RevolutionRace Omdömen 19 835

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Enkel hemsida att hitta det man söker på. Det enda jag personligen hade problem med var att se om det var sidofickor eller inte på byxorna, då visningsbyxorna ofta visas i svart och då syns inte de... Se mer

Snabb Jag är mycket nöjd med mitt köp hos RevolutionRace. Hemsidan är tydlig och enkel att navigera, vilket gör det smidigt att hitta rätt produkter och storlekar. Beställningen gick snabbt att genomf... Se mer

Köpt många olika plagg, både jackor, byxor och tröjor. Genomgående bra kvalité men även om man kontrollerat storleksguiden så är det inte alltid storleken blir bra, varierar lite från, framför allt b... Se mer

Jag har många varor från RR och är väldigt nöjd med dem alla. Framför allt vill rekommendera deras skor - både sommar och vinter-vandrarskor. Det är dom enda skor av många jag provat, som alltid hålle... Se mer

1. Friluftsaffär
  2. Butik med activewear-kläder

Free returns ✓ Awesome fit ✓ Great quality ✓ We're changing the game of the outdoor industry by developing affordable, high-quality clothes together with our community.

4,3

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

20 tn omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

älskar kläderna

älskar kläderna, alltid lika nöjd

7 september 2025

Hejsan Alen,

Tack så mycket för din recension!💫

Så härligt att höra att du alltid är lika nöjd med våra kläder 🥰

Bra grejor

Bra grejor, lättsam hemsida att leta och beställa från.

3 september 2025

Hejsan Sven-Åke,

Tusen tack för din fina recension 😊

Vi är glada att höra att du gillar både våra produkter och hemsidan🙌

Jättebra produkter, snabb frakt

Jag köpte en regnjacka, ett par byxor och ett par tights på rea. Paketet kom snabbt och allting var jättebra!

Regnjackan var helt super, inte alls sådär plastig och klibbig som vanliga regnjackor ofta är, och luvan gick att dra åt med en resårsnodd så att den blev perfekt för mitt huvud. Annars är alla luvor alltid för stora för mig så att jag inte ser något med dem på. Tightsen var jättemjuka och sköna, mycket skönare material än vanliga träningstights. Byxorna har jag använt i princip varje dag i två veckor nu, snygga och jättesköna. Måste nog köpa ett par till.

Jättebra också att man i recensionerna kan se folks längd och vikt i förhållande till den storlek de köpt plagget i, det gjorde det mycket lättare för mig att uppskatta vilken storlek jag skulle köpa.

15 augusti 2025

Hejsan Frida,

Tusen tack för din underbara recension!💫

Vi är så glada att höra att du är nöjd med både regnjackan, byxorna och tightsen! Vad härligt att regnjackan var så bra och att luvan passade perfekt. Och vi håller med, det är så viktigt att hitta den rätta storleken, så kul att vår storleksinformation var hjälpsam!👌

Hoppas du får lika mycket glädje av ditt nästa par byxor 🧡

Med vänliga hälsningar // RevolutionRace

Mycket nöjd med mina friluftskläder…

Mycket nöjd med mina friluftskläder från RR! Kan bara rekommendera:)

26 augusti 2025

Hejsan Annie,

Tack för din fina recension 💛

Så kul att du är nöjd med dina friluftskläder från oss! Tack för rekommendationen, det betyder mycket.

Bra kvalitet!

Bra kvalitet och snabb leverans.

24 augusti 2025

Hejsan Moa,

Tack för din recension 🥰

Vi blir glada att höra att du är nöjd med kvaliteten och leveransen👌

Med vänliga hälsningar // RevolutionRace

Allt bra förutom upselling.

23 augusti 2025

Hejsan Henrik,

Tack för din ärliga feedback 😊

Vi tar till oss det du säger om upselling och jobbar hela tiden på att förbättra upplevelsen för våra kunder. Kul att höra att du annars är nöjd🙌

Trendiga

Trendiga, kvalitet, pris

12 augusti 2025

Hejsan Rolf,

Tusen tack för din recension 🌟

Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med både kvalitet och pris.👍

Otroligt bra slitstarka kläder

Otroligt bra slitstarka kläder , används både till vardags och vandring // Maria

7 augusti 2025

Hejsan Maria,

Tusen tack för din recension🥰

Vi är jätteglada att höra att du tycker kläderna håller och att dom kommer till använding både till vardags och vandring. Härligt att höra! 👍

Bra priser och kvalitet.

Smidig och bra sida att beställa ifrån. Bra priser och kvalitet.

4 augusti 2025

Hejsan Jörgen,

Tusen tack för din fina recension 💛

Så roligt att höra att beställningen gick smidig och att du är nöjd med både pris och kvalitet 👍

Toppklass

Förutom grymma produkter så har dom en kundtjänst som är i världsklass! Minsta problem löser dom på bästa sätt utan diskussion!

