Ronald repareerd al vele printen voor een Jura koffie automaat voor mij . Naar alle tevredenheid, ik snap niet hoe , maar ,e werken na reparatie weer geweldig.
Det här tycker kunderna
Dit bedrijf speelde het klaar om mijn oude TomTom weer tot leven te wekken. En voor een heel redelijke prijs. Moest mijn defecte apparaat opsturen naar Capelle aan den IJssel en een weekje later kre... Se mer
Oude PC gebracht, een nieuwe gekocht en merendeel vd programa’s en documenten laten omzetten. Zeer tevreden goede PC tegen betaalbare prijs. Een lokale zelfstandig ondernemer die je het gunt en klant... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Roland Helpt Reparatie Service is meer dan 20 jaar uw lokale PCDokter van Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Capelle aan den IJssel. Een afspraak maken? Bel of App naar 010-7371144
Kontaktuppgifter
Bermweg 53, 2906 LB, Capelle aan den IJssel, Nederländerna
- 010-7371144
- info@rolandhelpt.nl
- rolandhelpt.nl
Zeer vriendelijk en kundig
Zeer vriendelijk en kundig! Goede prijs
Ronald repareerd al vele printen voor Ruud H
Ronald repareerd al vele printen voor een Jura koffie automaat voor mij .
Desktop met Windows 10 liep zeer traag
Desktop met Windows 10 liep zeer traag. Eind van de middag bij Ronald gebracht. Gelijk naar gekeken en diagnose gesteld. Volgende ochtend al klaar en helemaal up-to-date gemaakt: overgezet naar Windows 11 en SUPER snel!
Ronald is niet alleen zeer kundig en snel, maar geeft bovendien onafhankelijk én eerlijk advies. Echt iemand om in je adresboekje te hebben :)
In september 2025 een nieuwe laptop…
In september 2025 een nieuwe laptop Asus gekocht.
Alles overzet icl. windows 11,
zeer tevreden en goed uitgelegd.
Batterij Tomtom Go 5200
Ik ben blij dat het vervangen van de batterij van mijn tomtom zo snel en vakkundig gedaan is.
Binnen 2 dagen weer terug gekregen.
Super blij met die service !
Daar kan Tomtom wat van leren !
Mijn netjes gerepareerd.
Mijn Laptop had een charnier van mijn scherm stuk. Kon gemaakt worden, waarschijnlijk met wat zichbare klinknagels. Ik dacht Helemaal goed. Maar wat bleek, de volgende dag had Roland mijn laptop gerepareerd door alles weer op orginele manier vast te zetten. Dus een stuk goedkoper en profesioneel gerepareerd. Ik ben altijd blij met Roland, eerlijke voorlichting, als iets geen zin meer heeft zegt hij dat ook, hij denkt met de klant mee. Roland kan veel, dus dat niets doen komt haast nooit voor. Een echte technicus die zijn klanten in een hoog vaandel heeft.
Probleemoplossing toegang tabblad
Ronald heeft bijzonder geholpen om mijn tabblad weer toegankelijk te maken en weer bruikbaar gemaakt. Zelf binnen 24 uur probleem opgelost. Oplossing en prijs lagen in een zeer goede verhouding, zeker niet te duur.
Topper ben je Roland
Topper ben je Roland! Dankjewel voor je snelle service!
Groetjes Nelleke
Aanrader
Behulpzame mensen die mijn laptop weer voor weinig kosten hebben gerepareerd. Zeker een aanrader.
De display/scherm van mijn Opel Astra K…
De display/scherm van mijn Opel Astra K was defect. Flikkert bij het opstarten en vertoont een scherm in twee gedeeltes.(. Licht en donker gedeelte) Dit is een probleem dat vaker voorkomt bij de Astra. De reparatie door Roland heeft dit snel verholpen. Nieuw scherm voor een derde van de prijs die de Opeldealer vraagt en netjes gemonteerd.
Betrouwbaar, snel en goede service
Ik wilde twee laptops voorzien van Linux. Ik kreeg uitgebreid advies en de klus was in een werkdag geklaard. Ik ben er heel blij mee en zal zeker in de toekomst bij Roland Helpt aankloppen wanneer nodig.
Enthousiaste mensen
Roland heeft een bedrijf met enthousiaste medewerkers. Ze zijn vooraf eerlijk over de opties en de prijzen en geven ook aan wanneer een reparatie mogelijk niet zal lukken.
Ingrijpende reparatie.
Had met spoed een ander "computermannetje" nodig. Werd terzake en effectief geholpen in de zaak zelf. Deskundig en to the point. Gewone, redelijke, kosten. Aanbevolen.
Topadres voor aanschaf laptop.
Onlangs op advies van 'Roland helpt' een nieuwe Terra laptop aangeschaft. Na enige dagen stond de laptop ingesteld en wel én met de back up van mijn gegevens klaar om opgehaald te worden.
Prettige en deskundige begeleiding tijdens de aanschaf.
Tot op heden, meer dan tevreden.
Goed en snel geholpen
Goed en snel geholpen. Jeremy weet van wanten!
Ik kon door de drukte van de feestdagen…
Ik kon door de drukte van de feestdagen niet bij me huidige garage terecht en moest uitwijken naar een onbekende garage ik probeerde Rolland.
Hij heb me auto snel gemaakt en grappig genoeg iets kleins gemaakt wat me vorige garage niet gelukt was.
Het scharnier van mijn laptop was kapot…
Het scharnier van mijn laptop was kapot deze is snel en goed gemaakt. Als dit niet was gebeurt had ik een nieuwe moeten kopen. Dit scheelde dus aanzienlijk in de kosten.
Prima service
Prima service! Probleem met mijn laptop werd snel opgelost. Hij werkt weer toppie! Prima prijs!

Svar från Roland Helpt Reparatie Service
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.