Jättebra på alla sätt. Toppenbra hemsida där man även kunde se bäst före datum på vissa artiklar. Bra förklaring och bilder på varorna. Schyssta priser, vi kommer att handla fler gånger. Snabb levera... Se mer
Ruoka
Jag har försökt kontakta kundtjänsten sedan 11/08, via mitt privata e-post, genom "kontakta oss" på eran hemsida, vía WhatsApp, har också ringt många gånger men den är avstängd hela tiden. Ni har bra... Se mer
Imponerad av snabbaste leveransen vid webb-beställning . Tog bara ett dygn från beställning till leverans till utlämningsställe. Kommer absolut att beställa mer inom snar framtid med konserver. Enkelt... Se mer
Jag är så glad att man nu slipper ta båten till finland för att köpa en anständig köttsoppa. Jag fick möjlighet till avhämtning och jag fick ett positivt intryck av folket som arbetade på lagret.
Finsk närbutik på nätet som har livsmedel (torrvaror, konserver och drycker) samt hygienprodukter.
Söderbyvägen 13, 19560, Arlandastad, Sverige
- start@ruoka.se
- ruoka.se
Fick fel varor och de svarar inte på…
Fick fel varor och de svarar inte på mejl när jag mejlat två gånger. Hade de löst det hade det varit 5 stjärnor.
Lång leveranstid
Jag är nöjd med mina varor och glad för att jag kan beställa hem finsk mat genom rupka.se men jag tycker dock att leveranstiden var väldigt lång.
Otrolig snabb leverans
Otrolig snabb leverans, trotts att jag hann göra 2 beställningar :)
Varorna kon till slut
Den 28/8 beställer jag för ca 300 kr , den 3/9 skickar jag mail och undrar var varorna är? Söndagen den 4/9 kommer om att dom är skickade. Känns som om ordern var bortglömd.
Varorna är jag nöjd med.
Brukar vara nöjd men denna gång så…
Brukar vara nöjd men denna gång så fattades det 2 varor och har inte lyckats få kontakt alls för att lösa det.
Mycket goda produkter till bra pris.
Mycket goda produkter till bra pris.
Rekommenderar starkt
Allting perfekt !!!
Lätt att beställa och bra varor
Ingen svarar mail, telefon
Ni har bra produkter men det är ju katastrof när det gäller att få pengarna tillbaka när man inte har fått alla produkter som beställdes.
Varför skickar ni mina försändelser…
Varför skickar ni mina försändelser till ett upphämtningsställe som ligger längre bort än nödvändigt?
Skicka till Hemköp i Djurgårdsstan nästa gång!
Tack, tack!
Hans Tingsäter
Helt perfekt
Förbaskat god senap
Nöjd
Nöjd, tror det mesta av leveransen är helt och bra (beställt kex som öppnas först för en fest).
Mycket god kvalitet på utbudet
Urusel
Urusel. Skickat fel vara, svarar inte på mejl. Svarar inte i telefon. Nonchalant!,,