Så fik vi gennemført endnu et projekt, som gik ud på at skifte ca. halvdelen af vores eternittag. Opgaven blev løst af Rune og hans dygtige medarbejdere Rasmus og Simon. Som man kan se i min tid... Se mer
Det här tycker kunderna
Har fået lagt nyt eternit tag med mere isolering end før,vindskeder,zink tagrender og nye døre,desuden ny tagpap på carport. Har haft et godt samarbejde med Rune under forløbet. Arbejdet er gået... Se mer
Rune og hans sjak lave min terrasse og trappe, præcis som vi aftalte. Jeg er så glad for det fine stykke arbejde og afslutningen op mod huset. Og selvom man gør sig en masse tanker og forestillinger... Se mer
Vi har været virkelig glade og tilfredse med Rune og hans team. Stabile, dygtige, flittige og høflige håndværkere, som passer på tingene og rydder op efter sig. Vi fik sat ovenlysvinduer i vo... Se mer
Företagsinformation
- RA@RuneA.dk
- runea.dk
Andra tittade också på
Udskiftning af tag
Som man kan se i min tidligere anmeldelse, så er jeg kæmpe fan af dette firma, og min tillid blev bestemt ikke skuffet.
Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og Rasmus og Simon er nogle gode ambassadører for firmaet. De gør et godt stykke arbejde og fortæller gerne om, hvad de oplever under opgaven. Herudover er de virkeligt sympatiske, så vi kommer til at savne dem, når de ikke længere triller ind i vores indkørsel kl. 7 om morgenen.
Under opgaven fik vi besøg af stormen Amy, som leverede vindstød af næsten orkanstyrke, men intet gik i stykker og ikke en dråbe vand trængte igennem den midlertidige afdækning, som svend og lærling i et godt teamarbejde havde udført.
Da de gik oppe på taget, så pudsede de da også lige tagvinduerne, hvor det er lidt svært at nå op. Det er en omtanke, som jeg sætter stor pris på, for den vidner om en kæmpe opmærksomhed på kundens behov og en vilje til at gøre en forskel. De er netop blevet færdige efter grundig oprydning og fejning. Ud over et flot arbejde på taget, så kan man ikke se, at de har været her.
Ved at levere et så godt arbejde og kundehåndtering lever medarbejdere op til den virksomhedsånd, der hersker i virksomheden, hvor redelighed og ordentlighed er i blandt de allervigtigste aktiver.
Der har aldrig været tvivl om, at de skal have fuld plade på antallet af stjerner og Rune, Rasmus og Simon får min uforbeholdne anbefaling.
Taskekvist
Firmaet Rune Andersen fik til opgave at bygge en taskekvist på min ejendom forår 2025. Jeg er yderst tilfreds med indsats og resultat og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Med venlig hilsen joy gringer, hundested.
Udskiftning af ovenlys vinduer
Jeg har fået skiftet ovenlys vinduer. Jeg ledte efter en god samarbejdspartner og synes Rune og hans folk har levet fuldstændig op til dette.
Fra start, hvor vi har haft god dialog om projektet, til udarbejdelsen hvor der er blevet passet på eksisterende omgivelser og taget fint hensyn til små detaljer og så til et super pænt, færdigt resultat.
Jeg var imponeret over en meget pæn aflevering hver dag under projektet og alt i alt bare venlige og dygtige håndværkere.
Jeg vil klart vende tilbage om andre projekter.
Fantastisk team hele vejen igennem
Fantastisk team hele vejen igennem! Kompetente og dygtige håndværkere - hyggelige, og gode til at kommunikere. Tingene er lavet til tiden i en super kvalitet. Jeg vil kunne anbefale dem til enhver tid.
Godt arbejde!
Godt arbejde og god dialog med gode løsninger fra start til slut på større renoveringsprojekt af sommerhus med bærende vægge, nyetablerede vinduer, gulve, lofter, køkken, murerarbjede, el og vvs over 5 måneder (med en tidsplan der holdt).
Tak til Rune og team for godt arbejde, altid behagelig dialog og et super godt resultat med mange gode løsninger.
Absolut bedste anbefaling herfra!
Ny terrasse til UG!
Og selvom man gør sig en masse tanker og forestillinger om hvordan det endelige resultatet ser ud til slut, så kan det slet ikke måle sig med virkligheden :D
Mange tak, Mona.
Kæmpe anbefaling af Rune Andersen & team herfra
Vi har været virkelig glade og tilfredse med Rune og hans team.
Vi fik sat ovenlysvinduer i vores hus og det er blevet fantastisk. Vi havde selv en ide om udførelse, men Rune kom med en anden ide, som vi endte med at gå med. Det har givet et fantastisk lys i huset.
Veludført arbejde og god kommunikation undervejs.
Vi giver de bedste anbefalinger til Rune og hans folk - de er ordentlige og professionelle. Meget vidende og gode til at vejlede.
Et firma vi vil bruge igen. Tak for fint arbejde!
Pas på overfakturering
I forbindelse med renovering af mit sommerhus har Rune Andersen Aps udskiftet både vinduer og døre samt lavet andre tømreropgaver. Da badeværelses skulle renoveres i foråret 2023, hentede de en murer ind, som stod for nye fliser på gulvet og på væggene. Opgaverne blev udført både på fast tilbud og på timebasis.
