Ett måste att ha Ren logiks såpa spray hemma. Det bästa jag använt och doftar så gott. Hela serien är så fina med sina Carl Larsson motiv. Äntligen någon som förstått att man inte behöver mängder med... Se mer
Handtvålen har en behaglig doft. Flaskan ger en lagom mängd tvål när jag trycker på pumpen. Snygg flaska. Snabb leverans.
Fina produkter. sprayflaskan är lite annorlunda än vad man är van med. Köpte ett kökskit med Carl Larsson motiv att ge bort i julklapp, tyvärr satt etiketten snett och var förstörd på diskmedlet. Men... Se mer
Bra effektiva produkter, som luktar gott utan att vara för starkt eller för kemikalier. Använder spray för kök o badrum och har gjort i många år och är väldigt nöjd. Bra att det är biologiskt nedbrytb... Se mer
Om REN LOGIK
REN LOGIK är en produktserie med effektiva, hållbara och väldoftande tvätt- och städprodukter som tillverkas i Sverige. Med REN LOGIK tvättar du dina kläder och gör rent hemma på ett skonsamt, effektivt och miljövänligt vis.
REN LOGIK tar ett helhetsansvar som inkluderar både miljön och människors välbefinnande. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en serie produkter som inte bara är miljövänliga utan också ger en vardagslyxkänsla. Våra produkter har blivit certifierade av Naturskyddsföreningen som "Bra Miljöval", vilket innebär att vi aktivt bidrar till en bättre och mer hållbar framtid.REN LOGIK kom till liv när grundaren Viktoria Widengren blev kontaktad av Apoteket AB för att ta fram en serie med moderna tvätt & städprodukter exklusivt för Apoteket. Under 6 intensiva månader lyckades Viktoria ta fram dofter, produktnamn, design samt klara av kraven för "Bra Miljöval" och Apotekets hårda granskning.
Idag finns REN LOGIK inte exklusivt hos Apoteket utan har tagit ett stort kliv in i dagligvaruhandeln hos butikskedjor som ICA, Hemköp & COOP. Däremot hittar du även produkterna hos Nätapoteken, olika e-handlar samt andra butiker runt om i landet.
Vi har lagt särskild tonvikt på vårt doftspråk, som vi har byggt kring temat "Familjen Blom". Alla våra dofter är milda och blommiga för att passa de flesta smaker och preferenser. Vi är övertygade om att detta är en viktig aspekt av vårt engagemang för både miljö och människor.
Grevgatan 48, 114 58, Stockholm, Sverige
- 0709922884
- info@renlogik.se
- renlogik.se
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Köpte produktern för att pimpa upp mina…
Köpte produktern för att pimpa upp mina badrum inför en middag. Blev succé! Gud så fina! Rekommenderar verkligen linnesprayerna också! Får både hem och kläder att lukta fantastiskt!! 🥳🌸

Svar från REN LOGIK
Köpte nya prudukter i veckan
Köpte nya prudukter i veckan. Otroligt vackert paketerade och härlig mild lukt och skonsamt för huden.

Svar från REN LOGIK
Jättefina produkter och trevligt…
Jättefina produkter och trevligt bemötande

Kvalitet och ren design
Hög kvalitet produkter, smidig hemsida och fantastiskt design. Vad mer behövs

Otroligt bra produkter
Otroligt bra produkter, köpte lite tvättmedel i present för ett housewarning party och alla blev nyfikna på vad det var med tanke på att designen är nåt så otrolig.