De geuren die ik heb besteld bevallen me prima blijven langhangen dus als ze op zijn straks bestel ik zeker nieuwe Top product
Det här tycker kunderna
Ik heb in het verleden de spray gehad die waren heel goed qua geur maar de roller daar in tegen veel minder geur ! Jammer ik had er juist meer van verwacht nieuw concept meer procenten parfum.
Ik ben echt onder de indruk van de parfumolie van Respire Perfume! De geuren zijn identiek aan de originele parfums en de kwaliteit is uitstekend. De roller werkt perfect hij glijdt soepel en je h... Se mer
Företaget har svarat
Gekocht omdat het zo goedkoop was, maar ben echt verrast. Heb onderhand al meerdere bestellingen geplaatst van onder andere tom ford cherry, baccarat rouge en invictus. Deze blijven letterlijk heel de... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
At Respire Perfumes, we understand your love for iconic perfume brands. That's why we create exquisite fragrances inspired by your favorites. With our meticulous craftsmanship and attention to detail, we capture the essence of elegance and sophistication in each bottle. Experience the allure and indulge in the luxury of our scents, as we bring you an affordable and accessible way to enjoy the essence of your favorite brands. Discover the joy of wearing a fragrance that resonates with your style and personality. Choose Respire Perfumes for an enchanting and memorable scent experience.
Kontaktuppgifter
Mollerstraat 1, 5751CA, Deurne, , Nederländerna
- +31640931382
- a.rama@respireperfumes.nl
- respireperfumes.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De geur is heerlijk (Arabian Tonka) je…
De geur is heerlijk (Arabian Tonka) je blijft hem lang ruiken!!!
De spray ging stuk en het flesje was nog half vol. Kreeg er niets meer uit. Hier melding van gemaakt en kreeg een nieuw flesje toegestuurd. Dus erg goede service!!!

Svar från Respireperfumes
Top bedrijf en 100% betrouwbaar!
Top bedrijf! Snel en betrouwbaar. Goede lucht die lang blijft hangen. 5 sterren is zelfs nog een understatement!

Tevreden klant!
Via TikTok terecht gekomen bij deze verkoper. Nu inmiddels voor de tweede keer hier besteld en ben echt verbaasd over de kwaliteit. Een keer per dag parfum sprayen is voldoende, je ruikt het de hele dag en zelfs ook de volgende dag nog een beetje! Sommige parfums vind ik zelfs nog beter dan het echte merk, de geur is intenser en blijft langer hangen. Binnenkort nog maar eens bestellen om andere geuren uit te proberen. Zeker een aanrader dus!

Svar från Respireperfumes
Heerlijk luchtje jammer dat het flesje…
Heerlijk luchtje jammer dat het flesje niet groter dan 50ml is

Svar från Respireperfumes
Bestelling was snel in huis
Bestelling was snel in huis. Helaas vind ik alle parfums een vies geurtje bij zich dragen. Ook zit er iets in mijn flesje wat erin is gevallen tijdens het maken. Beetje slordig dus.

Lekker luchtje!
Snelle levering, lekker luchtje en net verpakt! Zeker aan te raden, ook goed contact te krijgen bij klachten of vragen

Prima geurtjes

Svar från Respireperfumes
Goede producten en goede service als je…
Goede producten en goede service als je tegen iets aan loopt. Al met al top.

Svar från Respireperfumes
De parfum ruikt echt fantastisch
Ruikt fantastisch!
Plus nog een extra sample gekregen.
Ben er erg tevreden over!

Behulpzaam
Zeer behulpzaam geholpen. De service was snel, kwalitatief en een mooie prijs.
Snelle bezorging & lekkere geurtjes
Snelle bezorging & netjes ingepakt !
De geur van de parfums blijft super lang hangen & het ruikt ook heerlijk. Ook nog is voor een leuk prijsje.
Zeker een aanrader !!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.