4 augusti 2025

Hejsan Jacob,

Tack för din finfina recension 🌟

Så roligt att höra att du uppskattar både våra produkter och vår kundtjänst. Vi strävar alltid efter att lösa eventuella problem på bästa sätt 🥰👌

Med vänliga hälsningar // RevolutionRace

Smidig och bra sida att beställa ifrån

Smidig och bra sida att beställa ifrån. Bra priser och kvalitet.

3 augusti 2025

Hejsan Jonas,

Tack för din fina recension 🌟

Så roligt att höra att beställningen gick smidigt och att du är nöjd med både priset och kvaliteten👍

Låg kvalitet

Jag köpte en regntät jacka i juni 2022 och har egentligen inte utsatt den för regn förrän nu. Var ute på stan i 20 minuter igår då det kom en kraftig regnskur. Jackan höll inte tätt på flera ställen varför jag vände mig till företaget för en reklamation. Jag får ett kort svar att eftersom det gått mer än tre år (tre år och en månad) så tar de inte emot reklamationen.
Det betyder konkret att man inte kan förvänta sig att ett klädesplagg av märket Revolution Race ska hålla längre än tre år även om det är sparsamt använt.
Bra jobbat och härligt hållbarhetstänk. Riktigt stor tumme ner.

24 juli 2025

Hejsan Jonas,

Tack för din recension💫

Enligt Konsumentköplagen har man rätt att reklamera en vara i upp till tre år från inköpsdatum. För att en reklamation ska kunna godkännas måste felet ha visat sig eller reklamerats inom den tidsperioden.

Eftersom mer än tre år har passerat sedan ditt köp kan vi tyvärr inte längre hantera ärendet som en reklamation, även om felet skulle ha funnits från början. Vi förstår att detta kan kännas frustrerande och uppskattar din feedback.

Med vänliga hälsningar // RevolutionRace

Lätt som en plätt att beställa har…

Lätt som en plätt att beställa har gjort det förut kvalitativa kläder dessutom

17 juli 2025

Hejsan Anders,

Tack så mycket för din fina recension 🤩

Det är alltid härligt att höra att det är lätt att beställa och att du gillar kvaliteten 👍

Väldigt enkelt att beställa👍

10 juli 2025

Hejsan Eva-Lena,

Tack för din fina recension!

Kul att höra att du tycker det är enkelt att beställa hos oss👍 Vi hoppas du hittar mycket du gillar framöver också🌟

Sveriges bästa kundtjänst?

Sveriges bästa kundtjänst?
Hade lite bekymmer med ett skalset och trots att det verkligen inte var nytt längre tog man in och återbetalade hela köpet, helt utan krångel!
Fantastiskt gjort, och självklart köpte jag nytt på samma ställe

1 juli 2025

Hejsan Markus,

Tack för din fantastiska recension!

Så roligt att höra att vår kundtjänst kunde hjälpa dig så bra och att du valde att köpa nytt hos oss igen 🙌 Det värmer verkligen att få sådana fina ord 🥰

Med vänliga hälsningar // RevolutionRace

Bra kvalitet och snabb leverans!

1 juli 2025

Hejsan Lars,

Tack för din recension! 🌟

Härligt att höra att du är nöjd med både kvaliteten och den snabba leveransen!

Mycket bra kvalitet och Mycket nöjd

Mycket bra kvalitet och Mycket nöjd

26 juni 2025

Hejsan Kuang,

Tack för din recension! 🌟

Härligt att höra att du är nöjd med både kvaliteten💛

Med vänliga hälsningar // RevolutionRace

Snygga praktiska plagg med bra kvalité…

Snygga praktiska plagg med bra kvalité för många tillfällen för våran aktiva familj , shoppat i många år , snabb leverans och enkel retur och mycket trevlig kundtjänst och kul med fysisk butik i Barkaby outlet Stockholm. Rekommenderar varmt :)

29 juni 2025

Hejsan Cissi,

Tusen tack för din härliga recension! 🌟

Så roligt att höra att våra plagg fungerar så bra för er aktiva familj, och att ni har haft en bra upplevelse både med produkterna och vår kundtjänst!🥰 Vi är också glada att ni har haft nytta av den fysiska butiken i Barkaby.

Fantastisk bra kvalitet

Fantastisk bra kvalitet! Rekommenderar !

24 juni 2025

Hejsan Magdalena,

Tusen tack för din recension! 🌟

Så härligt att höra att du är så nöjd med kvaliteten! Det betyder mycket för oss att du rekommenderar oss vidare🥰

Ha en fantastisk dag! ☀️

Bra service

Bra service, bra kvalité och riktigt snygga kläder.

24 juni 2025

Hejsan Mattias,

Tusen tack för din recension! 🌟

Så härligt att höra att du är nöjd med både servicen, kvaliteten och de snygga kläderna. Vi sätter verkligen pris på din feedback!👌