Duidelijke en makkelijke website. Super goedkoop en snelle levering. Ik heb twee naaipatronen laten drukken op A0 papier en het was binnen 2 dagen geleverd. Erg blij mee!
Det här tycker kunderna
Gebruikt voor het printen van A0 naaipatronen, snel gemaakt, snel geleverd, prima geprijst. Website ziet er een beetje basis uit, maar service is goed.
De bestelling ging gemakkelijk en ik had de documenten gauw in huis. Ideaal voor naaipatronen in A0! Zat een foutje in de bestelling, en dat werd gelijk opgelost, niet eerst zoeken naar een kla... Se mer
Zeer behulpzaam! Wat een service, de 2 keer 30 prints op A1 maat waren besteld voor een internationale future ready workshop in Ijsland. Vrijdag werd er heen gevlogen en zou de bestelling bezorgd w... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Al meer dan vijf jaar zijn wij markleider in plotservice in Nederland. Dat zorgt ervoor dat we alle expertise en ervaring in huis hebben om jouw werk naar wens te produceren en snel af te leveren. Of je nu een naaipatroon of technische tekening wilt afdrukken, in groot of kleinformaat en in kleur of zwart-wit, wij zorgen dat jouw plottekening perfect wordt afgeleverd.
Kontaktuppgifter
Wegastraat 40, 2516 AP, Den Haag, Nederländerna
- 0703476464
- service@repro.nl
- repro-plotservice.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ze zijn razendsnel om 1500 uur besteld de volgende dag al binnen en ik had 12 A0 besteld
Zeer goede print eneenvoudige bestelside
Betrouwbaar en snel
Snel service.
ONTZETTEND VRIENDELIJK GEHOLPEN EN…
ONTZETTEND VRIENDELIJK GEHOLPEN EN DESKUNDIG ADVIES.
Gebruikt voor het printen van A0…
Kwaliteit: prima | Service: dikke onvoldoende
Op woensdag een A0 en A1 besteld, na ontvangst bleek de kwaliteit echt perfect. Verder heeft Repro Plotservice toch wel wat flinke steken laten vallen.
Op de website vermelden ze duidelijk dat de bestelling die voor 16:00 uur ontvangen is, dezelfde dag nog verstuurd zal worden. Ik heb om 16:00 uur een mailtje gehad dat mijn bestanden geproduceerd waren en aan GLS zou worden aangeboden. Bij GLS bleven ze aangeven dat het pakket nog niet ontvangen was, donderdag niet, vrijdag niet, weekend bezorging doet GLS niet aan, op maandag kreeg ik bericht dat het die dag bezorgd zou worden. Eerlijk is eerlijk, daar was ik flink nijdig over. Ik werk me een slag in de rondte en moet het echt van de weekend uurtjes hebben. Als ik op woensdagmiddag iets bestel, eigenlijk verwacht ik het dan voor het weekend.
Waar ik nog het meest in teleurgesteld ben is dat er 0 reactie is gekomen op mijn mail van vrijdag even voor drie uur. Laat gewoon weten dat het niet helemaal goed gegaan is, dat kan toch?! Maar iemand blij maken met een dode mus en dan vervolgens je niet meer laten zien/horen als een klant een vraag heeft, daar snap ik niets van.
Kwaliteit: 10
Service: 2
Bezorgdienst: GLS is een drama, daar kan ik geen eens een cijfer voor bedenken
Altijd goed en snel
Altijd goed en snel. Ik had een keer een fout gemaakt in het formaat en het is nav een mail van mij direct aangepast. Super
Snel en prima kwaliteit!
Naaipatroon op A0 perfect
Perfect! Snelle levering van 2 naaipatronen op A0. Afgedrukt op stevig papier, in duidelijke kleur. Hartelijk dank.
Prima ervaring
Prima ervaring!
Telefonisch werd ik uitstekend geholpen bij het bestellen. Snel bezorgd en goede kwaliteit!
Supersnel perfect een patroon op A0…
Supersnel perfect een patroon op A0 uitgeprint en opgestuurd
Uitstekende plots van mijn naaipatronen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.