Det här tycker kunderna
Iskustvo voznje Tesle je nama Bilo super. Sve sto smo mislili o tome autu ispalo je netocno , a dozivljaj je bio super. Auto odusevljava apsolutno svime. Vozac nam je sve detaljno objasnio na simpati... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
We are an electric, eco-friendly, tailor-made, Luxury car rental service in Zagreb, Croatia, and Slovenia. We hold Tesla Test Drives, Tesla Ride Events, and rides for fun and pleasure. We also offer Luxury transfers and Team Buildings. ASR Rent-a-tesla Zagreb Croatia Rent a car in Zabreb, Rent a car in Slovenia Our offices and locations in Croatia: ASR Rent-a-tesla in Zagreb ASR Rent-a-tesla in Split
Kontaktuppgifter
Radnička cesta 80, 10000, Zagreb, Kroatien
- info@rent-a-tesla.hr
- rent-a-tesla.hr
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Od samog starta je komunikacija tekla…
Od samog starta je komunikacija tekla glatko i apsolutno sve je bilo super! Vozač je bio iznimno ljubazan i simpatičan, super je prezentirao i objasnio sve i imali smo osjećaj kao da se već dugo znamo. Cijelo ovo iskustvo je zapravo bio poklon tati za rođendan od njegovih kćeri i on je bio jako sretan i zadovoljan - a to je najvažnije. :) Još jednom, veliko hvala!
Rodendanski poklon
Voznja je bila za nećaka za 30-ti rodendan,bio je odusevljen poklonom jer je naravno i on vozio. Svaka pohvala i za instruktora koji je bio zanimljiv i sve je objasnio i odgovarao na sva nećakova pitanja. Svakako preporucujem kao poklon za bilo koju prigodu
Predivno iskustvo
Predivno iskustvo. Vozac Davor je stvarno bio pristupacan i uljepsao je kompletan dojam cijelog Ride Eventa svojom pricom i osobnoscu. Saznali smo sve sto nas je zanimalo cak i vise od toga. Tople preporuke
Great experience
Guy who was giving us tour was awesome! Great experience driving a tesla and 2h of fun passed really fast.

Izvrsna ideja pokloniti vožnju Teslom
Izvrsna ideja pokloniti vožnju Teslom! Vozač jako motiviran, ljubazan i susretljiv. Iznio puno informacija o Tesli, ali i električnim vozilima općenito, jako informativno. Tesla, mrak! Interijer malo asketski, ali vozi besprijekorno:)
Jako zanimljivo iskustvo
Jako zanimljivo iskustvo. Instruktor je jako detaljno objasnio što je više mogao o samom automobilu te odgovarao na sva dodatna pitanja, a vožnja Tesle Y je definitivno nadmašila moja očekivanja. Svakako preporuka.
Odličan poklon
Odličan poklon, suprug i ja smo uživali. Za početak velike pohvale gospodinu Davoru na iscrpnim informacijama o Tesli, mogli bismo i cijeli dan razgovarati s njim. Tesla nas je oduševila, doslovce sa svime. Iskustvo za preporučiti.
Tesla wooooooooooo
Iskustvo voznje Tesle je nama
Bilo super. Sve sto smo mislili o tome autu ispalo je netocno , a dozivljaj je bio super. Auto odusevljava apsolutno svime. Vozac nam je sve detaljno objasnio na simpatican nacin, covijek bi s njim mogao cijeli dan pricati o Tesli. U svakom slucaju sve pohvale , jako ugodno iskustvo koje nas je sada dovelo do velikih razmisljanja o kupnji

Odlično iskustvo!
Odlično iskustvo!! Preporuka svima koje zanima takva vrsta auta.

Svar från A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb Croatia
Profesionalnost u poslovanju i ugodna atmosfera
Malo kasnim s osvrtom, ali osjećam se dužnom napisati ga jer imam samo riječi hvale za cijelu ovu ekipu!
Od samog dogovora, uljuđene i profesionalne komunikacije i istinske ljubavi prema ovom brendu automobila i nevjerojatne volje da u vremenu koje nam je na raspolaganju doznamo, iskusimo i čujemo što više o Tesla automobilima... Gospodin Davor je super, moj je suprug uživao u probnoj voži, doznali smo mnogo o prednostima i minusima vožnje ovakvog automobila, a vrijeme je doslovno proletjelo.
A.S.R. Rent-a-Tesla je zbilja za svaku preporuku, bez obzira koju vrstu usluge u njihovoj ponudi trebate. Veliki pozdrav cijelom timu!
Lidija

Sjajno iskustvo probne vožnje
Sjajno iskustvo, vozač je sve lijepo i prijateljski objasnio. Etapa od aerodroma do Radničke je dovoljno duga da se auto isproba, a dovoljno jednostavna da se čovjek ne zbuni i prestraši zbog vožnje u autu s novim sustavom vožnje.
Perfektan dan za vožnju!
Vozili smo Tesla Y i auto je super. Saznali smo puno, voditelj g. Davor je bio ugodan i zanimljiv, vrijeme sunčano. Kako je bila nedjelja dopodne, nisu bile gužve na cestama, a u jednom trenu je u suprotnom traku prolazila kolona oldtimera pa je bilo interesantno promatrati vozila prošlosti iz vozila budućnosti.
Vrlo interesantan doživljaj, preporučujemo svima!

exelent
G-din Davor je bio profesionalan, vrlo ugodan i zanimljiv.
Automobil mi se svidio odmah na prvi pogled, a kasnije u samoj vožnji se obistino i opravdao moj osjećaj.
Svima toplo preporucam da isprobaju Teslu i uvjere se u vožnji električnog automobila.
G-dine Davor hvala Vam lijepo.

Vrijedilo je.
G. Davor je bio profesionalan i vrlo ugodan.
Automobil je ispunio moja ocekivanja pa cak i vise od toga.
Voznja i upotreba tehnologije koju nudi je nadmasila sve dosadasnje spoznaje o tom automobilu. Svima koji budu citali ovaj review toplo preporucam da isprobaju Teslu i uvjere se koliko smo tehnoloski otisli u tom svijetu.

Model 3
Gosp. Davor nam je profesionalno i entuzijastično objasnio i demonstrirao sve upite i mogućnosti vozila Tesla model 3.
Samo iskustvo je bilo izvanredno i iznimno brzo prošlo.
Samo najbolje preporuke imam za ovo iskustvo i svima koji nisu bili.

Sve pohvale
Sve pohvale, nadmašilo je očekivanja! Vozač Davor je izrazito simpatičan i objasnio je sve što nas je zanimalo! Doživljaj za pamćenje! Hvala Davoru!

Zanimljivo iskustvo
Auto je prekrasan, a Davor nam je na vrlo zanimljiv način približio Tesline prednosti. Pokazao nam je i spričao sve što nas je zanimalo, pa i više od toga, jer kad neki auto prvi put vidiš, ni ne sjetiš se što bi sve mogao pitati. Sve pohvale vozaču Davoru. Moja žena je uživala u vožnji.

Zabavno iskustvo!
Odlična vožnja, "host" Davor drag, uljudan i zabavan. Hvala i Moniki na poklonu i iskustvu. : D

Odlično!
Super iskustvo, iskusan i drag mentor. Poklon vožnja je bila pravi pogodak

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.