Företaget har svarat
Ik heb bijna half uur moeten wachten en niemand wist waar de dokter zat.De receptie was niet bezet dus het was verwarrend. Gelukkig kwam er nog iemand binnen voor dezelfde arts dus ik ben maar blijve... Se mer
Företaget har svarat
Psychiater gesprek beviel goed alleen aparte locatie in een wijkhuis wat op een kroeg leek terwijl je daar komt voor drank en drugs problemen van jezelf op te lossen. Verder was de communicatie voor l... Se mer
Rijbewijs belang was heel duidelijk vanaf het begin, het bezoek was prettig en to the point. Het was ook nog eens dichtbij met goede parkeer gelegenheid. Bij een volgende gelegenheid weer hier keuren.... Se mer
Företaget har svarat
Rijbewijsbelang voert rijbewijskeuringen uit bij personen die i.v.m alcohol- en/of drugsgebruik in het verkeer door het CBR voor keuring zijn doorverwezen.
Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ten eerste heb ik dit bedrijf op de website van CBR geselecteerd omdat ze in mijn wijk zouden zitten. Toch moest ik helemaal naar (een rommelig kantoortje in) Amsterdam om bloed te laten prikken.
Ten tweede waren de bloedresultaten te laat waardoor de afspraak met de psychiater geen nut had, want er was niks om door te nemen.
Ten derde hebben ze veel te veel extra tijd gefactureerd, sterker nog: ze hebben het wettelijke maximum gedeclareerd. Meer tijd dan ik die mensen daadwerkelijk heb gezien.
Ik heb bezwaar aangetekend, maar waarschijnlijk zullen ze de resultaten te laat naar het CBR sturen en heeft dit invloed op het behalen van mijn rijbewijs en dus het mislopen van inkomsten die ik daarmee had kunnen verdienen.
EDIT: ze hebben gereageerd dat ze mijn klacht oppakken, echter na 1 e-mail hebben ze alles meteen afgekapt en sturen nu aanmaningen en dreigen met incasso. Bellen met deze kliek gaat niet want het telefoonnummer speelt alleen een bandje af.
Deze praktijken spelen er al jaren, Google maar een keer de naam van dit bedrijf. Inmiddels melding gedaan bij de Nederlandse Zorgautoriteit en het CBR van deze oplichters. Nogmaals: ik ga niet betalen voor teveel gedeclareerde tijd!
EDIT2: "directe tijd" is volgens de Nederlandse Zorgautoriteit "de tijd die de arts besteedt aan het fysiek keuren van de persoon". Ik heb de arts 10 minuten gezien, maar er zijn 30 minuten gedeclareerd. Ik had dat keurig aangegeven, maar volgens Rijbewijsbelang valt een telefoongesprek met een intaker daar ook onder. Inmiddels is de factuur bij een deurwaarder terechtgekomen, omdat Rijbewijsbelang na 1x mailen hier niet verder op in wilde gaan. Gelukkig gaan de NZa en de Ombudsman zich buigen over deze kwestie.

Svar från Rijbewijsbelang
Het was een goede ervaring, goed personeel. Open en duidelijk. De locatie was makkelijk te vinden. Werd eerder opgehaald heel fijn

Svar från Rijbewijsbelang
De ervaring was goed ! Aardige mensen het was jammer dat de psychiater te laat er was .
Maar verder liep alles perfect.

Svar från Rijbewijsbelang
Fijne binnenkomst bij de Heer Timmermans klein gesprek van 10 min prettig verlopen.
Alleen het eerste gesprek de telefonische intake vond ik de vrouw moeilijk verstaanbaar gebrekkig Nederlands pratende vrouw

Svar från Rijbewijsbelang
Goed geregeld. Duidelijke instructies. Vriendelijke medewerkers.

Svar från Rijbewijsbelang
In dit dit geval een meedenkende constructieve arts die gelukkig een juiste vaststelling kon beoordelen...

Svar från Rijbewijsbelang
Ik kon erg snel terecht. En ook nog eens op Zaterdag. Verder reageren ze snel en sturen je ook op tijd reminders.

Super lieve en leuke meneer en ik was binnen 2 min aan de beurt

Svar från Rijbewijsbelang
Aardige beoordelaar maar met de 10 eerder aanwezig zijn ruim een half uur moeten wachten.

Svar från Rijbewijsbelang
Ik vond het erg omslachtig. Er werden veel dingen gevraagd, waarvan ik vroeg die er niet toedoen. Ik vond het niet fijn.

Svar från Rijbewijsbelang
Professionele omgang zoals het hoort te gaan.

Svar från Rijbewijsbelang
Ik was veel te laat op de afspraak, omdat mijn navigatie me steeds een andere kant op stuurde! Misschien een tip voor Rijbewijsbelang, plaats borden, zodat jullie makkelijker te vinden zijn! Maar ik werd gelukkig toch nog geholpen door Mevr. Hoogervorst, waar ik enorm dankbaar voor ben! Het was een ontspannen, vriendelijk gesprek!

Svar från Rijbewijsbelang
Goede service, duidelijke afspraken, de locatie makkelijk te vinden en snel geholpen!

Svar från Rijbewijsbelang
Aardige man goed gesprek gehad
Was mooi optijd aan de beurt

Svar från Rijbewijsbelang
Service, andere procedure dan vorig jaar, namelijk telefonische intake

Svar från Rijbewijsbelang
De psygiater was erg duidelijk en vriendelijk

Svar från Rijbewijsbelang
Relexte sfeer bij zowel intake als bezoek aan psychiater. En duidelijkheid bij afspraken

Svar från Rijbewijsbelang
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.