser, og Sam&Sofie konkurrerer bra på pris, og leverer raskt.

Svar från Sam&Sofie barneklær
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.