Ride with Style Omdömen 56

TrustScore 5 av 5

4,8

Beställde en Paul Frank cruisercykel som inte bara var en superfin cykel utan jag fick den till bra pris, snabb leverans och bra service/svar på frågor så fort jag behövde det!! Är otroligt nöjd med r... Se mer

Köpte en Electra Beach Cruiser förra året och är otroligt nöjd, trotts lite problem med leveranstiden, men Ride With Style har en trevlig support så det gjorde inget. Kommer garanterat att handla hä... Se mer

Jag ringde in och frågade efter en produkt, slut hos leverantör, jag blev uppskriven på en lista och senare fick jag mejl om att den fanns att beställa. Mkt tidigare än jag hade trott. Killen jag p... Se mer

4,8

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Jag köpte min "TOWNIE ARMY GREY EQ" sju…

Jag köpte min "TOWNIE ARMY GREY EQ" sju inverterade växlar i april och tycker att allt hittills har fungerat super bra. Frakten må ha tagit lite längre än vad som sades men på alla andra sätt så är jag riktigt nöjd. Cykeln är riktigt skön att ta sej fram på. Man är såklart inte snabbast men "cruisingen" är smidig och stabil och man sitter som en kung. Dynamo-belysningen fungerar som den ska. En nackdel är väl att ventilerna inte sitter fast i hjulet och trycks innåt när man försöker pumpa i luft, men det är ju inte Ridewithstyle´s fel. Komihåg att ställa frågor kring cykeln ni vill köpa, de svarar på telefonen och har ett riktigt schysst bemötande. Man kan kolla på internet och youtube om man vill veta mer kring dessa beachcruisers. Tack för mej och tack för en grym cykel!

15 oktober 2018

Uffe reagerar inte på mina instruktioner

Hej.

Jag ha fått den häst jag hade beställd. Mycket nöjd!!! Men jag kan inte tala med hästen. Hon reagerar inte alls. Kan det bli att ni gav mig den falska namn av hästen? Hur kan det bli att en kvinnlig häst heter Uffe?

31 januari 2018

Utan krångel

Fick snabbt och trevligt bemötande på mail och leveransen fungerade enligt informationen på hemsidan. Helt utan strul. :)

15 juli 2014

Bra service och bemötande

Killen jag pratade med var väldigt trevlig jag kommer gärna handla där igen.

27 juni 2014

bakhjul utan drev och muttrar och inte jätte bra kvalité, men jäkligt bra service

nöjd över lag, men tyvärr lite problem. Tycker väll att man borde ta en liten titt på varan man skickar, så att man kan se att det saknades både drev och muttrar. men servicen va perfekt, då det skickades hem drev och muttrar en vecka senare. tror tyvärr inte att jag kommer att skicka efter nått mer därifrån. tänkte köpa framhjul därifrån men ska se om det går att fixa från annat håll

1 juni 2014

Utmärkt service

En av två som sålde Electra-cykeln jag ville ha och billigare än konkurrenten. Fick svar på alla mina frågor av Daniel och han var också hjälpsam när cykeln blev försenad av leverantören. Grymt sortiment, bemötande och hög trovärdighet.

28 maj 2014

Service som den ska vara!

Utan några som helst problem att handla av ride with style.

Jag la en beställning på en rest noterad cykel och blev kontaktad dagen efter för att gå igenom den. Och med bra servicekänsla så fixar sig allt!

24 april 2014

Grym service!

Fick mycket bra service. Hade frågor som dom gladeligen svarade på via telefon. Väldigt tillmötesgående.

10 april 2014

Mycket nöjd

Snabb och bra kommunikation och snabb leverans. Liten skada på den levererade cykeln, reservdel skickades omedelbart. Utmärkt service!

2 mars 2014