SAMSØE SAMSØE Omdömen 228

2. Butik för modeaccessoarer
  3. Damunderkläder
  4. Herrkläder
  5. Damklädesbutik

An international fashion brand rooted in Scandinavian simplicity. At Samsøe Samsøe you’ll find a wide selection of both women’s fashion and men’s fashion, online and in stores. Collections transcend trends, drawing on Denmark’s renowned design tradition to result in minimalist, affordable and accessible fashion clothes with a clear Nordic look. Our online fashion store collection includes all you’ll need for the everyday and special occasions, from workwear and elevated everyday styles to shoes and accessories. We aim to give you the best in variety and quality in men’s style and women’s fashion online.

3,3

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Köp inte kläder från Samsøe

Köp inte kläder från Samsøe. Köpte en skjorta och det blev en stort hål vid underarmen efter endast 6 månader med måttligt användande. Butiken där jag köpte den kontaktade Samsøe som vägrade att göra något åt problemet och hävdade att det är normalt slitage. Riktigt uselt av dem och vittnar om klädernas dåliga kvalitet. Inte hållbart.

19 september 2025

Kære Anders,

Tak for at give dig tid til at dele din feedback med os.

Vi kan desværre ikke se, at du tidligere har været i kontakt med os omkring dette.

Du må meget gerne skrive til os på customercare@samsoe.com, vedhæfte nogle billeder af fejlen og oplyse, hvor varen er købt, så kigger vi gerne på din sag.

Du ønskes en dejlig dag!
Julie, Customer Care Team, SAMSØE SAMSØE

Jag och partnern beställde vars en…

Jag och partnern beställde vars en kappa för en månad sedan hos Samsøe Samsoe där bådas kappor nu har trasiga fickor och knappar som lossnar. Kapporna är out of stock överallt i berörda storlekar pga reapriser, annars hade vi returnerat och beställt nya om det här gäller otur och dåliga exemplar. Kundservice erbjuder sig att betala skräddarkostnaden men vägrar att kompenserar mer än så för kappor som är helt nya, med usel kvalitet. Men vi erbjuds 20% rabatt på nästkommande order! Det kommer fortsättningsvis inte bli fler köp hos detta företag.

4 februari 2025

Kære Johanna

Tak for at give dig tid til at dele din feedback med os.

Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med vores service. Vores ønske er altid at finde den bedst mulige løsning, og når vi tilbyder en reparation, er det med tanke på en mere bæredygtig tilgang. Dog har vi ligledes tilbudt at du kunne returnere varen for en refundering, såfremt en skrædderløsning ikke er den rigtige for dig. Vi har samtidig tilbudt en voucher som en ekstra beklagelse for ulejligheden.

Vi lytter meget gerne, hvis du har yderligere forslag til, hvordan vi kunne have gjort det bedre.

Du ønskes en rigtig dejlig weekend,

Josefine, Customer Care Team, SAMSØE SAMSØE.

Leverans från Jönköping men retur till Danmark??

Köpte ett par blå shorts av märket Samsø i Aalborg. Var så fantastiskt nöjd med dessa shorts att jag gick in på nätet och beställde exakt samma shorts och i samma storlek men i beige. Fick hem dessa nya shorts men då var det annat material och helt annat passmått.
Då jag ville returnera dessa shorts visade det sig att trots att paketet var levererat från Jönköping så skulle returen gå till Danmark. Denna retur kostade mig 130 kr plus de 45 kr som Samsø tar för att ta emot paketet. Mycket dåligt och kommer inte att beställa igen!

24 juli 2024

Kære Axel

Tak for at dele din oplevelse med os.

Jeg er ked af at høre, at du har været nødsaget til at betale 130kr. for at sende din vare retur til os.

Som du er blevet informeret om via vores mailkorrespondance, tilbyder vi gratis returnering til vores kunder via et link på vores hjemmeside.

Det er selvfølgelig virkelig beklageligt, at dette er blevet overset.

Skulle der være yderligere du ønsker at tale med os om, må du meget gerne kontakte os igen enten via e-mail: Customercare@samsoe.com eller ringe til os på tlf. 0045 3528 5000.

Endnu engang beklager vi for hændelsen, og vi håber at se dig igen hos SAMSØE SAMSØE.

Du ønskes en rigtig dejlig dag,

Julie, Customer Care Team, SAMSØE SAMSØE.

Så dålig service har jag aldrig varit…

Så dålig service har jag aldrig varit med om!! Ville köpa kläder till barn och son. Men personen ville inte ta betalt för de stängde om 1 minut.

16 juli 2024

Kære Nathalie

Tak for at dele din oplevelse med os.

Det er virkelig beklageligt at høre, at du har haft en negativ oplevelse i en af vores butikker. Det er altid vores mål at levere den bedste kundeservice og sikre, at vores kunder føler sig velkomne og værdsatte.

Du må meget gerne kontakte os enten via e-mail: Customercare@samsoe.com eller ringe til os på tlf. 0045 3528 5000 og informere os om, hvilken butik du har besøgt, så vi kan videregive din feedback.

Du ønskes en rigtig dejlig dag,

Julie, Customer Care Team, SAMSØE SAMSØE.

färgen håller inte

Beställde två t-shirt. Båda missfärgades efter bara en respektive två tvättar (tvättades med föreskriven temperatur) och går inte att använda längre. Dock var Samsoe beredd att ta tillbaka den T-shirt jag reklamerade.

13 juni 2021

Kære Ralf

Tak for din anmeldelse.

Først og fremmest er jeg ked af at høre at du har haft problemer med vores t-shirt's.

Jeg har undersøgt sagen og kan desværre konstatere at vi ikke har modtaget din reklamation/returpakke på vores lager. Den returlabel som vi sendte til dig efter kontakt med vores kundeservice, er heller ikke brugt, så det er derfor ikke muligt for os at spore din returpakke.

Du må meget gerne kontakte os, så vi kan hjælpe dig med hvordan du sporer returpakken ved det fragtfirma som du har valgt at bruge i stedet. Vi vil selvfølgelig også meget gerne hjælpe dig med en reklamation på den anden t-shirt, så send os gerne nogle billeder med af denne også.

Sig endelig til, hvis du skulle have nogen spørgsmål hertil.
Vi beklager ulejligheden og ser frem til at høre fra dig.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

De bedste hilsner
Josefine
Samsøe Samsøe Kundeservice

Allt bara bra.

9 januari 2020

Dear Anders,

Thank you for your feedback. I'm glad to hear that you are satisfied :-)

If there is anything we can help you with in the future, please dont hesitate to contact us at customercare@samsoe.com.

I wish you a wonderful day.

Kinds regards
Mette

Visa omdömen på alla språk (228 omdömen)