Rosalinapizza Omdömen

Företagsinformation

1. Pizzeria
  2. Pizza avhämtning

Skrivet av företaget

Rosalina Pizza er et hyggeligt pizzeria i Nørresundby, hvor kvalitet, smag og god service er i fokus. Vi tilbyder et bredt udvalg af frisklavede pizzaer, grillretter og takeaway, tilberedt med nøje udvalgte råvarer. Hos Rosalina Pizza er målet altid at give vores gæster en god madoplevelse til en fair pris.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

18 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Virklige god service

Virklige god service, rigtige billigt og virklige en fantastisk durum, chilien er helt perfekt samt med deres hvidløg!- godt humør!.

Stor anbefaling her fra

12 augusti 2026

Kun 49,- for en pizza,

Kun 49,- for en pizza,
Lækker tynd sprød bund,som ikke "slasker" sammen, med en god tomat sovs og tilpas mængde topping.

Hvis man IKKE vil give +100,- for en middelmådig pizza. Men gerne vil have en god billig pizza som er over gennemsnittet prøve at besøge Så er Rosalina pizza helt klart stedet du skal besøge ;)

8 augusti 2026

🍕 Nyt pizzaria i Nørresundby

🍕 Nyt pizzaria i Nørresundby – Rosalina Pizza & Grill 🍕

I dag prøvede vi det nye Rosalina Pizza & Grill på Thistedvej 73 i Nørresundby, og det bliver bestemt ikke sidste gang!

Vi bestilte deres frokostpizzaer, som kun koster 49 kr., og de var virkelig gode. Bunden var sprød, fyldet friskt, og pizzaerne smagte rigtig godt. Man får virkelig meget for pengene.

Stedet gjorde også et rigtig godt førstehåndsindtryk. Der var rent og pænt overalt, og de har hyggelige siddepladser både indenfor og udenfor, hvis man ønsker at spise på stedet.

Menukortet er desuden spændende, da de ikke kun laver pizza. De tilbyder også burgere, durum, pita, pomfritter og nuggets, så der er noget for de fleste.

En ekstra bonus er, at der er gode parkeringsmuligheder lige foran butikken, så det er nemt at komme til.

📍 Adresse: Thistedvej 73, 9400 Nørresundby
🕚 Åbningstider: 11.00–20.00
📞 Telefon: 52 80 38 86

Vi kan i hvert fald varmt anbefale et besøg hos Rosalina Pizza & Grill. Det er altid dejligt at få et nyt lokalt spisested, der leverer god mad til fornuftige priser. Vi ønsker dem held og lykke og glæder os allerede til at prøve flere retter fra menukortet! 🍕👏

6 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En oplevelse ud over det sædvanlige

En oplevelse ud over det sædvanlige. Rosalina Pizza & Grill har lavet et koncept som alle burde omfavne og tage til sig.
1. Overskueligt menukort
2. Mulighed og fleksibilitet til at få præcis det man har lyst til.
3 Vanvittige lave priser UDEN de går på kompromis med kvaliteten
4. Man smager med det samme at alt er frisklavet og med kærlighed til faget.
5. Ikke mindst så er de ALTID smilende og meget venlige. Deres mad som jeg varmt anbefaler, smager fantastisk.

De viser at man rent faktisk kan lave lækker mad som alle kan betale, uden at det påvirker kvalitet. Det er en oplevelse at nyde både betjeningen og maden.
🙏🙏🙏

22 juni 2026

Stjernested

Det første man træder indtil er den dejlige energi personalet byder på🤩🤩🤩.
Steder er meget smukt og personalets humør er i toppen ! Ikke nok med det prikken over I er maden !!!!! Et sted jeg helt klar kommer tilbage til og kan bestemt anbefales!!! 🤩🤩🤩

23 juni 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.