Kongen af Koppen produkt med Safran og kanel kokos sukker mm. har en bismag, måske lidt saltbittert? Kom produktet igennem en si og blandede lidt mere kanel i og vanilje og nu smager det bedre
Det här tycker kunderna
Deres produkter kongen og koppen, samt kongens sol. Har jeg nu prøvet. Konsistensen kan jeg ikke for lige mig og kommer ikke til at købe det igen. Jeg har skrevet til dem for noget tid. Men de har al... Se mer
Virkelig en god oplevelse, fra hjemmesiden til modtagelse af pakke. Gode forklaringer om produktet, opskrifter og fin indpakning af produkt. Da jeg lettede låget på æsken med safran tråde, stod jeg me... Se mer
Har modtaget min ordre på safran og krydderiblandinger for få dage siden. Duft og smag er helt i top, og jeg kommer helt sikkert til at bestille mere på et tidspunkt. Virkelig gode tilbud og hurtig... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos Saffronwork brænder vi for at bringe ægte, høj kvalitetssafran til Danmark – uden mellemled. Vi tilbyder kun den fineste safran, høstet og håndteret med omhu for at bevare smag, farve og aroma. Vores passion er at forvandle hverdagens madlavning til en oplevelse med et strejf af luksus og sundhed – uanset om det er i en kop te eller en risret.
Kontaktuppgifter
Elmedalsvej 1, 4200, Slagelse, Danmark
- +4523621880
- info@saffronwork.com
- saffronwork.com
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Lækre sager
Lækre sager - fine opskrifter - delikate små glas - praktisk pincet - man kan vist ikke ønske sig mere 🤗
Glæder mig….
Hej med jer.
Hurtig levering af 4 glas Safran, godt pakket ind.
Vi har bare ikke haft tid i nu, til en fordybelse i brug.
Hurtigt og nemt.
Skønne smage...!
Lynhurtig og god service
Lynhurtig og god service. Produkt som forventet 😊
Gode varer og hurtig levering til fine…
Gode varer og hurtig levering til fine priser
Tænk at man kan få tørret brændenælder…
Tænk at man kan få tørret brændenælder - fantastisk og safran til en rimelig pris samt broccoli frø og endda med gratis fragt.
Kom så fint emballeret
Fine varer. Oven i købet et lille ekstra glas krydder som lidkøb
Super god service
Super god service. Saffran kom i et fint lilla glas. Med lækker saffranmed den flotteste farve. Og deres umamrmi saffran er nok det lækreste krydderi og bøgerne er fulde af gode opskrifter
Fantastisk safran.
God information. Hurtig levering og lynhurtig respons på forkert link til bøger. Safranen er fantastisk, duften og smagen outstanding. Glæder mig til 13/12 hvor jeg skal bage Luciaboller med denne velduftende safran.
Virkelig god safran og dejlige…
Virkelig god safran og dejlige opskrifter der fulgte med. God og let hjemmeside at handle på og meget hurtig forsendelse.
Hurtigt og effektiv betjening
Hurtigt og effektiv betjening. God kvalitet for pengene.
Jeg synes det er nogle dejlige…
Jeg synes det er nogle dejlige krydderier og mange gode opskrifter. Jeg har også givet dem som gaver, hvor de også har skabt glæde 👍
Gode opskrifter og gode anvisninger på…
Gode opskrifter og gode anvisninger på arbejde med safran.
Hele tiden lokke for at få bøger
Hele tiden lokke for at få bøger. Så skal man købe det for at få den bog om dafran
Super overblik på hjemmesiden og…
Super overblik på hjemmesiden og hurtigt levering.
hurtig og problemfri levering
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.