Företagsinformation

1. Elektronikbutik

Skrivet av företaget

Hos Safety Hub brænder vi for at gøre hverdagen tryggere med smarte og pålidelige løsninger. Vi kombinerer teknologi med enkelhed – så du og dine kære altid kan føle jer sikre, uanset hvor I befinder jer. Vores produkter er håndplukket, testet og tilpasset til moderne livsstil, fordi vi tror på, at tryghed skal være nemt. Når du handler hos os, får du ikke bare et produkt – du får ro i sindet.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Benyttes især ved rejser til udlandet

Købte 2 stk. for at kunne følge bil og kuffert på en udlandsrejse.
Virker som de skal - uanset om det er i DK eller udlandet.
Giver en tryg fornemmelse, når man kan se, at kufferten faktisk er med på det fly, som man sidder i - eller at kufferten er på vej mod bagageudleveringen i lufthavnen.

18 mars 2026

Hej Claus

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du finder ro i at vide, hvor dine ting er - i hele verden 🤩 Hvem kender ikke følelsen af at stå og håbe på, ens kuffert er med på bagagebåndet - og være i tvivl lige ind til man ser sin kuffert.

Vi er glade for din gode oplevelse - det er præcis det, vi brænder for.

virkelig en smart opfindelse

virkelig en smart opfindelse. Har lagt en i bilen også, så det er nemt at finde den intet stort p-hus 😵‍💫 fungerer perfekt. Skønt produkt

26 februari 2026

Svar från Safetyhub

Kære Daniel. Tusinde tak for at du tog dig tid til at give os din anmeldelse og tak for de pæne ord. En tracker i bilen er også en megagod ide. Hvem har ikke stået på Bilkas p plads og tænkt: hvor Sørensen stillede du bilen? 😁 De bedste hilsner, René fra Safetyhub

Fantastisk kundeservice

Efter at have lagt ud med en meget dårlig anmeldelse, har jeg oplevet en helt fantastisk service fra Rene. Han har personligt afleveret min varer for 5 minutter siden. Det er top service. Så tak for det. Godt nytår.

26 december 2025

Kære Janni

Tak for din dejlige anmeldelse :) Jeg beklager vi har haft en kedelig oplevelse med posten, og er glad for vi kunne finde en god løsning. Vi samler på glade kunder, og det skal være trygt at handle med os.
Godt nytår,
Rene fra Safetyhub

Rigtigt fin oplevelse

Rigtigt fin oplevelse.

Kortet er lige så nemt at bruge, som jeg havde håbet. Nemt bestillingsflow. Hurtig levering og klar kommunikation undervejs.

12 september 2025

Fin oplevelse.

Fin oplevelse at handle med firmaet. Hurtig levering. Produktet passer perfekt til mit brug og er både nemt at installere og bruge.
Alt i alt en god oplevelse.
Svend K

11 september 2025

God vejledning

Meget overskuelig webshop og god vejledning. De har holdt alt hvad de lovede, og kortet er genialt!

10 september 2025

Svar från Safetyhub

Tak for de pæne ord - vi synes også, det er en smart løsning på vores eget problem med at finde vores ting 😅 De bedste hilsner, René fra Safetyhub

God kvalitet og perfekt størrelse

Kortet passer både i min taske og i min pung og virker meget præcist.

13 september 2025

Svar från Safetyhub

Smart at flytte kortet til det, du har brug for at holde styr på 😎 Tak for de pæne ord. De bedste hilsner, René fra Safetyhub

Virker perfekt 🤩

Alt er som lovet. Kortet er nemt at bruge og jeg har allerede fundet min taske to gange med trackeren 😅

13 september 2025

Svar från Safetyhub

Hej Katja - jeg er glad for at trackeren har hjulpet dig med at finde din taske; det er præcis pointen 👍 De bedste hilsner, René fra Safetyhub

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering.
Det var let at koble smartcardet op på telefonen vi quickguiden, der fulgte med.
Det er ikke sidste gang, jeg køber noget fra denne side:-)

6 september 2025

Svar från Safetyhub

Hej Julia - tusinde tak for din anmeldelse og de pæne ord. Du er altid velkommen tilbage 😍 De bedste hilsner, René fra Safetyhub

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Effektiv løsning og hurtig support

Effektiv løsning og hurtig support. De svarede øjeblikkeligt, og heldigvis var det bare en klassisk fejl 40, suk :)

29 augusti 2025

Svar från Safetyhub

Tak fordi du deler din oplevelse og godt vi ku hjælpe 😅 De bedste hilsner, René fra Safetyhub

God kvalitet og perfekt størrelse

Den er virkelig diskret og præcisionen er spot on.

20 augusti 2025

Svar från Safetyhub

Tak fordi du tog dig tid til at give os din feedback.

Super kvalitet

Batteritiden er et kæmpe plus, for der går uger mellem opladning.

17 juli 2025

Svar från Safetyhub

Tak for din anmeldelse - det er vi glade for. Der kommer snart en oplader på shoppen :)

Genialt 👏

Genialt 👏 - nu behøver min gamle moster ikke længere bekymre sig om at miste sin taske - jeg kan finde den på et øjeblik for hende 🙏

21 augusti 2025

Svar från Safetyhub

Hej og tak for din de pæne ord. Herligt der er styr på din mosters taske igen :)

Mere tryghed i hverdagen

Mere tryghed i hverdagen
Har én i min bil og én i min taske. Jeg føler mig langt mere tryg nu….og så kan jeg altid finde min bil på en stor P plads.

18 augusti 2025

Svar från Safetyhub

Skønt og tak for din anmeldelse. Hvis jeg havde en krone for hver gang min bil har været væk på en stor p-plads, var jeg en rig mand 😂

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.