Beetje jammer…
Ik heb zelf volgens mij nog nooit een review geschreven maar eens moet de eerste zijn, komtie:
Vandaag zou ik mijn praktijkexamen afleggen via Verkeersschool Tempo. Helaas is dit niet doorgegaan omdat de lesauto kapot was. Daar kan natuurlijk niemand iets aan doen — auto’s zijn spullen en die kunnen stuk.
Wat ik echter wél zeer kwalijk vind, is de manier waarop er daarna met de situatie is omgegaan.
Ik kreeg het nieuws via WhatsApp te horen, terwijl ik al onderweg was naar het examen. Ik heb vandaag natuurlijk speciaal een dag vrij genomen van werk, ik ben een hardwerkende, zelfstandig ondernemer en dit kost dus (nog meer)geld, dit kwam behoorlijk vervelend uit.
Toen ik om 13:00 uur belde met de rijschool om te vragen wat de bedoeling nu was, werd mij verteld dat dit zou worden uitgezocht en dat ik zou worden teruggebeld.
Ik heb uitdrukkelijk gevraagd om een antwoord omdat ik geen idee had wat er nu gaat gebeuren. En je raad het al, helaas gebeurde dat niet. Na twee uur wachten, om 15:00 uur zelf maar weer gebeld en toen kreeg ik te horen dat ik moest wachten tot vrijdag, omdat de auto dan pas gerepareerd zou zijn of kon worden.
Ik heb gevraagd of ik dan in een andere auto kon afrijden (1 omdat ik gewoon zsm examen wilt doen en 2 omdat ik die auto niet meer vertrouw) maar het verhaal/antwoord wat daaruit kwam moeten ze zelf hier maar in een reactie uitleggen. (Zou top zijn ook voor andere klanten lijkt mij)
Door de frustratie was mijn toon niet de vriendelijkste, maar dat kwam puur doordat ik geen duidelijkheid kreeg.
Ik heb aangegeven dat ik mijn geld graag terug wil omdat ik het vertrouwen in de verkeersschool kwijt ben en liever bij een andere rijschool verder ga. Helaas was de persoon die hierover gaat “niet aanwezig” ik herhaal niet aanwezig en blijkbaar ook niet te bereiken. Toen ik vroeg wanneer ik wél iemand kon spreken, kreeg ik daar geen concreet antwoord op.
Een aantal minuten later heb ik opnieuw gebeld om de naam te vragen van de verantwoordelijke persoon die ik moest hebben, en opvallend genoeg kreeg ik diegene die een aantal minuten geleden in geen velden of wegen te bekennen was aan de lijn. De shows van Hans klok zijn er niks bij, wat een spektakel.
Ze wilde alleen haar naam niet geven, wat bij mij het gevoel wekt dat er iets niet klopt. Ik ben zelf een ondernemer en deel zowel mijn bedrijfsnaam als eigen naam met trots.
Nu is het zo dat die 2/300 euro mij ook niet rijker of armer maken. Gaat me echt om de manier van communiceren. Ik ben bijvoorbeeld wel wijzer geworden, door de mooie uitleg van de niet zangeres maar dame zonder naam, dat er hoe dan ook geen geld word terugbetaald omdat dit op je factuur staat.
Wat wij verder besproken hebben lijkt mij niet van toepassing voor deze review.
Op dit moment weet ik dus het volgende:
- ik moet geen geld terug verwachten
- op vrijdag neemt er iemand contact op
Ik heb ook op een gegeven moment het gesprek afgekapt. Niet netjes van mij maar praten tegen een deur heb ook geen zin.
Ik schrijf dit niet uit boosheid, maar uit teleurstelling. Communicatie en transparantie zijn essentieel, zeker wanneer mensen tijd, geld en vertrouwen in je steken. Helaas heb ik dat bij Verkeersschool Tempo niet ervaren.
Gewoon een beetje jammer.
Groet,
Wazier Moenna (mijn echte naam)
TGC MEDIA / STUDIOS (mijn bedrijfsnaam)
14 oktober 2025
Omdöme utan inbjudan