Top bedrijf ik werk al lange tijd met Rylee tot nu toe altijd tevreden en als er wat is wordt het altijd opgelost 🚀
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Communicatie liep super vlot. Rylee was altijd bereikbaar en reageerd snel voor al onze vragen en wensen. We moesten bijna dagelijks best veel verandering brengen voor ons website maar hij bleef ge... Se mer
De website die Rylee voor mij heeft gebouwd is mindblowing! Daarnaast is de service "simply" the best. Er word in oplossingen gedacht, geen gedoe! Mijn conversie is door de website goed gestegen! Zek... Se mer
Företagsinformation
- Programvaruföretag
- Automationsföretag
- Affärsutvecklingstjänster
- Företagstjänster
- E-handel
- Utbildning inom programvara
Skrivet av företaget
Welkom bij Rylee! Rylee is de alles-in-één oplossing voor verkopers op Bol. Wij bieden alles wat je nodig hebt om je business harder te laten groeien. Professioneel shopmanagement, onbeperkt product research en marktdata, automatische btw-facturen & reviewmails, betere product listings en een ranking tracker, een bol-repricer, sponsored products, en het automatiseren van advertenties, en nog veel meer. Leer samen met anderen via onze cursussen, webinars, voordelen bij onze partners, andere Bol-verkopers in de community, en onze klantenservice 7 dagen per week (ook in de avonduren). Hiermee realiseren verkopers op bol.com jarenlang al substantieel meer groei, lagere kosten, hogere winsten, én een hogere klanttevredenheid! Rylee is een officiële Gold partner van bol.com.
Kontaktuppgifter
W. Oudshoornstraat 6 , 1398DP, Muiden, Nederländerna
- 0854011876
- support@rylee.nl
- rylee.nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Top bedrijf ik werk al lange tijd met…
Goede service!!!!
Goede klantenservice. Lossen zaken erg snel en adequaat op. Fijne organisatie om mee samen te werken!!!

Svar från Rylee
Rylee is een fijn programma om mee te…
Rylee is een fijn programma om mee te werken. De klantenservice is bereikbaar en erg behulpzaam!
Dit is de beste software om uw bol…
Dit is de beste software om uw bol verkoop te automatiseren.
En voor uw product research
Ben zeer tevreden over het platform met…
Ben zeer tevreden over het platform met de vele mogelijkheden en zeer waardevolle features die het aanbiedt. En nog belangrijker de laagdrempelige contact met de support afdeling waarbij je 1-1 op hulp krijgt met je vragen. Zal het zeker aanraden om het te gebruiken.
Perfect
Werkt echt top. Blijven innoveren en geven hele goede begeleiding. Noud is ook echt een topgast!
Ik gebruik Rylee nu al best een lange…
Ik gebruik Rylee nu al best een lange tijd en de software werkt top!
Rylee is by far the best verkoop- en optimalisatietool voor het verkoopplatform van Bol.com die continu vernieuwd en gebruikers nieuwe tools biedt
Rylee is by far the best verkoop- en optimalisatietool voor het verkoopplatform van Bol.com! Completer dan andere soortgelijke diensten. Feedback van gebruikers worden verwerkt naar nieuwe tools, zoals advertenties automatiseren 🤩
Noud heeft mij uitstekend geholpen met…
Noud heeft mij uitstekend geholpen met het programma Rylee en alles helemaal goed ingesteld. Daarnaast is hij een zeer vriendelijke man. Absoluut een aanrader!
Makkelijke tools voor verkopers op bol
🤴Door mij bekroont tot beste all-in Bol tool !
Ik krijg vaak de vraag in verschillende bol-community’s: welke tool moet ik nemen om succesvol te zijn op bol.com? Voor mij is er maar één duidelijk antwoord: RYLEE.
RYLEE steekt er met kop en schouders bovenuit dankzij de vele innovaties die continu worden doorgevoerd. Soms gaat het zó snel dat het bijna niet bij te houden is, maar gelukkig is er altijd een duidelijke uitleg met heldere video-trainingen.
Wat mij persoonlijk het meest heeft geholpen, is de advertentie-tooling. Deze bespaart mij niet alleen enorm veel geld, maar geeft me ook een voorsprong op de concurrentie. Het voelt echt als een uitkomst.
Na bijna vijf jaar gebruik kan ik zeggen dat ik nog steeds ontzettend tevreden ben. Geen dure, ingewikkelde pakketten, maar gewoon een vast maandbedrag voor alles wat je nodig hebt. RYLEE blijft vernieuwen en dat merk je direct in de resultaten.
Kortom: een absolute aanrader voor iedereen die serieus bezig is met verkopen op bol.com!
~~ Yanick
Ps. Noud ik waardeer erg wat je voor ons allemaal doet !
Geweldige tool voor als je een partner…
Geweldige tool voor als je een partner van bol. bent! Goede communicatie en top team.
Goede software tool voor bol met hele handige app.
Wij hebben verschillende software tools soort geprobeerd maar deze app werkt echt heel goed.
Iedere maand komen er nieuwe features uit waarvoor je niet hoeft bij te betalen.
En mocht je ergens een vraag over, je krijgt binnen 10min antwoord van Noud.
Top systeem
Top systeem. Het geeft mij veel meer inzicht in het financiële plaatje op een hele makkelijke en overzichtelijke manier. Verder zijn de andere tools ook top om sneller door te groeien in bol. De service is ook goed, ze staan altijd voor je klaar en zijn zelfs bereid om te helpen in de weekenden.
Super Service
Rylee wordt steeds beter en uitgebreider. Bij vragen met betrekking tot facturen en abonnementen werd er super snel gereageerd en actie ondernomen om een probleem op te lossen. Ik heb met Rylee zeer goede product research kunnen doen. Kan deze tool aanbevelen.

Top platform!
Top platform! Ik verkoop producten via Bol.com. Waarbij ik voorheen voor data-analyse, e-mailcampagnes, e.d. gebruik maakte van een ander platform, ben ik enige tijd geleden overgestapt naar Rylee. Dit platform werkt beter en fijner dan zijn concurrenten en biedt daarnaast meer inzichten. Pluspunten aan Rylee vind ik vooral:
- Betrouwbare data
- De Bol Repricer
- Mogelijkheid om je positie bij bepaalde zoekwoorden te tracken
- Overzichtelijk dashboard
Daarnaast kan je via Rylee tegen goede prijzen en bij betrouwbare partners bepaalde diensten afnemen, zoals het laten ontwerpen van een verpakking.
Kort gezegd dus zeer tevreden!

Svar från Rylee
Top applicatie als je verkoper bent op…
Top applicatie als je verkoper bent op bol

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.