Restaurant Puk Omdömen 29

3,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Mødetid kl. 18:00 havde vi bestilt (man kan kun bestille 2 timer), først og fremmest var de forsinket, skulle vente på opdækning, og dernæst ingen pauser, vi havde en enkelt ryger, det måtte vi spr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi anbefaler Restaurant Puk, som serverer dejlig mad, & er en rigtig hyggelig Københavner restaurant i centrum. Vi fik Moules Frites, is med varm chokolade sauce samt æble tærte. Top lækkert! Top... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Klassisk restaurant. Fik en velsmagende fiskesuppe og en Wienerschnitzel. Schnitzlen v’er udmærket stegt, men manglede en anelse salt i paneringen. Betjeningen var venlig og lokalerne er hyggelige. Je... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Skuffende oplevelse

I årenes løb har vi spist frokost mange gange på restaurant Puk - har anbefalet stedet til venner og bekendte, da vi synes der er hyggeligt og maden fantastisk. Men efter en dårlig frokost i forrige uge - så er det slut. Vi bestilte en hønsesalat - den var da ok - men ikke noget særligt. Værre var det med en overstegt, tør fiskefilet af mikroskopisk størrelse med en lille klat mayo og klasket på et tørt stykke rugbrød. Pris: kr 138 - og det var for fiskefileten!
2 stjerner fordi servitricen var venlig - men maden var under lavmålet og skuffende.

21 oktober 2021

Helt fantastisk aften

Helt fantastisk aften, virkeligt skønne, sjove og hyggelige tjenere som var meget opmærksomme, imødekom de forespørgsler til vin og mad vi kom med til bravur. KNALD lækkert mad, jeg fik bøf bearnaise som var perfekt medium rare og det møreste stykke kød jeg længe har prøvet, rejerne var håndpillede og friske. Alt var bare top klasse og virkeligt en god pris kontra den kvalitet man fik. Ikke sidste gang jeg besøger dem 👍

18 oktober 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Sløj sildeanretning og dyre snaps…

Vi har netop spist frokost på restaurant Puk og min ven og jeg besluttede os at starte med 3 slags sild til deling pris kr. 175,- stor var vores skuffelse, da de kom med en middagstallerken, hvor der ganske rigtigt var tre slags sild, men det var tre små stykker, hvert stykke sild dækkede dårligt et halvt stykke rugbrød, samt et friturestegt æg, samt endnu to halve æg, gætter på der ikke var for kr. 25,- i indkøb. Dette kalder man”dagens silde anretning” Vi fik også hver en snaps, på regningen hedder det 6 CL, godtnok op til kanten, for disse to meget små glas betalte vi kr. 192,-
Vi finder nok et anden frokostrestaurant næste gang.

29 juli 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Var idag på restaurant puk for at spise…

Var idag på restaurant puk for at spise med gode venner. Kæmpe skuffelse. Huskede det som en god oplevelse, men de er, som så mange andre, blevet fokuseret på at optimerer så meget at det bliver pinligt. Bestilte smørrebrød, og bestilt bl.a. et stykke med fiskefilet til kr. 108,00 - det var så småt at den skive rugbrød på filetén lå på, var større end fisken... Lad også være med at bestille en snaps - jeg forsøgte at "bide" den over, men den var for lille. Jo ... vi kunne have bestilt en "dobbelt" ( andre ville have sagt en almindelig), men det er åbenbart blevet småt for Puk også. Serverer i alm. snapse glas, men kalder det så en dobbelt ???

10 juli 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Fik ikke det jeg bestilte

Var samme ude og spise og bestilte en bøf menu til 225 kr men fik leverte en burger menu til 148 og først da jeg så regningen gik det op for mig at fejlen ikke var min men at tjeneren trænger til et kursus i at tage imod en bestilling uden fejl min ½ flaske rødvin og og desserten Danske oste giver kun 2 stjerne Havde jeg fået min bøf steak til 225 kr havde jeg giver 5 stjerne for jeg foretrækker en steak frem for en burger med pomfritter

20 augusti 2020
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

skuffende oplevelse

Kendt, traditionel dansk restaurant hvor maden dog er af middel kvalitet. Jeg har fået hhv juleand med the works og fiskefilet med remoulade, pomfritter og salat der ad to omgange da jeg ville give det et ekstra forsøg men begge gange levede maden ikke op til forventningerne.
Fiskefileten smagte ikke ad det store, salaten var kedelig; anden var overstegt og tør og de brune kartofler var smags- og konsistensløse.
Desværre! For jeg havde glædet mig til lækker gammeldags dansk mad i hyggelig atmosfære!

8 december 2014
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.