We hebben hier inmiddels meerdere keren besteld. De producten werken goed en de levering is altijd snel en netjes. Normaal gesproken schrijf ik eigenlijk nooit reviews, maar deze keer maak ik gra... Se mer
Det här tycker kunderna
After initially not receiving my package, with no response on my emails, I finally got to reach them through their new chat service on the website. I got a replacement for my order right away. E... Se mer
Guter Händler, jedoch könnte die Website ein wenig überarbeitet werden. Springt immer wieder auf Holländisch zurück. Lieferung ist nach Deutschland kein Problem, dauert meist 3 Tage bis das Paket... Se mer
Super snelle levering! Alles netjes verpakt en je kon alles netjes volgen... We zitten met onze Retamammie in een groepschat waar we onze ervaringen en tips kunnen delen... een echte aanrader zou ik... Se mer
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Top bedrijf
Goede producten.
Snel bezorgd & ook nog eens een goede klantenservice.
Duidelijke website wat ook fijn is!!
Ik ben zo tevreden, ik blijf hier bestellen!
Hervorragender Service
Hervorragender Service, sehr flexibel - sogar mit WhatsApp Betreuung. Produkte sind top. Weiter so!
Ze reageren zeer snel
Ze reageren zeer snel. Bestellingen worden direct verzonden. Ze gaan verantwoord om met onverwachte situaties. Ik raad ze aan.
Klantenservice heeft het uiteindelijk netjes opgelost
Ondanks mijn eerdere ervaring wil ik mijn review graag aanpassen. Ik had destijds een R besteld en na het mengen bleef het water erg troebel. Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice en hoewel ik aanvankelijk teleurgesteld was in de communicatie, hebben zij uiteindelijk netjes met een oplossing gekomen.
Inmiddels is het probleem naar tevredenheid opgelost en dat vind ik ook zeker het vermelden waard. Fijn dat er uiteindelijk naar mijn klacht is geluisterd en dat ze dit netjes hebben opgepakt! :)

Svar från Retalabs
Betrouwbaar
Snelle levering, betrouwbare producten en goede service. Top ik bestel vanaf nu alleen nog maar hier.
Snelle levering!
Snelle levering!
Persoonlijke begeleiding gekregen, kan het alleen maar aanraden!!
Het product werkt goed
Het product werkt goed, en de bezorging en contact was ook heel nice. Het kwam binnen de aangegeven periode binnen, en ik werd snel en duidelijk geholpen. Zeker een aanrader!
Snel en goed.
Super snelle levering
Super snelle levering! Alles netjes verpakt en je kon alles netjes volgen...
We zitten met onze Retamammie in een groepschat waar we onze ervaringen en tips kunnen delen... een echte aanrader zou ik zeggen.
Snelle en discrete levering+ product is zoals afgebeeld
Super snelle en discrete levering, tussen tijd van bestellen en leveren zat nog geen 48 uur tijd, omdat al het nodige op de site besteld kon worden gelijk alles meebesteld, en ook daadwerkelijk alle producten geleverd gekregen.
Shipping is fast
Shipping is fast, the seller is reliable. I love the product it does wonders. Highly recommend to others.
De verzending was goed
Ik ben zeer te tevreden!! Top service
De verzending was goed. Echt een aanrader!!!
Snel in huis
Snel in huis, ook snel antwoord op vragen omtrent de verzending, schappelijke prijzen! De reta en ghk lijken van goede kwaliteit te zijn, want merk al veel verschil.
Snelle levering, goede spullen.
Alleen vergeten de insulinespuitjes er bij te doen, kan gebeuren.
hierover 2x gemaild en geen antwoord terug ontvangen.

Svar från Retalabs
Goede en duidelijke uitleg en snelle…
Goede en duidelijke uitleg en snelle levering!
top service
top service, top kwaliteit, alles snel en tijdig binnen gekregen! een aanrader
Snelle verzending
Geweldige dienst!
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop…
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Retalabs. De producten zijn precies zoals beschreven en de levering was snel.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.