Reneeseettafel Omdömen

TrustScore 4 av 5

1. Näringsfysiolog
  2. Marknadsförningskonsult

Welkom op mijn profiel! Als ervaren voedingsdeskundige, gespecialiseerd in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM), help ik je om de balans in je lichaam te herstellen met voeding die echt bij jou past. Bij mij vind je geen diëten of eetregels, maar praktische, gezonde recepten en inzichten die gebaseerd zijn op eeuwenoude wijsheid en moderne voedingsleer. Mijn doel is om gezond eten weer leuk, lekker en voedend te maken. Ik gebruik zoveel mogelijk seizoensproducten uit Nederland in de recepten die je online kunt vinden. Ook kun je me ontmoeten in het mooie Brabantse Oirschot. Ik heb een praktijkruimte aan huis waar we persoonlijk adviesgesprekken kunnen plannen. Daar vindt ook de gezonde kookworkshop 'Koken met Qi' plaats. Aanbod: Persoonlijke adviesgesprekken: voedingsadvies op maat, afgestemd op jouw persoonlijke wensen en eventuele klachten. Inspirerende kookworkshops: in een select groepje ontdekken hoe je de TCM-principes toepast in de keuken. Online cursussen & gidsen: zelfstandig en in je eigen tempo aan de slag met een gezonde leefstijl voor een buikpijnvrije en fitte toekomst. De ervaringen van mijn cliënten en deelnemers van de workshops vind je hier. Heb je een workshop gevolgd, een online cursus gedaan of een adviesgesprek gehad? Laat hieronder je review achter. Jouw feedback helpt anderen op weg naar een fit leven! Liefs Renée

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Kookworkshop

Na twee cursussen van Renée te hebben gevolgd heb ik deelgenomen aan de kookworkshop. Op een sfeervolle huiselijke plek werd de workshop gegeven. Renée nam alle tijd om vragen te beantwoorden en ik vond het fijn dat het een klein groepje was met vier deelnemers. Ieder kreeg een eigen recept om te maken, dat vond ik wel fijn, want ik kan niet altijd goed samenwerken in de keuken... Met een goed gevulde maag, nieuwe inspiratie en een goed gevulde goodiebag keerde ik huiswaarts. Aanrader!

24 juni 2026

Svar från Reneeseettafel

Dankjewel voor jouw deelname en deze mooie review!

Wat een leuke kookworkshop

Voor mij was de workshop: koken met Qi een kennismaking met TCM. Zeer interessant, ik heb er een hoop van opgestoken. Renée is een enthousiaste gastvrouw en biedt haar cursisten een gezellige en smakelijke workshop op een prachtige locatie. Echt een aanrader!

27 maj 2026

Svar från Reneeseettafel

Wat fijn om te lezen dat je het naar je zin hebt gehad! :D Ik vond het ook erg gezellig dat jij bij de allereerste workshop was!

workshop Koken met Qi

Ik heb de workshop Koken met Qi bij Renée gevolgd. Het was een zeer geslaagde ochtend waarbij we uitleg hebben gekregen over TCM. Echt heel interessant. Ook echt leuk om iets nieuws te leren en makkelijk thuis in de praktijk toe te passen. We kregen een reader mee waar we de theorie en recepten nog na kunnen lezen.
Daarna samen gekookt en natuurlijk samen gegeten.
Echt een aanrader

27 maj 2026

Svar från Reneeseettafel

Wat een mooie review! Ik vond het erg gezellig dat je er bij was. :) Dankjewel!