Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Pas op
Pas op.
Zijn oplichters.
Bestelling wordt nooit geleverd.
Reageren ook niet op telefoon of email.
BESTEL HIER NIETS!
BESTEL HIER NIETS!
3 weken geleden al wat besteld maar tot op heden niks ontvangen. Ook geen contact met ze te krijgen. Grote oplichters zijn het. Relvixa is fraude!
Als ik een 0 ster kon geven had ik dat…
Als ik een 0 ster kon geven had ik dat gedaan want zelfs 1 ster verdienen ze niet..
Heb hier een bestelling gedaan.. zou uiterlijk 31/7/2026 geleverd worden.. ia nooit geleverd zijn ook niet te bereiken via telefoon.. email reageren ze ook niet op. De t&t code bestaat niet.. grote oplichters.. wil mijn geld terug..
Koop hier niks want je krijgt niks
Koop hier niks want je krijgt niks! Tot op heden niks ontvangen.. en je krijgt 0,0 contact
De betaling gaat natuurlijk zoals gewoon snel.
De betaling gaat natuurlijk zoals gewoonlijk snel hè .
Maar daarna 5 juli besteld en tot op heden niks ontvangen, ze reageren ook niet als je ze mailt dus in mijn ogen nu gewoon opgelicht !
Heb 6 juli een bestelling geplaatst en…
Heb 6 juli een bestelling geplaatst en tot op heden nog niks ontvangen, heb ze al gemaild een tijdje terug maar nog geen reactie op gehad!! Zou daar nooit meer bestellen, waardeloze site!!!!
Betaald en nooit niks ontvangen
Betaald en nooit niks ontvangen. Pure oplichting.
Oplichting
Besteld maar niks ontvangen.
Ook hebben ze gebruik gemaakt van een lijkende website waardoor je het gevoel kreeg dat je goed zit.
Echter na veel gebruik gemaakt hebbende van wat advies zoals Mollie die de financiële transactie verwerkt mits je met I-deal/Wero betaald hebt.
Blijkt het dus op oplichting te gaan.
Ik ga proberen met wat mensen die hier ook mee te maken hebben gehad en/of nog hebben er juridisch wat mee te doen.
Ik heb dan ook de reviews van de originele website weggehaald want ook zei zijn ongewild en onnodig negatief beoordeeld terwijl ze niks met deze oplichting te maken hebben.
Ik ben benieuwd of Relvixa com de moed heeft om te reageren. Maar weet dat niet reageren ook een reactie is.
Stelletje oplichters reageren nergens op
Stelletje oplichters reageren nergens op
Bestel hier nooit
Bestel hier nooit , besteld betaald krijg niks binnen email klopt niet telefoon nummer ook niet OPLICHTERS DUS BESTEL NOOIT OP Relvixa.com SCHANDE
Oplichting!
Besteld en betaald en het wordt never nooit verzonden!
Oplichters zijn het
Besteld. Betaald en geen product . Word nergens op gereageerd. Telefoon en email kloppen ook niet. Oplichters zijn het
Oplichters.
Oplichters.
Bestel, betaal en je ontvangt niks.
Reageren niet meer op mails, telefonisch ook niet te pakken te krijgen
Besteld en betaald product nooit…
Besteld en betaald product nooit ontvangen, geen reactie op mails waar de bestelling blijft
Is Relvixa wel betrouwbaar?
Op 12-07-2026 heb ik een bestelling met registratie #2764 bij Relvixa geplaatst en direct betaald. Tot op heden heb ik het pakket echter nog niet ontvangen, maar zou uiterlijk 17-07-2026 bezorgd moeten zijn. Daarnaast werkt de verstrekte track-en-trace code ook niet. Ik heb meermaals telefonisch en per e-mail contact met Relvixa gezocht voor een statusupdate, maar hierop heb ik nog geen reactie mogen ontvangen. Graag ontvang ik binnen twee werkdagen een inhoudelijke reactie, eveneens de actuele status van mijn levering of een passende oplossing.
Oplichting Via Relvixa op Instagram
Oplichting, trap er niet in. Bedrijf zegt bevestigd te zijn op de Herengracht in Amsterdam, maar dat is een bedrijfsverzamelgebouw. Telefoonnummer en email werken niet. Produkt ontvang je nooit.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.