Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super goeie service heb ik gekregen. Speelgoed is gewoon nieuw en snel geleverd. Mijn 8 jarige was mega zoet met alle speelgoed die hij ontvangen had. Dank je wel RePlayclub voor deze geweldige mogeli... Se mer

Företagsinformation

1. Leksaksbibliotek

Skrivet av företaget

Het betaalbare en duurzame alternatief voor het kopen van speelgoed. Eindeloos speelgoed plezier. Altijd iets nieuws te ontdekken. Gratis verzending en swap. Vanaf € 27 p/m.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super enthousiast!

Het speelgoed is super netjes en schoon. Er is veel keuze voor verschillende leeftijden. Fijn dat je het langer kunt houden als je dat wilt! Een topervaring!☺️

28 februari 2026

Top abonnement, goede service

Wat fijn dat er weer een speelgoed abonnement is! Heel fijn dat de kinderen kunnen spelen met verschillend speelgoed, zonder dat je het moet aanschaffen. Duurzaam en ruimtebesparend! Prettig ook dat er steeds nieuw speelgoed bijkomt.

Service is ook echt top, er ging iets niet goed met het verzenden. Kreeg steeds snel een reactie terug en er werd heel goed meegedacht!

27 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben een heel fijne ervaring

Wij hebben een heel fijne ervaring. Het speelgoed is van goede kwaliteit, goed onderhouden en leuk voor verschillende leeftijden. Het is fijn om steeds te kunnen afwisselen, waardoor het speelplezier blijft en kinderen telkens iets nieuws ontdekken.

Daarnaast vinden wij het een groot pluspunt dat dit een duurzame manier is van spelen. Minder speelgoed kopen en toch veel variatie hebben is beter voor het milieu én praktisch. Een mooie combinatie van speelplezier en duurzaamheid. Zeker een aanrader!

6 januari 2026

Echt geweldig

Super handig en overzichtelijke website! Het speelgoed is van super kwaliteit. Betaalbaar & leuk voor de kinderen. Speelgoed swapen, erg duurzaam! Wij zijn fan

8 januari 2026

Svar från RePlayClub

Dank Jessica, blij te horen dat het zo goed bevalt :)

Duidelijke en fijne communicatie

De RePlayClub heeft een overzichtelijke site met fijne filters. Daarnaast is de klantenservice heel gemakkelijk te bereiken, reageert snel en professioneel. Na mijn aanmelding bleek het gewenste speelgoed niet op voorraad. Hierover contact gehad met de klantenservice, een paar dagen later was het al mogelijk om te kunnen huren.

29 april 2025

Beste Fenna,

Wat fijn om te horen! 💜 We doen ons best om het zo makkelijk mogelijk te maken voor drukke ouders en blije kinderen. Dank je wel voor je vertrouwen en veel speelplezier gewenst! 🧸

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een fijn concept en alternatief op…

Een fijn concept en alternatief op duurzaamheid. Vooral de houten speelgoed van little durven en green planet zijn voor kinderen fijn speelgoed . Duurzaam en educatief. En een bijdrage aan ons klimaat!

13 maj 2025

Svar från RePlayClub

Beste Loubna, bedankt voor je review! Leuk om te horen dat Little Dutch en Hape Green Planet zo goed in de smaak zijn gevallen.

Een uitje!

Het is elke keer een uitje voor mijn kinderen om deze plek te bezoeken! Je kan ze hun gang laten gaan om speelgoed uit te kiezen. Wat niet meer interessant is, sturen we makkelijk terug en ruilen we voor iets nieuws. Het is super simpel en werkt gewoon top!

28 mars 2025

Svar från RePlayClub

Beste Omkaltoum, dankjewel voor je leuke review. We zijn blij te horen dat de kids het leuk vinden om zelf speelgoed te kiezen op ons website.

