Alles conform afspraak
Ik ben prima geholpen dezelfde dag nog na een telefoontje. Kreeg meteen een prijsopgave en alles werd netjes conform afspraak afgerekend.
Rioolspot is een uniek netwerk van de best beoordeelde rioleringsbedrijven met vaste prijzen en goede garanties. Dus géén prijzen per meter voor de veer, géén extra kosten voor standaard gereedschap en géén andere malafide trucjes om de prijs onnodig op te drijven.
Bonaireplein 74, 2315 HG, Leiden, Nederländerna
Fons is heerlijk eerlijk, zowel over zijn wwerrkzaamheden als de prijs.
Schrok me wel rot toen hij op zondagavond al belde aangezien ik niet zo'n haast had en voorkeur gaf aan een doordeweekse afspraak.
Alles fijn op maandag opgelost met een duidelijk verhaal.

Svar från Rioolspot
Sinds kort een goede samenwerking aangegaan met rioolspot .
Kan met oprecht zeggen dat er nu a resultaten zijn.
Karim vertelde al gelijk ga er niet vanuit dat er direct klanten gaan binnen stromen.
Hij doorloopt samen met het aanmelden wat hij niet eens hoef te doen het aanmeld proces.
Echt waardering hiervoor zo ook een site waarin we al de eersten klanten binnen hebben.
Met oprecht de 5 verdiende dikke 5 sterren voor Rioolspot👍

Svar från Rioolspot
Ik ben via een bekende bij Rioolspot uitgekomen. De prijzen staan duidelijk op de website en de communicatie was vanaf het begin helder. Erg tevreden over de service.

Svar från Rioolspot
Rioolspot doet wat ze beloven. Goed werk, duidelijke communicatie en een nette prijs. Aanrader!

Svar från Rioolspot
Vriendelijk team, maar er werd niet echt geluisterd naar het probleem, en er werd aangestuurd op een gangbare oplossing. Toen daar ook nog een weekend overheen zou moeten gaan voor een nieuwe afspraak heb ik een concurrent gebeld. Die waren dezelfde dag nog ter plaatse en losten het wel direct op. Jammer van de 180 euro die ik aan deze ervaring uitgaf.

Svar från Rioolspot
Zeer goede ervaring. Ontzettend blij met de service/ prijs verhouding. Dacht bij voorbaat wat hoger uit te vallen qua prijs. Maar viel reuze mee. En gelukkig snel geholpen. Super!!

Svar från Rioolspot
Ik kan rioolspot zeker aanraden. Betrouwbare mannen en komen hun afspraken na.

Svar från Rioolspot
Als je op zoek bent naar een betrouwbare loodgieter, zit je bij Rioolspot echt goed. De prijzen staan duidelijk vermeld op de website en dat is ook precies wat ze rekenen. Super goed!

Svar från Rioolspot
Super goed concept van Rioolspot. In een tijd met zoveel foute loodgieters, is het goed om een adres te hebben waar je zeker weten door een eerlijk bedrijf wordt geholpen kreeg vakwerk en een eerlijke prijs echte aanrader

Svar från Rioolspot
Fijn dat dit bedrijf bestaat, vooral met zoveel verhalen over opgelichte klanten. Wij hebben een goede ervaring met ze gehad, iemand die wist wat die deed en ook geen gekke prijzen.

Svar från Rioolspot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.