1,5 times vente tid på at få vores mad
Har generelt en god oplevelse af de andre af Mahalle’s restauranter og elsker deres mad. Men besøgte senest (og for første gang) restauranten på Rolighedsvej, Frederiksberg. Vi fik hurtigt vores drikkevarer - men måtte vente 1,5 time på at få serveret, de retter vi havde bestilt - efter 50 min henvendte vi os til personalet ift. ventetiden og først derefter virkede de til at reagere på, at vi havde ventet så længe. Dertil blev vi også først på dette tidspunkt informeret om, at en af de retter, vi havde bestilt, var “udsolgt”. Vi bad derfor om at få kompensation af en anden ret, samt at det ville være rimeligt at vi ikke skulle
betale for vores drikkevarer (som vi for længst havde drukket i ventetiden). Men de insisterede på, kun at ville give en anden ret som kompensation. Udfaldet af dette gjorde, at vi var ved at gå - men i samme øjeblik blev de første retter af vores mad serveret. Da vi var virkeligt sultne, besluttede vi for at blive. I mellem tiden oplevede vi at 5 andre gæstehold (som var kommet efter os) også at brokke sig over ventetiden, og derefter at i alt 6 mennesker forlade stedet.
Den mad vi fik serveret smagte ganske godt og levede op til vores tidligere erfaringer af Mahalle, men ikke med nydelse - og selve oplevelsen af håndtering ift. ventetid og betaling for maden, var ganske utilfredsstillende. Mahalle på Frederiksberg er ikke et sted vi nogensinde kommer til at besøge igen.
12 oktober 2025
Omdöme utan inbjudan