Rolemod Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Snabba leveranstider, bra priser, bra kundservice. Fick tyvärr fel vara första beställningen och andra gången var det mindre bra skick på produkten. Men detta avhjälptes snabbt av Rolemod med ny produ... Se mer

Som alltid en leverans av toppklass! Rätt produkter direkt! Proffesionellt bemötande Hög kvalitet på produkter! Hänvisar samtliga Tesla ägare hit för en snabb och problemfri affär med bra bemö... Se mer

Fin kvalitet på varorna jag beställt. Ett minus för att ja fick två förarmattor istället för en till främre passagerare. Men efter mailkontakt så löste dom det å skickade en ny och rätt modell

Lättnavigerad hemsida och smidig köpprocess, betalade med Apple Pay och kunde följa leveransen direkt i Apple Wallet. Varan kom fram snabbare än väntat, väldigt nöjd med produkten. Bra kvalitet och pa... Se mer

1. Biltillbehör
  2. Biltillbehörsåterförsäljare
  3. Leverantör av bilreservdelar
  4. Bildelar
  5. Butik med biltillbehör

Rolemod är din svenska partner för att lyfta din Tesla-upplevelse till en ny dimension. Vi är specialiserade på att tillhandahålla högkvalitativa tillbehör för Tesla Model 3 och Tesla Model Y, och vi är stolta över att tillgodose produkter till våra kunder i Sverige. Vårt Åtagande: Hos Rolemod är vårt engagemang enkelt - att förse Tesla-entusiaster med noggrant utvalda tillbehör som förhöjer både bilens interiör och exteriör. Varje produkt vi erbjuder kombinerar stil, funktionalitet och hög kvalitet för att förbättra din körupplevelse. Vår passion för Tesla-bilar är kärnan i vårt arbete, och vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna hos våra kunder. Kontakta Oss: Vi värderar personliga relationer och är här för att hjälpa dig. Tveka inte att kontakta oss för ett individuellt möte där vi kan utforska dina unika behov och önskemål. Oavsett om du letar efter smarta förvaringslösningar, komfortförbättringar eller eleganta uppgraderingar, är vi redo att guida dig mot de perfekta tillbehören för din Tesla. Välj Rolemod och ta din Tesla till nästa nivå!

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Nöjd

Enkelt att beställa, snabb leverans.
Nöjd.

13 augusti 2023

Svar från Rolemod

Tack! Kul att du är nöjd! Vi hoppas att vi får se dig som kund framöver också.

Köpt Performance pedaler till 2023…

Köpt Performance pedaler till 2023 Model Y som inte passade!
Tänkte jag köpt 4 jackpucks till en bra pris, fick 1st.
Snabb leverans.

31 juli 2023

Svar från Rolemod

Hej! Vi skulle jättegärna vilja hjälpa dig med din order och produkter. Hör av dig till hello@rolemod.se så tittar vi på det på en gång.

Mvh
Bhavesh
Rolemod - Personifiera din Tesla

Snabbt och bra!

Gjorde en relativt stor beställning som behandlades snabbt och det gick fort att få leveransen. Bra packat och trevliga personliga hälsningar bidrar till en bra upplevelse!

13 maj 2023

Svar från Rolemod

Tusen tack Henrik! Det är så roligt att höra sådan positiv feedback!

Leveransstid

Extremt snabb leverans.

8 maj 2023

Svar från Rolemod

Tack! Vi gör så gott vi kan för att man ska få sitt paket snarast möjligt :)

Beställning

Beställning, leverans var toppen.
Jag råkade missa i texten så en vara passade inte min bil utan fick returnera den….allt gick jätte smidigt med retur och återbetalning!!

25 april 2023

Svar från Rolemod

Tack! Kul att höra att vi har kunnat hjälpa dig genom hela köpresan!

Suverän service

Suverän service, tillgänglighet och information om produkterna.
Helnöjd.

12 april 2023

Svar från Rolemod

Tack för den fina recensionen! Vi gör vårat yttersta för att hjälpa kunden i alla frågor. Hör bara av dig vid minsta lilla fråga.

Snabbt

Snabbt, enkelt och prisvärt

17 mars 2023

Svar från Rolemod

Tack Johan! Vi är glada att du är nöjd!

Snabb lev

Snabb lev. Produkten stämmer väl in på beskrivningen.

9 mars 2023

Svar från Rolemod

Tack Simon! Kul att du är nöjd och vi gör alltid vårat bästa för att du även framöver ska bli lika nöjd när du handlar en vara från Rolemod.

Bästa hemsidan att beställa tillbehör…

Bästa hemsidan att beställa tillbehör ifrån. Snabba leveranser & en service som är långt utöver det vanliga.

18 januari 2023

Svar från Rolemod

Tack Marcus! Det värmer och vi gör vårat yttersta för att vara snabba med feedback och återkoppling mot kund.

Snabba leveranser

Snabba leveranser, trevlig med ett handskrivet meddelande.

30 januari 2023

Svar från Rolemod

Tack Tomas! Och tack för de fina orden!

Fantastisk kundbemötande

Fantastisk kundbemötande och bra produkter!

2 november 2022

Svar från Rolemod

Tusen tack! Väldigt kul att höra att du är nöjd och jag hoppas att vi ses snart igen.