Elke maand iets anders 😍

Wij zijn ontzettend blij met ons abonnement bij Replayclub.nl. Onze dochter van 2 kijkt elke keer vol spanning uit naar de nieuwe speelgoeddoos, en het is echt een feestje om samen uit te pakken. Het speelgoed is altijd schoon, compleet en van goede kwaliteit. Wat ik ook erg waardeer is dat alles goed aansluit bij haar ontwikkeling – je merkt dat er goed wordt nagedacht over de selectie. Het scheelt ons een hoop rondslingerend speelgoed thuis, en het is duurzaam én budgetvriendelijk. Het inruilen gaat soepel, en de klantenservice is heel vriendelijk. Echt een aanrader voor ouders met jonge kinderen!

6 maj 2025

Svar från RePlayClub

Beste Najlae, bedankt voor je review. Hier worden wij erg blij van.

Geweldig concept

Geweldig concept en de kinderen raken niet uitgespeeld!

Svar från RePlayClub

Beste Gwen, dankjewel voor je review. We waarderen het, dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Top!

Wij zijn al ruim een jaar lid en nog steeds zeer tevreden. Onze kinderen kijken elke maand weer uit naar het nieuwe speelgoed en vinden het geweldig om zelf iets uit te kiezen. Elke keer is het weer een feestje! Wij raden dit dan ook van harte aan.

Svar från RePlayClub

Dankjewel Nilia , wij verheugen ons erop om jullie pakketje weer elke keer in te pakken.

Tof concept

Dat je zelf speelgoed kan uitkiezen is echt wat het leukste is bij ReplayClub en het is veel goedkoper dan elke keer speelgoed kopen. Wat een uitkomst!

Svar från RePlayClub

Dankjewel Marissa, samen maken we spelen niet alleen leuker maar ook duurzamer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zóveel goedkoper dan steeds nieuw…

Zóveel goedkoper dan steeds nieuw speelgoed kopen waar mijn jongens snel op uitgekeken zijn. Via WhatsApp altijd goed en snel bereikbaar. Superhandig en duurzaam – echt een aanrader!

Svar från RePlayClub

Beste Samira, dank voor je review. We zijn blij te horen dat je ons kan aanraden.

Top bedrijf

Top bedrijf! Echt een super leuk concept. De kids genieten van afwisselend speelgoed en ook nog eens duurzaam. De jongens vervelen zich nooit met Replay Club!

4 mars 2025

Svar från RePlayClub

Dankjewel Meryem, we hopen dat de kids nog lang zullen genieten van de RePlayBox membership.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goeie service, snelle levering en gloednieuwe speelgoed

Super goeie service heb ik gekregen. Speelgoed is gewoon nieuw en snel geleverd. Mijn 8 jarige was mega zoet met alle speelgoed die hij ontvangen had. Dank je wel RePlayclub voor deze geweldige mogelijkheid.

3 mars 2025

Svar från RePlayClub

Beste Chadia, we zijn blij te horen dat we zelfs wat oudere kids blij kunnen maken met ons aanbod!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een fantastische concept dit

Wat een fantastische concept dit! Me kids en ik zijn er erg blij mee. Heb zelf lekker veel eigen speelgoed weggegeven waar me kinderen niet meer naar omkeken en me aangemeld voor replayclub zodat me kinderen elke maand weer iets nieuws hebben om mee te spelen. Service is ook erg goed, ze reageren meteen en erg behulpzaam, Hartstikke bedankt team replayclub!

8 januari 2025

Svar från RePlayClub

Bedankt voor je geweldige review! Super om te horen dat jullie zo blij zijn met ReplayClub. Veel speelplezier 😊

Tof speelgoed

Tof speelgoed, ruime keuze en duurzame manier om kinderen met verschillend speelgoed te laten spelen! Netjes verpakt en fijn contact.

6 januari 2025

Svar från RePlayClub

Bedankt voor je review Rainne!

Wat een uitkomst!

Wat een uitkomst is dit!! Het leukste is dat je zelf het speelgoed kunt uitkiezen. Zodra mijn dochter klaar is met spelen, ruilen we het om voor iets nieuws. Alles is in topstaat en schoon en de speelgoedbibliotheek blijft steeds nieuwe dingen toevoegen. Het is echt ideaal en bespaart ons een hoop geld!

11 september 2024

Beste Lola,

Dank voor je leuke review. Hier worden we echt blij van 🥰

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.