Bedrägeri !!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag upptäckte att Rentify har dragit 499 kr varje månad sedan december 2021 tills idag utan att jag visste om det. Jag har betalat först en varifiering avgift på 5kr s... Se mer
BEDRÄGERI var desperat efter boende i aug, hittade rentify där man endast betalade 5kr som en verifieringsavgift.. i månader drog de sedan 499kr utan min vetskap. Avslutade min prenumeration för 2 m... Se mer
Allt gick bra och kommunikationen med hyresvärdarna gick bra. Skönt med en säker tjänst med seriösa hyresvärdar. Jag flyttade in i min nya lägenhet förra helgen, enligt annonsen skulle lägenheten... Se mer
Bedrägeri
Bedrägeri !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag har betalat först en varifiering avgift på 5kr sedan började de dra 499 även om jag inte har nåt prenumerationer hos de.
Bedrägeri på högsta nivå
Bedrägeri på högsta nivå. Rekomendera alla att polisanmäla och kontakta arn. 499 kr i månaden tar dom.
BEDRÄGERI😡😡😡
BEDRÄGERI
BEDRÄGERI
var desperat efter boende i aug, hittade rentify där man endast betalade 5kr som en verifieringsavgift.. i månader drog de sedan 499kr utan min vetskap. Avslutade min prenumeration för 2 mån sedan i hopp om att det skulle sluta. Men de fortsätter och har nu behövt spärra mitt kort. Gör inte samma misstag som mig och många andra! Var försiktiga…
De har publicerat bilder av min…
De har publicerat bilder av min lägenhet som jag tidigare publicerat på blocket bostad. De har mina bilder på en annons och vägrar ta bort mina bilder trots att jag meddelat dem om att ta ner mina bilder.
VARNING ⚠️ VARNING ‼️
VARNING ⚠️ VARNING ‼️
SKAM FÖRETAG DE REGISTRERA INTE HOS DE. Dem drar pengar utan att informera om det innan. Och alla annonser på sidan är fejk eller gamla!!! QASA ELLER SAMTRYGG ÄR SÄKRA!
BARA ATT DE HAR RENTLET & RENTEFY SOM SER IDENTISKA UT ÄR VARNING
SKRIV INTE UPP DIG PÅ RENTIFY
Skrev upp mig på rentify i början av augusti då jag försökte hitta en lägenhet. Dem har därefter dragit 499kr i månaden utan min vetskap. Har totalt dragits 1500kr och när jag försöker säga upp min prenumeration så går det inte, utan kan bara trycka på ”gå tillbaka”. Har mailat utan svar och har nu fått kontakta min bank och spärrat mitt kort. Använd inte denna tjänst!!!!!
Jag aldrig var medlem hos de och jag…
Jag aldrig var medlem hos de och jag har ingen kontaktat med rentify men värför de tagit 500 kr från mitt bank konto ?
Det är helt onormal
Oseriösa
Sa bara att det skulle kosta några kronor att bli medlem men sen drogs 500 kr från kontot
Blufföretag
Blufföretag, man verifierar sig och utan några förvarningar drar de 499 kr från en, även när man fått bekräftat att man avslutat sin tjänst och återbetalning ska ske gör de inte det heller. Samtliga annonser efter att man klickat in på dem, även om de var 1 minut nya så var de gamla när man gick vidare.
Det är draget 499:- från min dotters…
NOLL stjärnor! SCAM Företag!! Varning!
Det är draget 2gånger 499:- 21 juli och idag 21augusti från min dotters konto idag samtidigt som vi försökt att avsluta abonnemanget som hon inte visste något om. Mejlat Rentify INGET telefonnummer finns och bett dem återbetala och återkoppla! Spärrat hennes kort med banken och kommer polisanmäla och kommer TOKSKRIVA NER dem på alla sociala medier som finns! Vore toppen om fler gjorde samma sak 🤬 Allmänna reklamationsnämnden ska kontaktas då detta är bluff och båg!
Allt har fungerat mycket bra
Allt har fungerat mycket bra. Hade lite strul i början då jag gjorde ett misstag. Men kundtjänsten hjälpte mig utan några problem.
Stort urval av hyresbostäder
Stort urval av hyresbostäder. Allt gick snabbt och smidigt.
Bra kommunikation med johanna L på rentify
Johanna L gjorde ett bra jobb, fick återbetalat de pengar de hade dragit.
De debiterade 1000 kr
De debiterade 1000 kr, noll återkoppling och ingen återbetalning
SCAM
Det uppstod ett fel där jag fick betala…
Det uppstod ett fel där jag fick betala för en prenumeration som jag inte beställt men Johanna L, löste missförståndet och gjorde en återbetalning.
Jätte bra service!
Blivigt blåst på 500 kr bara försvan…
Det försvan 499 men Johanna i kundtjänsten hjälpte mig snabbt så jag kommer få mina pengar tbx

Svar från rentify.se
Jag kräver tillbaka stulna pengar från…
Jag kräver tillbaka stulna pengar från mitt kort!
Genom att vilseleda mig tog ert företag på ett bedrägligt sätt de medel som tillhörde mig till ett belopp av 2994 kr, vilket orsakade mig betydande materiell skada.
Bedrägliga transaktioner:
22.07.2022- 499 kr
22.08.2022-499 kr
22.09.2022- 499 kr
30.10.2022- 499 kr
22.11.2022-499 kr
22.12.2022 -499 kr
Bedrägeri är ett brott som består i att stjäla eller förvärva rättigheter till egendom genom bedrägeri eller förtroendebrott.
Hela beloppet ska returneras omedelbart! Annars kommer all information och alla dina kontaktuppgifter att skickas vidare till polisen och Interpol!

Svar från rentify.se
otroligt dåligt
Otroligt besviken på att tjänsten inte kunde leverera vad den står för. Jag har försökt avsluta min prenumeration två gånger nu. Första gången för att avsluta för att förhindra att pengar drogs för en prenumeration, men ändå dras det pengar från mitt konto. Jag är så otroligt besviken och ledsen. Ska aldrig rekommendera en tjänst med dessa brister. Jag var in på inställningar och försökte koppla bort banken men då fanns det inga uppgifter där så därför tänkte jag att det avslutas men inte stämde det. Nu hoppas jag verkligen att det inte dras mer pengar!!