Hoe je ring twice moet gebruiken ,was erg duidelijk. Ik apprecieer ook de beveiliging dat jouw gegevens niet meteen kenbaar worden gemaakt aan degene die een offerte doet voor het gevraagde werk. Zo... Se mer
Företaget har svarat
Ring Twice a le souci du bien-être de l'humain dans un environnement de proximité, en permettant à des personnes de talent, expérimentées et compétentes de répondre à la demande de celles et ceux qu... Se mer
Företaget har svarat
Cela me permet de m’occuper et d’avoir un peu d’argent de poche tout en rendant service aux demandeurs. Un point négatif est que par deux reprises vous deviez m’envoyer un t-shirt avec votre logo. J’... Se mer
Företaget har svarat
Ring Twice is een mooi initiatief, toch zijn er wat onduidelijkheden aangaande de app die niet zo gebruiksvriendelijk is, noch voor dienstverlener, noch voor klant. Zeker met terugkerende jobs stellen... Se mer
Skrivet av företaget
🇫🇷 Chez Ring Twice, nous pensons que tout le monde a un talent à offrir – et c'est exactement ce que vous trouverez sur notre plateforme ! 🤩
🇳🇱 Bij Ring Twice geloven we dat iedereen een talent heeft om te delen – en dat is precies wat je op ons platform zult vinden! 🤩
Découvrez-en plus ! 👇 Ontdek er meer over!
🇫🇷 Que ce soit pour du jardinage, du bricolage, de la garde d'animaux, ou même de la garde d'enfants, nous vous connectons à des prestataires fiables. Choisissez votre prestataire, en toute confiance, grâce aux avis d'autres utilisateurs. De plus, les services sont couverts !
Envie de gagner un peu plus ? Inscrivez-vous comme prestataire particulier ou professionnel ! C'est l'opportunité de partager vos talents (de la plomberie à la cuisine, en passant par la couture !).
Simple, rapide, et avec une équipe toujours là pour vous, Ring Twice, c’est bien plus qu’une plateforme : c’est la solution qui vous simplifie la vie ! 💪
🇳🇱 Of het nu gaat om tuinieren, meubels in elkaar zetten, dierenoppas of zelfs kinderopvang, wij verbinden je met betrouwbare dienstverleners. Kies je dienstverlener dankzij de beoordelingen van andere gebruikers. En alle diensten zijn verzekerd!
Wil je wat extra verdienen? Schrijf je in als dienstverlener, particulier of zelfstandige! Dit is de kans om je talenten te delen!
Simpel, snel en met een team dat altijd klaarstaat om je te helpen. Ring Twice is meer dan een platform: het is de oplossing die je leven eenvoudiger maakt! 💪
Cantersteen 12, 1000, Brussels, Belgien
Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
A fuite les prix c’est abuser et bien sûr il te le disent qu’à la fin 🥵🥵😡🤬🥵😡😡😡😡minimum 350 max 1000

Svar från Ring Twice
Hoe je ring twice moet gebruiken ,was
erg duidelijk. Ik apprecieer ook de beveiliging dat jouw gegevens niet meteen kenbaar worden gemaakt aan degene die een offerte doet voor het gevraagde werk. Zo kan je op het gemak kiezen wie best aan je vraag tegemoet komt.

Svar från Ring Twice
Ik ben zeer te vrede alles was goed geregeld en afgewerkt.

Svar från Ring Twice
Service impeccable, rapide et précis. C'est vraiment facile et agréable d'avoir autant de gens compétents pour assumer des services différents et variés.

Svar från Ring Twice
De medewerkers van Ring Twice staan via mail en zelfs via telefoon klaar om te helpen als iets niet duidelijk is of iets iets lukt.

Svar från Ring Twice
Doet wat het moet. Op zoek naar een klusser? Dankzij Ring Teuven vind je er wel één.

Svar från Ring Twice
Dit platform is een efficiënte manier om snel hulp te krijgen voor allerlei klussen. Al 2 hele goede ervaringen gehad. Heldere communicatie en makkelijke app.

Svar från Ring Twice
Une interactivité, paiement rapide de la part de la plate-forme, jobs divers et variés

Svar från Ring Twice
correcte info, overzichtelijke en informatieve website, snelle administratieve afhandeling,

Svar från Ring Twice
Een andere had verleden week na 1 u nog steeds de oplossing niet gevonden terwijl Dave na 5 minuten het probleem vond en het vakkundig oploste

Svar från Ring Twice
Heel goede ervaring. Zowel regeling financieel als aanbieding. Was eerste keer maar voor herhaling absoluut vatbaar.

Svar från Ring Twice
Merci beaucoup à Frédéric pour ce travail. Très disponible et des bons conseils. À recommander

Svar från Ring Twice
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.