Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super oplevelse, vi har besøgt mange escape rooms i flere forskellige lande, og dette er absolut et af de bedre. Super gamemaster, og en rigtig god oplevelse også selvom vi kun var 2. Kan helt sikk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fed oplevelse! Vi var i rummet “The royal Dongeon” i kælderen, som var rigtig godt lavet, med mange gode og kreative leads, samt var det også muligt at nå i mål - dog med lidt ledetråde. Ejern... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Rigtig sjov oplevelse. Vi kom som et par, og var derfor 2 personer i rummet. Personalet levede sig ind i historien fra start, var engageret og hjælpsomme med mystiske ledetråde når vi gik lidt i s... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse hos Royal escapes. Teamwork makes the dreamwork, så dagens familietur i 3 generationer gik til Royal escapes. Vi blev taget fantastisk imod af vores gamemaster Maja, der med he... Se mer

Företagsinformation

1. Escape room-center

Skrivet av företaget

Royal Escapes er et escape room spil i København lige ved Marmorkirken og Amalienborg.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super oplevelse

Kan helt sikkert anbefales.

29 mars 2026

Det var super sjovt

Det var virkelig en fantastisk oplevelse! Jeg har prøvet mange escape rooms, men dette firma har klart nogle af de sjoveste.
Opgaverne var både kreative og udfordrende, uden at blive frustrerende svære.

Personalet var også utrolig søde og imødekommende.

Vi var kun to personer, og det var en fødselsdagsgave til mig, en virkelig god én af slagsen. Det blev en af mine bedste fødselsdage!

Kan varmt anbefales.

4 mars 2026

Sygt hygge

Sygt hygge, og ordentlig søde mennesker 10/10 kommer snart igen, lavet en pyramide, banger✌️

Mie og Jonas er totale goats, og burde få lønforhøjelse på 76%

19 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste Escape Room i København!

Bedste Escape Room team i København! Jeg hev fat i Royal Escapes, da jeg ville fri til min kæreste på en unik og personlig måde via et escaperoom. Fabian (ejeren) og de ansatte var mega behjælpelige med at tilpasse rummet med personlige ting, som passede perfekt til frieriet! Det hele blev perfekt og mega unikt. Jeg kan ikke anbefale Royal Escapes nok! TAK for at hjælpe med at gøre vores dag uforglemmelig! :)

8 februari 2025

Bedste escaperooms

Efter at have prøvet flere escaperooms i Danmark er de her med længder de bedste til det. Deres autentiske lokaler med gamemasters, der lever sig ind i rollerne er blot nogle af de elementer de mestrer og dermed giver en unik og sjov oplevelse!

Der er styr på tingene og kreative løsninger på de gåder man stilles overfor. Det er ikke blot at finde 4 tal eller en nøgle til en hængelås.

Kan varmt anbefales! 🎊

10 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

bedste escape room jeg har prøvet.

Mega fed oplevelse og game masteren var med til at gøre oplevelsen noget jeg altid vil huske. Ville 100% anbefale dette sted, både til nybegyndere, men også til erfarende.

8 juni 2024

En helt I top oplevelse

En helt I top oplevelse
Det var inspirerende, sjovt, hyggeligt og personalet var søde, hjælpsomme og levede sig ind i plottet, så det blev en spændende fortælling vi trådte ind i.

13 april 2024

Fantastisk oplevelse hos Royal escapes

Fantastisk oplevelse hos Royal escapes.
Teamwork makes the dreamwork, så dagens familietur i 3 generationer gik til Royal escapes. Vi blev taget fantastisk imod af vores gamemaster Maja, der med hendes milde, smilende og kyndige i scenesættelse gjorde besøget intet mindre end fantastisk. Spillene og gåderne er finurligt udtænkt og kan varmt anbefales til alle, der ikke er bange for en udfordring.
Royal escapes er bestemt et besøg værd og vi kommer gerne igen for nye udfordringer. 5 stjerner herfra!

3 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fem stjerner til Mie med det seje

Fem stjerner til Mie med det seje, blå hår! Vi fik en varm og rolig velkomst, og Mie tog sig god tid til os både før, under og efter oplevelsen.
Vi blev taget i hånden, når det var svært, og vi fik et los bagi, når vi gik i selvsving.
Vi var to personer og gennemførte ikke inden for tidsrammen, men Mie kom ind i rummet og lod os tålmodigt løse de sidste gåder med hjælp, når vi havde brug for det.
Vi fik samtidig er indblik i Mies hverdag og mange af tankerne bag de enkelte escape rooms - og jeg må bare sige: stor respekt for Mies krøllede hjerne og engagement! Pas godt på hende :-)

Fed oplevelse, selvom vi ikke kom i mål. Sjovt og udfordrende.

13 oktober 2023

Uforglemmelig oplevelse

Fantastisk modtagelse og helt igennem vidunderlig service.
Fabian har styr på hvad han laver, og formår virkelig at skabe et univers i sine escaperooms. Vi har været i mange forskellige escaperooms, men aldrig med så højt serviceniveau og gennemførte storylines som hos Royal Escapes.
Jeg glæder mig SÅ meget til at se hvad fremtiden bringer hos Royal Escapes.

1 oktober 2023

Bedste escaperoom i København

Jeg har nu været i alle 3 rum Royal escapes tilbyder, og hold da op! Det er nogle virkelig gennemførte og udfordrende rum med den bedste storyline.

Jeg har været i mange escape rooms gennem tiden og Royal escapes er uden tvivl de bedste! Jeg ser frem til hvad fremtiden byder på, for der er ingen tvivl om at jeg vil besøge dem igen.

Og der var bestemt ikke en finger at sætte på servicen. Så god service skal man kigge længe efter!

1 oktober 2023

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Vi prøvede deres mystery escape room, som var helt igennem gennemført. Vi kan varmt anbefale det her sted til andre!

2 augusti 2023

Gennemført gode escape rooms

Gennemført gode escape rooms. Jeg har nu prøvet alle 3, og de bliver mere udfordrende hver gang. Historien og temaet har en god rød tråd og man kan kun blive bidt af stemningen og lade sig glide med. Søde medarbejdere og god service!

12 maj 2023

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling herfra. Gamemaster Annie var utrolig imødekommende og hjalp os når vi gik i stå. Efter oplevelsen var man helt høj, grundet den fede oplevelse. Ikke andet end ros herfra

19 juli 2022

Fantastisk oplevelse!

Fede udfordringer og superimødekommende personale. Jeg prøvede The Royal Mystery sammen med min kæreste og 10-årige datter – vores allesammens escape room-debut. Vi nåede ikke igennem, men havde utallige opture undervejs og var helt høje, da vi var færdige. De varmeste anbefalinger herfra.

6 juli 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.