Det här tycker kunderna
Vi var inde og spille The Ring, - det var en mega fed oplevelse. Hvis jeg kunne give flere stjerner, så havde jeg gjort det. Masser af udfordringer, men god hjælp af værtinden. Tusind tak for den g... Se mer
Mega fed oplevelse! Vi prøvede afdelingen i Vridsløselille, og både stemningen og omgivelserne var fantastiske. Vi var 2 personer om ‘fængselslægens hemmelighed’, og det var en virkelig fed oplevels... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi er Riddlehouse, din gateway til uforglemmelige Escape Room-oplevelser i Danmark. Med vores lokationer i både det centrale København og i det nu nedlagte Vridsløselille Statsfængsel (nu Porten), skaber vi unikke eventyr, der udfordrer sindet og stimulerer sanserne. Vores mission er at bringe glæde gennem leg, læring og opdagelse. Deltag i vores eventyr.
Kontaktuppgifter
Fængselsvej 39, 2620, Albertslund, Danmark
- hello@riddlehouse.dk
- riddlehouse.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastisk oplevelse
Masser af udfordringer, men god hjælp af værtinden. Tusind tak for den gode service! Vi skal helt klart komme tilbage og spille de andre rum! 10/10!!!!
Min kæreste og jeg var inde og prøve…
Min kæreste og jeg var inde og prøve midnight train to progue. Det blev reklameret som et stille og roligt nostalgisk oplevelse med fokus på oplevelse istedet for svære gåder. Lige præcist det fik vi og personalet var super flinke. Kommer nok igen en anden dag for at prøve et rum mere.
Ingen anbefaling af Nattoget Til Prag...
Vi har nu prøvet to af jeres Escape Rooms på Gothersgade. Vi kan absolut IKKE anbefale at prøve rummet The Night Train to Prague. Det var super kedeligt, og havde ingen wow-effekt. Det var faktisk bare forvirrende og tilfældigt. Ingen rød tråd, eller "YES!"-følelse, når man løste noget. Vi tog nogle venner med, som skulle prøve Escape Rooms for første gang, og det var lidt pinligt at dette skulle være deres første oplevelse.
The Columbian Hideout har vi også prøvet, og det var super fint! Bare nogle lidt slidte rum og rekvisitter, men The Columbian Hideout havde flere sjove gåder og koder til hængelåse, samt en god rød tråd.
Simpelthen en rigtig dårlig oplevelse
Simpelthen en rigtig dårlig oplevelse. Nattoget til Prag kan ikke anbefales. Hver gang vi skulle finde ud af, om en person var morderen, var vi nødt til at få en ledetråd fra personalet. Derudover ville det være en stor forbedring, hvis teksterne var på dansk, da man ellers mister meget af forståelsen.
Vi nåede ikke at blive færdige og fik aldrig en forklaring på, hvorfor personen var morderen – hvilket ellers hurtigt kan gennemskues, da profilerne er vist i rækkefølge. Personalet indrømmede selv, at rummet ikke er deres bedste escape room og lave anderledes end de andre - Det kunne være rigtig rart hvis der var oplyst om det inden man går i gang. Samtidig kunne man tydeligt høre personalet sidde og grine højlydt, hvilket også trak ned i oplevelsen. Sødt personale, men utrolig rodet fortælling til at starte med og man blev lidt efterladt som et stort spørgsmåltegn.

Mega fed oplevelse!
Mega fed oplevelse!
Vi prøvede afdelingen i Vridsløselille, og både stemningen og omgivelserne var fantastiske. Vi var 2 personer om ‘fængselslægens hemmelighed’, og det var en virkelig fed oplevelse, hvor hjernen var på arbejde konstant.
Personalet var guld værd. Virkelig søde og snakkesalige, og super gode til at hjælpe med ledetråde når man sad fast.

Svar från Riddlehouse
Var i albertslund og prøve et klasse…
Var i albertslund og prøve et klasse Escape Room og som bonus havde vi den sødeste gamemaster 🌞🥰
Fantastisk sted
Fantastisk sted! Jeg var afsted med min søns klasse, og alle 24 børn kom hjem med kæmpestore smil og kunne slet ikke holde op med at tale om, hvor spændende turen havde været, hele vejen hjem.
Tusind tak til jer for den gode service og en skøn oplevelse.
Mvh Carolina
Night train to Prague
Seemed a little run down at first on the exterior, but the room was very well put together, the staff was great - super friendly and helpful - and we got just enough hints to get out in time. We did the Night train to Prague , and want to come back for the Seven and Colombian hideout
Colombian Hideout var en fed oplevelse
Colombian Hideout var en fed oplevelse og faktisk ret svær! Søde mennesker som personale og hjælp undervejs, viste os efterfølgende hvad vi manglede at løse for at have klaret mysteriet helt.
Kommer gerne igen, denne gang for Seven rummet!
Super fedt
Super fedt - vi havde to med som havde prøvet før men man får hints hvis man ikke lige kan komme videre og det hjælper ❤️
Svært at finde indgang til Riddlehouse…
Svært at finde indgang til Riddlehouse Vridsløselille Statsfængsel pga. mgl. Skiltning. Masser af skilte med Riddlehouse foran hovedindgangen, men ingen pile eller anvisninger på at man skal gå rundt om fængslet og ind ad et “hul” i hegnet langs med fængsrlsmuren, hvorfor vi kom for sent, da vi ventede foran hovedindgangen (hvor der var en fotostat i vinduet af Benny), så vi troede det var dér. Da vi kintaktede jer pr. telefon for at få at vide, hvor vi skulle møde, fik vi at vide, at der var mange, der gik forkert!! Hvorfor bliver der så ikke gjort noget ved det?? Skriv en vejledning som I sender med, eller bedre skiltning på stedet (der står nr. 32 på muren ved hovedindgangen)
Det første møde med en kvinde, da vi ankom var dårligt. Hun var forvirret.
Da vi endelig kom igang var det tilgængæld sjovt og underholdende. Sjove og fantasifulde rum! Godt fundet på!

