Etter å ha lest mye om de forskjellige lengdeløp skøytene Robito og andre selger, måtte jeg etterhvert ringe en selger i butikken for råd. Det var mange varianter å velge blant for en «amatør» Utrol... Se mer
Det här tycker kunderna
Oversiktlig nettside. Enkel prosess med handel og lett å få kontakt med kundeservice. Anbefaler Robito som leverandør av skøyter og tilbehør
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Gjør opplevelsen komplett! Vi er din spesialist på skøyter, rulleskøyter og annet utstyr til sport og fritid – året rundt.
Kontaktuppgifter
Lundteigveien 10, 3175, Ramnes, Norge
- +47 951 55 488
- post@robito.no
- robito.no
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Rulleskøyter
Bestilte 3 par rulleskøyter, tok tid før de kom, men var veldig fornøyd med skøytene. God kvalitet.
Oversiktlig og enkel handel
Trivelige medarbeidere
Trivelige medarbeidere. Får varene raskt tilsendt.
Super kundeopplevelse
Super kundeservice, rask levering og god kvalitet på varen. Kjempefornøyd!!
Kjøp av klappskøyter
Jeg likte skøytene som ble kjøpt. Men jeg ble meget skuffet over esken de ble levert i. Da dette skulle være en gave, så var det pinlig at esken var veldig slitt og så ut som den hadde vært i gjennom ganske røff behandling på et lager eller under tidligere frakt.
Fornøyd
Fikk svar på spørsmålene jeg hadde. Varene ble kjapt levert.
Rask levering!
Kunne informert bedre
Varen var ikke på lager, så det ville ta noen dager mer før de kunne sende til meg. Robito unnlot å informere om dette før jeg selv tok kontakt. De beklaget dette. Derfra var de raske.
Veldig rask og god service på alle…
Veldig rask og god service på alle måtar.
Fornøyd med varen men leveringen tok…
Fornøyd med varen men leveringen tok tre uker i stedet får 1-3 dager…
Fikk det jeg bestilte kjapt og effektivt
Fikk det jeg bestilte kjapt og effektivt
Helt fantastisk kundeservice!
Om jeg kunne gitt dem 6 stjerner hadde jeg gjort det! Rask sending og frakt, og helt fantastisk kundeservice! Svarer på telefon på minuttet og veldig hyggelige folk som svarer! Skøytene jeg kjøpte var utsolgt, så de byttet dem ut med noen langt bedre, uten videre kostnad for meg, bare så jeg skulle få skøytene i tide for å gå på skøyter på vannet i Bergen. Må også nevne at mesteparten av de dårlige anmeldingene her burde ikke engang vær her, de burde vært på PostNord sin side.
Rask levering og god kvaliter på varen
Rask levering og god kvalitet på varen
Varene ble levert veldig raskt
Varene ble levert veldig raskt. Selv om det ikke gikk klart fram om varene var på lager under bestillingen.
3 dager forseint, feil produkt og dårlig kundeservice.
Leveringen kom 3 dager for seint, selvom de garanterte mellom 1-3 virkedager. Jeg fikk feil kølle. Kundeservice er utrolig treige på svar, rundt 2-3 dager. Latterlig dårlig.
God service og god kommunikasjon
God service og god kommunikasjon, rask levering 😀
Post Nord ubrukelig
Hei,
jeg kan dessverre ikke svare for selve kjøpet dette pga at dere bruker Post Nord for transport og de har enda ikke levert varen. Post Nord bruker lengre tid fra Oslo til Bergen enn den tiden det tar for en vare fra Kina til Bergen. Så vennligst slutt å bruke Post Nord
godt fornøyd
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.