Jag brukar alltid kolla på recentioner innan jag köper något jag inte känner till. Det gjorde jag inte nu. 3 månader senare kom varan. Ingen aning om vad som är inuti påsen. Gjorda i Kina och kan var... Se mer
Renabollen
Fejk produkt. Beställde 2 för 1, fick 1 efter 1 månad. Säger sig vara miljövänligt men produkten fraktas från Kina. Betalat 299 för en tygpåse. Nu finns ingen hemsida längre och det går inte att nå... Se mer
Försökte häva mitt köp mindre än 12 timmar efter det gjorts. Pga jag läst alla dåliga recensioner. Företaget svarar inte på mejl. Jag skickar flera stycken. Det finns inget telefonnummer att kontak... Se mer
Jag tycker disken blir ren även i ett kortprogram. Men kanhända skulle den även bli det utan ” rena bollen” med bara vatten?
Inget som ger ren disk
Inget som ger ren disk. Osthyveln lika skitig efter disk som innan. Potatiskastrullen inte heller ren. Verkar vara bluff o båg. Provat två gånger men fick diska för hand i varje fall dessa två saker.
Har beställt produkten den 11/11.
Har beställt produkten den 11/11.
Har inte fått än. Svarar inte på email.
Helt värdelöst! Ska reklamera!
Produkten fungerar inte
Produkten fungerar inte. Lämna vit hinna på bestick och tallrikar. Företaget skickar produkten direkt från Kina trots att de anger att det är ett svenskt företag. Vid beställning via instagram uppger de att de har nöjd kund garanti och att produkten får returneras inom 30 dagar, bakom ett antal klick på hemsidan har de dock gömt information att det bara gäller om paketet inte öppnats. Går inte att finna en adress för retur. Kundtjänst svarar inte. Mycket oseriöst förtag och ingen uppbackning av Klarna.
Jag tycker disken blir ren även i ett…
Varning för bluff
Funkar absolut inte alls som utlovat! Efter fjärde diskningen blir det inte rent. Kundservicen svarar inte heller på frågor om retur men då det står på deras hemsida att man får bekosta returen själv och då förmodligen till Kina så är det inte värt det. Lesson learned.
VARNING OM PRODUKTEN 😡😡😡
VARNING OM PRODUKTEN 😡😡😡
Produkter funkar inte det är rena BLUFF, jag ha försökt diska med olika program 3 gånger, det bli som du diska bara med vatten, allt bli fortfarande smutsigt. företag svarar inte när man ringer och e-post kommer tillbaka som inte existerar , som tur jag köpt via klarna o ha anmält o dom parkerade fakturan,
Uppenbar bluffprodukt som inte…
Uppenbar bluffprodukt som inte fungerar.
Går att köpa från valfri asiatisk grossist för 9-11:- per "påse" inklusive frakt.
Inte nöjd alls
Inte nöjd alls. Glasen får en vit hinna, alltså, de blir inte klara och fina. Nej, här gick man på en nit igen. Disken känns inte så ren alls som den brukar. Det blev soporna på detta skitet.
Allt ser ok ut från början men
Allt ser ok ut från början - men när leveransen kommer är den direkt från kina. Provkört den i diskmaskinen i alla olika program men det blir INTE rent. Kontaktar deras kundtjänst som inte svarar överhuvudtaget, det går alltså inte att reklamera produkten. Sämsta investering jag gjort för 199kr. Kasta i soporna duger Renabollen till endast.
Detta är bara bluff väldigt lång…
Detta är bara bluff väldigt lång leveranstid produkten funkar inte o absolut tyst dvs inget svar från deras kundtjänst
Uselt!
Beställde och valde betalning i efterhand via klarna. Testade "bollen" och den funkade inte alls.. disken såg nästan mer smutsig ut än den var innan 🤦♀️. En mjölkig yta på alla glas, bestick och porslin blev inte rent.
Har försökt maila företaget flera gånger för att ångra mitt köp men jag får bara ett automatiskt mail tillbaka från Google att mailadressen inte finns 🤷♀️
Varning!
Varning! Rena bluffen, beställde o testade men disken var fortfarande smutsig efter användning. Försökte kontakta företaget flera ggr men de svarade inte.
Skulle nog vara försiktig med att köpa…
Skulle nog vara försiktig med att köpa från dessa. En adress till en pizzeria i Linköping och det är den enda adressen. Samt att de ej har lager i sverige= kina= tro inte att det kommer fungera. Googla namnet själva så förstår ni.