Super god oplevelse
Super god oplevelse
Vi klarede Egons store plan på 44 min. Selvom det hele er noget slidt,var det gennemført og sjovt med alle egons citater mm
Eneste minus er ,at det er al for dyrt, så der går tid før vi kommer igen,men bestemt sjovt og vi vil gerne prøve flere
Øv øv øv
Vi er og har ellers altid været KÆMPE fans af Riddlehouse's rum men Night Train to Prague var en kæmpe skuffelse og falder helt igennem ift de andre rum. Meget kedeligt og uden de store puzzles. Ikke særligt udfordrende og et meget lille rum som passer til 2, maks 3 personer. Virker ikke gennemført eller gennemtænkt hverken i historie, opbygning eller forberedelse. Meget kort og rodet indledning og alt i alt MEGET skuffende. Desværre.

Overall godt. Kun 2 småting. Ville klart anbefale dette escape room
Jeg var i et af Olsen banden rummende med min familie. Det var sjovt og gode gåder med god tidsestimering. Har kun 2 ting som kunne toppe oplevelsen endnu mere. For det første var der blevet lavet en fejl så et af skabene vi skulle åbne gennem gåder allerede var åben da vi kom ind i rummet. En uheldig fejl men forværre naturligvis oplevelsen. Andet punkt var at vores vært som satte os ind i tingene ikke virkede så engageret. Jeg har ikke et behov for det store role-play. Men selvom vedkommende var venlig og gav den nødvendige information gjorde det alligevel noget for oplevelsen at vedkommende slet ikke virkede engageret og måske endda en smule træt. Som om det bare er hurtig info som bare lige skal overståes. Ville være okay at lyde sådan hvis det kun handlede om teknikaliteter (om hvor vidt man må åbne vinduer mm) men vedkommende lød ligesådan da vi fik baggrundshistorien for vores escape room. Lidt mere entusiasme tak:) så bliver vi selv mere engagerede!
Gode rum og god atmosfære
Det var virkelig nogle velkomponerede rum vi kom ind i og medarbejderne var søde og hjælpsomme. Og så er rammerne temmelig unikke - vi startede i Palle Sørensens gamle celle, og turen ind mellem de høje mure giver et sug i maven. Og husk der er photo-opportunity ved "Egons port" :)

Nedslidt Escape Room
Havde set frem til endnu en spændende og udfordrende oplevelse i et Escape Room. Denne gang i Vridsløselille.
Oplevelsen blev dog ikke helt som forventet. Rekvisitterne var meget nedslidte, nogle var placeret forkert, så opgaverne ikke kunne løses korrekt, iPad fungerede ikke optimalt (medarbejder måtte komme fysisk ind i rummet), og en figur manglede en magnet.
Oplevelsen er så afgjort ikke for gangbesværede, da man flere gange skal næsten helt ned på knæ for at komme fra et rum til et andet.
Lidt uforståeligt, hvorfor man skal betale pr. person og ikke for selve rummet, som jo uanset antal deltagere, er optaget i den bookede time. Vi var 7 personer, hvilket kostede over 2.000,-. Da der naturligvis kun er et vist antal opgaver, der skal løses, bliver det til meget få pr. person.
Alt i alt spændende Escape Room, men det matchede desværre ikke til prisen.

Riddelhouse København, seven
Vi besøgte København og gennemførte Seven. Det var godt og bestemt en form for underholdning jeg kunne prøve igen. Eneste grund til “kun” 4 stjerner er at jeg synes at prisen var dyr. 1500 kr for 1 time 4 personer.
Super sjovt
Super sjovt, også for to 13-årige piger, som synes det var fantastisk og i øvrigt vil afsted igen :)
Meget opmærksom og hjælpsom game master.
Alt i alt rigtig god oplevelse.
Jeg var derinde med kæresten og knægten…
Jeg var derinde med kæresten og knægten på 12 år. Pigerne som tog imod os var rigtig gode til at forklare opgaven. Det var en positiv overraskelse.
Fantastisk oplevelse
Er allerede klar til en ny oplevelse og har bestilt til nyt rum med nye udfordringer 😊 Glæder os
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.