Ik bestelde oorringetjes voor mijn dochter 8j (studs met een krab) en deze overtroffen mijn verwachtingen bij levering. Ik was bang dat ze te groot zouden zijn voor een kinderoortje maar ze zijn perfe... Se mer
Det här tycker kunderna
Hele fijne webshop. Leuk en uitgebreid assortiment. Klantenservice is goed bereikbaar en reageren ook snel. Denken mee met je als er een probleem is. Verzending altijd snel. Producten goede kwaliteit!... Se mer
Ik had een winactie van Rosies gewonnen, ze waren erg vriendelijk, het kwam snel aan en er zaten nog selfcare producten bij. Erg leuk gedaan.
Ik heb een super leuke siradenset samengesteld door een matchende ring, armband, ketting en oorbellen te kopen. Ik had geluk, want er was sale! De bestelling was supersnel verzonden en echt leuk verpa... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Rosies is een online sieraden webshop waar je de leukste trendy sieraden shopt tegen een betaalbare prijs! Voorheen bekend als lillyrose.
Kontaktuppgifter
Utrecht, Nederländerna
- info@rosies-store.com
- rosies-store.com
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Love my new earrings
The website is easy to use. The shipping was fast. I lovey new earrings. They are exactly what I ordered and expected.
Sluiten niet zo stevig, dus onderdeel van oorbel snel kwijt.
Mooie oorbellen, redelijk snel verzonden, prima als je geen haast hebt, wat ook niet altijd nodig is.
Jammere is... ik heb oorringen besteld met een steentje die er los aan hangt. Helaas sluiten de oorbellen niet zo stevig, resultaar een oorbel bungelde los aan mijn oor en steentje die er los aanhangt die is er dus van af gevallen. Houd je een "normaal" oorbel ringetje over. De charme is er dan vanaf. Dus kwaliteit mag van mij steviger.

Svar från Rosies
Ontzettend tevreden, een echte aanrader!
Inmiddels de tweede keer dat ik op deze site bestel, altijd enorm tevreden, goede kwaliteit, mooie en unieke juweeltjes.
Snelle levering, mooi verpakt.
Afgelopen dagen heel veel leuke complimentjes gehad over mijn oorbellen, ik laat direct de site zien waarvan ik ze gehaald heb, super blij.
Ik kan het enkel maar aanraden!
Ik heb Rosies pas ontdekt en ben zo…
Ik heb Rosies pas ontdekt en ben zo blij!!!
Ik was al lang opzoek naar mooie oorbellen en die heb ik hier gevonden!!!! Super mooi goed van prijs en uitstekende kwaliteit….
Ook de levering verliep perfect…..
Unieke sieraden, hoge kwaliteit
Onwijs mooie unieke sieraden met hoge kwaliteit! Ook onwijs goede klantenservice!
Ik heb rosies ontdekt via social media
Ik heb rosies ontdekt via social media. Het zagen er leuke oorbellen uit dus ik heb er 3 paar besteld om te proberen. Zeer mooie oorbellen, goede kwaliteit, netjes ingepakt en snel geleverd. Zeer tevreden klant. Ik ga hier zeker nog bestellen
Mooi verpakt
Mooi verpakt. Snel aangekomen.
Ik had een oorbel die niet goed dicht ging. Meteen antwoord op mijn vraag en ik krijg al een nieuwe opgestuurd.
Prima!!!!
Rosies is een aanrader!!
Heel goede ervaring met dit bedrijf! Super snelle verzending en heel mooi ingepakt. Oorbellen zijn echt prachtig en uniek, goeie kwaliteit! Ik had 1 oorring met een productiefout ontvangen, dus mailde dit naar het bedrijf. Ik kreeg super snel antwoord en meteen hebben ze mij een nieuwe opgestuurd. Ik zou het bedrijf aan iedereen aanraden. Ze hebben heel wat prachtige stuks en enorm goede klantenservice!! Niks op aan te merken, ik ga hier zeker nog bestellen! 😊
Leuke en goed producten
Leuke producten van goede kwaliteit. Ook snelle levering (sneller dan verwacht)
Ottimi prodotti
Ottimi prodotti, leggeri e ben fatti!
Spedizione rapidissima
Leuke juwelen
De juwelen zijn van zeer goede kwaliteit ,worden vlug verzonden,wisselende collecties..
Blije klant uit Brabant :)
Ik ben al jaren fan van dit merk (pre Rosies en nu ook) en ben gek op de collecties. Je kunt altijd afwisselen en alles blijft heel netjes. Service is sowieso top. Ooit was een armbandje kapot en ik kreeg meteen een nieuwe waar ik nu komend lente seizoen (bloemetjes) weer van kan genieten.
Snelle verzending en goede kwaliteit…
Snelle verzending en goede kwaliteit voor een niet al te hoge prijs!
Zeer tevreden
I prodotti ricevuti sono molto belli e…
I prodotti ricevuti sono molto belli e di ottima qualità
Super Qualität und wunderschöner…
Super Qualität und wunderschöner Schmuck 🥰
Lovely earrings
Let me say I LOVE all my jewellery I’ve purchased from Rosie’s ❤️ I have very sensitive ears to most metals including silver , they’ve only ever accepted gold/white gold. I came across Rosie’s earrings advertising they were gold plated, 100% waterproof and hypoallergenic (not all- make sure you read the descriptions) so thought I’d give them a go - I love them! So pretty and my ears accept them !! No puss/itchyness/redness!! Great value for money! I then bought more earrings and a necklace. Unfortunately the necklace gold did fade away- and that’s the only reason why I gave 1 star less. But all the earrings have been great. I will continue to buy from here 🌟 🌟 🌟
Ik ben heel tevreden
Ik ben heel tevreden
Goede kwaliteit en heel mooie juwelen
Ik ga sowieso meer bestellen!
Prachtige juwelen
Wow! Rosies was volledig nieuw voor mij, maar zag toevallig hun Instagram voorbijkomen. De juwelen op de site spraken mij enorm aan en ik heb ook meteen voor €120 besteld:) Levering gebeurde heel snel en de juwelen zijn gewoonweg PRACHTIG!!! Mooie kwaliteit, ze zijn stainless steel en ik hou ze gewoon aan voor de douche. Ik ben super blij dat ik deze shop ontdekt hebt en ga 100% nog eens bestellen!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.