Ik gebruik Multi Effect Eye crem al een dik jaar, Ik heb bijna geen rimpels meer rond mijn ogen, het heeft een frisse geur en is ook niet zo duur. IK ben heel tevreden over Tevital Trax en wil gewoon... Se mer
Företaget har svarat
Ik ben erg tevreden over de producten van dit merk. Ik ben gestart met collageen en heb daarna ook verschillende serums, reinigingsproducten en zonnebrand en bodybutter aangeschaft. De oplosbaarheid v... Se mer
Företaget har svarat
Ik gebruik de Revital Trax Peptide Booster crème nu een maand en ben er tevreden over. De verpakking oogt netjes en luxe, en de crème is prettig in gebruik. De textuur is licht en zacht, smeert makk... Se mer
Företaget har svarat
Ik gebruik de producten van Revitaltrax nu een tijdje en mijn huid reageert er echt fijn op. Mijn huid voelt goed verzorgd en zacht aan, en de producten trekken prettig in. Vooral het oogserum... Se mer
Företaget har svarat
RevitalTrax is een dynamisch Nederlands cosmeticabedrijf, gevestigd in Breda. Met een sterke toewijding aan kwaliteit ontwikkelen we hoogwaardige cosmetische producten met wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten, met als doel de natuurlijke schoonheid te benadrukken en het algehele welzijn te bevorderen. Ons hoofdproduct is het Anti-Aging Beauty Collagen Complex, een beautysupplement in poedervorm met een unieke mix aan ingrediënten. Deze exclusieve formule verzorgt en verjongt de huid van binnenuit, terwijl het ook bijdraagt aan de schoonheid van haar en nagels. Bovendien bevordert het een algemeen vitaler gevoel. Het assortiment wordt aangevuld met een scala aan huid- en haarverzorgingsproducten. De huid- en haarverzorgingsproducten zijn doordrenkt met innovatieve en natuurlijke ingrediënten, vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen, sulfaten en siliconen. Dit maakt ze niet alleen effectief, maar ook toegankelijk voor een breed publiek dat streeft naar bewustere keuzes.
Minervum 7030, 4817 ZL, Breda, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik krijg uitslag van de callogeen poeder. Ik gebruik inmiddels al halve zakjes, maar het blijft.
Ik heb een "3 maanden verpakking" dus komend half jaar ben ik nog wel voorzien. Meer pukkels, onderhuidse bultjes.
De hairloss shampoo en conditioner zijn prettig in gebruik. Mijn haar voelt luchtiger en het ruikt lekker. Na 4 maanden gebruik heb ik wel het idee dat mijn haar droger is. Ondanks de conditioner. Ik was mn haar 2x per week.
Ik zal hierna nog wel de callogeen shampoo proberen omdat ik op zich wel tevreden ben over de shampoo.

Svar från RevitalTrax Cosmetics
Ik ben heel tevreden met de producten maar toen ik onlangs op vakantie ging liep ik tegen een grote ergernis aan. Omdat bijna alle cremes in glazen potjes zit heb snel meer gewicht en je loopt het risico dat ze breken omdat er vaak met koffers gesmeten wordt. Ik heb dus alles in plastic potjes over gedaan. Mijn advies, vervang het glas voor tubes!

Svar från RevitalTrax Cosmetics
Ik ben ontzettend tevreden over de RevitalTrax Hair Loss Shampoo en Conditioner! Na een paar weken gebruik merk ik duidelijk minder haaruitval en voelt mijn haar voller en gezonder aan. De producten ruiken heerlijk, schuimen goed en geven mijn hoofdhuid een frisse, verzorgde boost. Echt een aanrader voor iedereen met dunner wordend haar!

Svar från RevitalTrax Cosmetics
Een jaar geleden op advies van een vriendin begonnen met de collageenpoeder van RevitalTrax. Als 50+er last van slapper wordende huid, haaruitval en doffe teint. Al snel resultaat! M'n huid straalt weer, minder rimpels en haaruitval. Inmiddels zijn ook andere vriendinnen gestart. Zelf heb gebruikt ik nu ook de crèmes en serums van RevitalTrax. Ook deze zijn aan te bevelen. Weinig van nodig en voelt niet vettig aan.

Svar från RevitalTrax Cosmetics
Topbedrijf. Behalve prima producten ook deze ervaring:
Mijn bestelling had ik voor de deze keer in DHL postbox laten bezorgen. Bij openen bleek het leeg.
Door DHL doorverwezen naar de verzender idg RevitalTrax
Behalve dat zij het héél vervelend vonden hebben ze meteen mijn bestelling opnieuw verzonden nu naar mijn huisadres!
Wat ontzettend aardig. Ben er zo blij mee.
Hulde voor dit bedrijf!!

