Jeg er lige imponeret hver gang!
Jeg er lige imponeret hver gang! Man er altid garanteret den bedste service og det bedste resultat hos Camilla!♥️
Mit firma er skabt med ét formål: at hæve standarden i skønhedsbranchen. Her tilbydes ikke bare behandlinger – her tilbydes kvalitet, faglighed og en oplevelse, hvor der er tænkt på alt. Med over otte års erfaring som negletekniker og en passion for struktur, kundeservice og dybdegående viden, er klinikken et sted, hvor både kunder og kursister er i trygge hænder. Her er det vigtigt, at alle får den bedste oplevelse – uanset om det gælder en pedicure, gel polish eller en specialbehandling som lash lift eller brow lamination. Klinikken tilbyder også kombi-pakker, så det er muligt at få flere behandlinger på én gang. Sideløbende med behandlingerne tilbydes der professionelle neglekurser, hvor undervisningen er bygget op omkring personlig udvikling, tydelig teori og et højt fagligt niveau. Undervisningen tilpasses den enkelte, og der undervises med billeder, logik og en letforståelig tilgang – altid med fokus på kvalitet og faglig styrke. Det handler ikke om at være størst – det handler om at være dygtigst. Og her bliver der ikke gået på kompromis med noget.
Hornemanns Vænge, Valby, Danmark
Camilla ved, hvad hun laver. Jeg har tidligere fået ødelagt mine negle hos andre klinikker men føler mig i trygge hænder hos Camilla. Hun var så sød at give mig gode råd om en ødelagt negl flere gange, inden jeg overhovedet havde min første tid. Kan kun anbefale :-)

Svar från Rosasnailcreations
Camilla er bare så dygtig og kreativ.
Hun laver de flotteste negle.
Man har altid glad ud af døren, både pga de flotte negle og Camillas humør.

Svar från Rosasnailcreations
Camilla er virkelig dygtig til sit arbejde. Enorm detaljeorienteret - og sindssyg dygtig til design :)

Svar från Rosasnailcreations
Jeg fik lavet de FLOTTESTE negle jeg nogensinde har fået! Den sad bare lige i skabet. Form, farve og længde - MEGET dygtigt og kompetent menneske - så glad for dem.

Svar från Rosasnailcreations
Har fået de fineste negle hos Camilla
Camilla reparerer negle til perfektion. Hun lytter til hvad man har af ideer og har også selv en masse gode ideer

Svar från Rosasnailcreations
Camilla er simpelthen SÅ sød og dygtig! Det var en super dejlig og tryg oplevelse hos hende. Jeg kan klart anbefale hendes hyggelige klinik 🤗

Svar från Rosasnailcreations
Camilla er utrolig dygtig og engageret – hun støtter en hele vejen mod målet. Jeg har været i et forløb hos hende for at stoppe med at bide negle, og i dag bider jeg ikke længere negle🥳🙏🏻.

Svar från Rosasnailcreations
Camilla er vildt dygtig og går meget op i kvalitet. Man går aldrig utilfreds derfra. Og så er hun bare skide sød 😍 5 stjerner herfra!

Svar från Rosasnailcreations
Camilla er en meget kompetent underviser som nemt formår at formidle sin viden.
Investerede i min egen udvikling fordi jeg bare ikke kunne finde ud af at komme videre og lære teknikken i støbning i gel på skabelon. Var til 1:1 kursus i 4 timer. Hvilket var virkelig godt givet ud.
Tak for at lære mig dine teknikker som du tydeligt holder af at dele ud af. ❤️

Svar från Rosasnailcreations
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.