Undervejs fakturerede Rune Andersen Aps løbende, hvilket var fint, men undervejs fik jeg en fornemmelse af, at der indimellem blev faktureret mere end berettiget men betalte alligevel, så arbejdet kunne fortsætte. Muren ville kun sætte fliser på badeværelses på timepris, hvilket vi aftalte. Jeg bestemte mig derfor for at kigge forbi huset løbende og tage billeder samt notere fremskridtene (eller mangel på samme) undervejs, så jeg kunne holde øje med timeforbruget.
Da jeg modtog den sidste faktura på murerarbejdet på timepris fra Rune Andersen Aps, blev jeg temmelig overrasket over det samlede timeforbrug, hvorfor jeg betalte halvdelen (13 timer ud af 25) og samtidig bad om en opgørelse af de brugte timer pr. dag. Det kunne jeg bestemt ikke få og fik at vide, at jeg bare skulle betale uden yderligere indsigelser. Da jeg stadig ikke betalte det udestående beløb, blev jeg først truet med inkasso (hvor jeg bad om den omtalte opgørelse), og dernæst fik jeg brev fra en advokat, der forlangte det samme (hvor jeg også bad om opgørelsen). Undervejs blev jeg kaldt de værste ting, mens der blev henvist til en del udokumenterede regler og love, som jeg efter sigende bare skulle efterleve.
Da hverken inkasso eller advokat kunne hjælpe, blev jeg stævnet i en civil retssag af Rune Andersen Aps i oktober 2023, og først derefter udleverede de den ønskede liste. Når jeg sammenlignede med mine egne noter og billeder, var der klart blevet overfaktureret. Retten informerede om, at jeg kunne anmode om at få sagen overleveret til Byggeriets Ankenævn, hvor nævnet vil hjælpe med at få afgjort tvisten ved bl.a. at bruge en syn og skønsmand. Nævnet fik sagen overdraget i april 2024. Nævnet kom, efter et syn og skønsmøde i juli, frem til i september 2024, at der var blevet overfaktureret. Sagen er nu afsluttet, og jeg har betalt den del af det resterende beløb, som Ankenævnets nåede frem til.
Baseret på ovenstående kan jeg ikke anbefale at bruge Rune Andersen Aps, men hvis man alligevel gør det, må jeg på det kraftigste opfordre til, at man er til stede, når Rune Andersen Aps’s folk arbejder, og det vil klart være en fordel at tage mange billeder undervejs samt skrive sine observationer ned til senere brug.

Svar från Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester ApS
Varme anbefalinger herfra
Varme anbefalinger herfra! Rune er superflink og grundig og var klar med rådgivning, da jeg havde brug for det i en fart.
Anbefalingsværdige tømrer
Stabile,dygtige,flittige og høflige håndværkere.
Vi har fået et flot hus
Vi har fået et flot hus. De er alle dygtige håndværkere. De blev ovenikøbet færdige på aftalt tidspunkt.
Informerer dig gennem hele byggeprocessen
Rune og hans flinke folk lagde nyt eternittag på vores hus for 1,5 år siden. Det var ikke det billigste tilbud, men vi valgte at gå efter mavefornemmelsen. Og det fortrød vi ikke, da det viste sig blive en rigtig god og tryg proces, hvor Rune var rigtigt god til løbende at informere gennem hele den måned lange proces - og så blev det selvfølgelig et super flot tag!
For nylig opdagede vi dog et par små utætheder, som jeg gjorde ham opmærksom på - og nu et par uger efter er det hele fikset (uden ekstra-omkostninger) på trods af regn, blæst og et frostglat tag. Det er sku i orden. Så der er kun varme anbefalinger herfra!
Overholder aftaler altid glade
Overholder aftaler altid glade. Laver det vi har aftalt. Er der noget nyt, kommer mester lige ud og aftaler videre frem. De får mine varmeste anbefalinger
Super god service
Super god service og opfølgning på igangværende projekt.
Flot tømrerarbejde både inde og ude.
TOP KVALITET!!!
Mine allerbedste anbefalinger. Vi har benyttet os af Rune Andersen flere gange og han og hans team har altid levet op til vores høje standarter og krav ...
Halsnæs' bedste tømrer!!!
Kan kun give de bedste anbefalinger til Rune og hans folk - det her er tømreren at bruge i Halsnæs og omegn!
Arbejdet udført til estimeret tid, til aftalt pris, med åben og klar kommunikation gennem hele processen fra start til slut gennem projektet. Der var et par små overraskelser undervejs (grundet husets konstruktion og derfor ikke relateret til det arbejde der blev udført hvilket er meget vigtigt at understrege) der blev håndteret absolut professionelt og med kyndig anbefaling og vejledning.
Veludført arbejde og god kommunikation…
Veludført arbejde og god kommunikation undervejs.
Inklusiv mulighed for småændringer undervejs i dialog med tømreren :-)
Et firma med god service og godt…
Et firma med god service og godt arbejde.
Aftaler overholdes og der var plads til et par ekstra opgaver.
Kan klart anbefales - bruger gerne firmaet igen👍
En dygtig hånd til et gammelt hus
Vi har fået udført flere ting på vores gamle sommerhus af Rune Andersen Snedkermester. Rune er kvalitetsbevidst, dygtig, punktlig, realistisk ift opgaven og han byder ind med gode og bæredygtige løsninger.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.