Svar från RevitalTrax Cosmetics
Ik gebruik anti-aging beauty collagen complex nu enkele maanden en durf wel te zeggen dat ik verbeteringen zie aan mijn huid en haar. Er zitten beduidend minder haren in mijn borstel/kam en de huid ziet er iets beter uit maar mijn idee. Door de leuke aanbiedingen, is het ook nog eens goed vol te houden voor de portemonnee. Ik heb ‘maar’ 4 sterren gegeven omdat de smaak eigenlijk nog wel wat beter kan. Ik gebruik de citroen versie en doe daar nog een klein beetje siroop bij waardoor het net iets beter te drinken is. Als er bijvoorbeeld ook een framboos versie zou zijn, dan ben ik helemaal tevreden 😊

Beste,
Ik ben zeer tevreden over deze producten wat ik nu gebruikt👍ik gebruikt ze reeds bijna 1 jaar en merk een duidelijk verschil aan mijn huid, minderen zichtbare rimpels, mijn huid is minder vettig en de geur is super lekker , dat is mooi meegenomen. Ook de collageen poeder is een echte aanrader top produkt ook deze van het gamma.
Ik ben fan en blijf deze produkten gebruiken ik raad het ook absoluut aan.
groetjes,
salima

Svar från RevitalTrax Cosmetics
Eerder gebruikt ik Oslo skin wilde wat anders uitproberen maar vind dat het collageen heel slecht oplost. Daarnaast gebruik ik het nu ongeveer 4 weken met mijn man samen en wij merken allebei dat we sinds 2 weken een heel onrustig gejaagd gevoel in ons lichaam hebben. Dat zal waarschijnlijk door de Biotine komen die erin zit. Helaas niet voor ons voor herhaling vatbaar.

Fijne producten
serums Crème zijn allemaal heerlijke
Shampoo ook heel fijn
gebruik ik denk kort bij 2 jaar

Svar från RevitalTrax Cosmetics
Ik ben zeer ontevreden over de klantenservice.
Ze bieden in een actie aan dat je een gratis shaker krijgt bij een bestelling. Maar ik wil helemaal geen shaker. Doe ik een bestelling, dan zit de beker er automatisch bij voor 4,95 en is niet te verwijderen in de winkelwagen. Belachelijk. Ik heb gebeld met de KS en zelfs emails geschreven, maar ze reageren gewoonweg niet. Dit is oplichterij. Nu heb ik dus 4,95 teveel betaald voor een shaker die ik al in huis had. Het meest frustrerend vind ik dat ze niet reageren.
Ook heb ik geklaagd over de vele klonters in de collageen en daarvoor moet ik de shaker gebruiken zeggen ze, maar in hun advertenties zeggen ze dat je de collageen in de thee of koffie kunt doen. Dus wat moet ik dan met die shaker?

Svar från RevitalTrax Cosmetics
jaren lang echt fan geweest van het collageen! Ook echt aan veel vrienden en familie aanbevolen maar sinds dit jaar zijn ze van formule veranderd waardoor het één grote brokken pap is. ik kokhals wanneer ik het moet drinken. Ik heb nog 3 dozen staan maar ik krijg ze echt niet binnen. Wel contact gehad met de klantendienst en ze hebben een oplossing aangeboden om me de oude formule op te sturen maar dan moest ik weer naar het postkantoor om mijn huidige te verzenden en daar stopte het al voor mij. Echt heel jammer maar ik ben van merk overgestapt.

Svar från RevitalTrax Cosmetics
Ik ben ontzettend blij dat ik revital trax leren kennen heb. De producten zijn erg goed en ik ben er tevreden over. Ik gebruik de collageen nu 8 maanden. Ik heb daar door veel minder klachten van mijn gewrichten.Mijn haar en huid zien er ook goed uit ook de verzorgingsstaat producten voor mijn gezicht zijn heerlijk. En ook de prijs kwaliteit is super. Voor mijn niets anders meer. 😊

Svar från RevitalTrax Cosmetics
Durf dit product niet meer te kopen dankzij de goede recensies. Drie pakken gekocht en elk van deze zaten sachets die klonteren. Kon nog wel 1 pak proberen maar heb dat niet gedaan. Wilde geen (klonter) ervaring meer. Jammer want de verdere producten zijn heel goed.

Svar från RevitalTrax Cosmetics
Sedert is Revital Trax gebruik, is mijn gezicht duidelijk verbeterd. Retinol is het waar ik lang zat op te wachten .. nu nog mijn decolete behandelen en niemand zou zeggen dat ik 63 jaar wordt. Ben blij met de producten en af en toe is er eens korting, dat helpt enorm.

Svar från RevitalTrax Cosmetics
Ooit begonnen met de anti-aging beauty collageen complex. Na 2 weken viel het andere op dat mijn huid er zo goed uitzag. Vandaaruit steeds meer producten van revitaltrax gaan proberen. Mijn kastje staat er nu vol mee. Mijn huid is er zichtbaar van opgeknapt. Van dof naar een frisse uitstraling, minder oneffenheden en voelt super zacht aan. Ik zou het iedereen aanraden! Groet, Marjon

Svar från RevitalTrax Cosmetics
Een produkt dat niet liegt. Maakt u huid zacht, mijn haar en nagels groeien en zijn terug gezond. Zelfs mijn man gebruikt dit produkt. Ik gebruik gezichts creme doche gel, collogeen. En druppels Retinol serum.

Svar från RevitalTrax Cosmetics
Ben super content van de collageen ik voel me daar veel beter bij

Svar från RevitalTrax Cosmetics
Ik heb een ultra gevoelige huid en heb al zoveel crèmes gekocht en getest.
Het serum en de peptiden crème van Revitaltrax bevallen super goed.
Geen nare reacties maar juist een rustige huid.
Het serum trekt snel in wat erg prettig is.
De peptiden crème en een absolute topper voor mij.
Hydrateert heel goed en trekt fijn in.
Heel hygiënisch met een pompje!!
Een absolute aanrader !
Kort samen gevat: Revitaltrax heeft hele fijne producten !

Svar från RevitalTrax Cosmetics
Ik neem collageen al jaren ik had resultaat gezien mijn haar wordt vol en groeit.

Svar från RevitalTrax Cosmetics
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.