Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rikke får min klareste anbefaling!! Rikke er både dygtig, engageret og har sans for detaljen. Man føler sig 100% i de bedste hænder hos Rikke og mærker tydeligt, hvor stor erfaring der ligger bag h... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg havde fornøjelsen af at blive stylet af Lærke fra Riistyle i forbindelse med mit bryllup. Lærke var super skøn at være sammen med og var meget imødekommende i forhold til mine ønsker. Jeg elskede... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rikke gjorde vores store dag helt perfekt. Hun er professionel, omsorgsfuld, detaljeorienteret, dygtig, sød, sjov, opmærksom og helt igennem fantastisk. Min makeup sad stadigvæk da jeg vågnede næste... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den bedste start på den største dag Vi afholdte to bryllupper, et lille en corona-sommer og et stort sommeren efter. Begge morgener var RiiStyle på pletten og lagde den smukkeste make-up og satte d... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Makeupartist
  2. Skönhetssalong
  3. Klass
  4. Ögonbrynssalong
  5. Mobil frisör
  6. Stylist

Informationen kommer från olika externa källor

VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF SELVFORKÆLELSE. STYLING, WORKSHOP & KURSER PÅ DINE PRÆMISSER.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Klar anbefaling 👌

Rikke får de bedste anbefalinger herfra. Rikke kom hjem til 4 piger, 2 børn og 2 voksne inden bryllup. Det var en fantastisk formiddag, med både hår og makeup som holdt hele dagen og natten.
For mig skabte Rikke en ro og godt humør.
Jeg ville 100% bruge Rikke igen.

15 juli 2020

Rikke er virkeligt dygtig

Rikke er virkeligt dygtig! Hun laver det smukkeste hår og en virkeligt smuk makeup. Hun er sød, mødestabil og behagelig at være i selskab med. Jeg kan varmt anbefale Rikke.

15 juli 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vil du føle dig som en million og have hår og makeup, der holder hele dagen og aftenen, så book Rikke!

Rikke bag RiiStyle har mange gange hjulpet mig med makeup og hår. Jeg har igennem årene budt hende på lidt af hvert til vores mange temafester. Alt fra blodige sår til Jack the Ripper til den mest fantastiske glimmer-makeup til en Gatsby fest. Hun var også kvinden bag mit hår og makeup til mit bryllup, hvor hun stylede mig første gang.

Jeg kan ikke anbefale Rikke nok. Hun er service mindet, tænker ud af boksen, punktlig udover det sædvanlige og helt vanvittig dygtig. Hun får en til at ligne og føle sig som en stjerne.

14 juli 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

DYGTIG OG KLAR PÅ EN UDFORDRING!

Jeg benytter mig af Rikke som stylist og makeupartist til photoshoots, ofte shoots der er lidt anderledes.

Til sidste shoot fik hun til opgave at lave vild makeup og style paryk til billeder, som skulle bruges til promoveringen af min YouTube-serie.

Rikke er en dygtig stylist og makeupartist, som altid er klar på en udfordring.

14 juli 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.